Hoera! Mijn man is klussert!

↓ LET OP; BANDBREEDTESLURPER!!11! (animated gifs)

bettybell-siempie

tringHoewel de titel van dit stukse anders suggereert is het niet ‘mijn‘ man als in bezittelijk voornaamwoord want dat zou betekenen dat ik in de mannenliefde ben. En dat ben ik niet (om misverstanden te voorkomen; ik ben niet tégen mannenliefde in het algemeen maar aan mijn lijf geen testosterone polonaise).

Nee, ‘t Is meer overdrachtelijk in de zin van; ‘Hoera! ‘Deze‘ man is klussert!‘ maar dat kan ook weer niet want dan mis je de essentie ervan; de parodiërende equivalent van dat vermaledijde programma op RTL Unilever.

Hoe het ook zij; ik heb dus weer eens geklussert. Dat dat gegeven kennelijk nu een postje waard is blijkt uit het feit dat ik van nature geen klussert ben (kijk maar hierhier, hier en hier).

Helaas kan ik niet vermelden wàt ik geklussert heb want dat is zò geheim dat ik ‘t niet mag vertellen. Niet omdat ik je niet aardig vind of zo maar simpelweg omdat de lol er dan af is.

Kortom; troost je met ‘t gegeven dat weer eens iets gedaan heb i.p.v. dat eeuwige gehang rond de pc. Zo, nu weet je zo ongeveer hoe ik mijn dagen doorbreng. Doei.

Bettybell-Durkie

Nog meer

Winterdorp

Een hond, een hond, mijn mevrouw en een voorbeeldige zonsondergang. Meer heeft een winterzondag niet nodig om even heel volmaakt te zijn.


375

Het is een dorp
Niet ver van hier
Een boerendorp
Aan een rivier
Het is niet groot
En vrij obscuur
Maar ‘t heeft een naam
En een bestuur

Er is een school
Een harmonie
Een bankfiliaal
Een kerk of drie
Een communist
Een zonderling
En zelfs een zang-
vereniging

Nu is ‘t er stil
‘t Is wintertijd
Er heerst de griep
En knorrigheid
De dag is kort
De hemel grauw
En pas maar op
Je vat nog kou

Drs. P.

750

Cute

Object-CaptureGewoon.

Omdat we wel eens vergeten dat er méér is dan laffe IS-ers, ruggengraatloze politici, bezuinigingen, PGB‘s, kopschoppers, exorbitante benzineprijzen, Russische expansiedriften, Somalische piraten, voetbal, wapenlobby’s en pacifisten, Nederlandse zelfmoordjihadisten, schatrijke agrarische lesbo-erinnen, Fifty Shades of Grey, sekshotels, recordfiles, monarchieën, republikeinen, dierentuinen, anarchisten, kanker, flitsmachten, flutwinters, MarktplaatsoplichtersTinder, loverboys, bankiers, sneeuw, belastingdiensten, haters- lurkers en andere trollen, Geenstijl en Frontaal Naakt-reaguurders, socialisten dan wel rechtse roeptoeters, abstracte kunst, pesten, circussen, Griekse boekhouders, Jehova‘s- Sharia‘s- en andere religie-gerelateerde zaken, Europarlementariërs, Essentiële Trombocytemie en omdat het vorige stukje alweer veel te lang bovenaan stond.

Maar vooral omdat ik het soms helemaal zat ben, al die negativiteit.

Story of my life

- or is it just a matter of perspective? -