Kategorie: Best wol vaag | Datum/tiid: 02 07 10 - 00:17

Tania; The Saga Continues

Het bleef een tijdje stil aan 't front. Ervan overtuigd dat onsch schone Tania (eerlijkdiscreet@gmail.com) zich betast voelde in haar frauduleuze kruis en zich terug trok in heur spreekwoordelijke schulpje restte mij niets anders dan het voorval te vergeten. Exit Tania (eerlijkdiscreet@gmail.com)

Tot er vandaag een mail van 'haar' via mijn webhoster binnenfiedelde (ik 'lease' mijn webplek. Da's beter). Tania (eerlijkdiscreet@gmail.com) googled her name en stuitte kennelijk op mijn postje rondom haar virtuele hoax:

Helaas, uw eamel zou eamel niet zijn als dit gegeven niet vertaald zou worden naar een postje; we hebben hier tenslotte van doen met een aantal raszuivere Belgische crapule die inmiddels de hele internets hebben volgespamt in de hoop dat men vooral de eurootjes laat wapperen op die Vlaamse fapsite om vervolgens van een koude kermis thuis te komen als men erachter komt dat het merendeel nepprofieltjes betreft. Zoals die van 'ons Tania'. Weg €100. Pfft.

Dus bij dezen, 'Tania' (eerlijkdiscreet@gmail.com): je kan m'n kont kussen*.

NB 1. Lees anders even gezellig mee, beste Tania (eerlijkdiscreet@gmail.com) met het relaas van een idem teleurgestelde Willem (zie fragment -->). Onder mijn pseudo heb ik een interessante chat met hem gehad op de site van erotendo en we kunnen helaas niets anders concluderen dat u en de uwen niets anders zijt dan een stelletje ordinaire scherremerre.

NB 2. Omdat de dame uit het vorige postje wellicht geen weet heeft van het feit dat haar foto door deze boefjes wordt gebruikt heb ik haar voorzien van een zwart balkse. Een eamel is den beroerdste niet.

NB 3. Tania (eerlijkdiscreet@gmail.com) is inmiddels wereldberoemd (spiegeltje) in heul Belgie. (bron: HJK)

NB 4. Volgens voornoemd nieuwsblad is erotendo -en dus Tania- eigendom van een Nederlands bedrijf wat zichzelf Webtelecom noemt. De fapsite zelf wordt echter gehost in Belgie. Webtelecom is gevestigd in Putte, wherever that may be, maar wekt de indruk zelf geen site te hebben. Men heeft wel een domeinnaam maar die staat geparkeerd. Kijken we vervolgens wie zich eigenaar mag noemen van webtelecom.nl, zien we ene Media Village uit Dordt opduiken (KvK). MediaVillage heeft ook een site maar is daar opvallend zuinig als het gaat om NAW gegevens. (Ik zou me als klant toch tweemaal bedenken voor ik met een anoniem bedrijf in zee zou gaan maar dat terzijde) Als we de SIDN raadplegen wie er achter het domein mv.nl zit, komt de naam Internet Programmeurs bovendrijven. Ook Internet Programmeurs programmeert al een tijdje geen internet meer en blijkt zelfs te zijn overgegaan in een huls wat zichzelf Creative Media Investments noemt. En inderdaad; ook op de Blekersdijk 23. Creative Media Investments heeft zelf geen site.

Update: Volgens ene meneer Jan van Webtelecom.nl is er geen verband tussen Webtelecom LTD en webtelecom.nl Ter kennisgeving aangenomen en gecorrigeerd, Jan. 

En zo loopt 't spoor dood (of eigenlijk naar Dordt maar da's praktisch hetzelfde) naar wie zich nu eigenlijk Tania mag noemen. Natuurlijk zou ik Tania's IP-adresje nog kunnen uitpluizen als ware het een muizebal maar helaas ontbreekt mij daartoe alle tijd. In ieder geval heeft 't me weer even van de straat gehouden.

Oh, Tania: ik heb een nieuw mailadres voor je aangemaakt: oneerlijksecreet@gmail.com Hebben? ;-)

NB 5. Heeej, een nieuwe variant! Zoals de schermdump van heur mail hierboven al aangeeft maakt ' onsch Tania'  niet gebruik van het zo door haar geslachtofferde eerlijkdiscreet@gmail.com maar van eerlijkdiscreet@googlemail.com. Zoals Wiki al aangeeft worden mailadressen met de @googlemail.com extensie alléén in Duitsland uitgegeven. Ofwel; Tania goes global. U go, girl!

_______________________________________________________

Meer -->

09:53 eamel

haha.. nou, dank je wel... ik was ook niet van plan 100 euri's over te maken ;-)

09:54 willem

denk het niet

09:54 willem

kun je beter naar paren clubs gaan

09:54 eamel

heb nog een heel verhaal over haar geschreven op mn weblog.. vandaar mijn nieuwsgierigheid

09:55 eamel

http://www.eamel.net/entry_3221.php

09:55 eamel

een soort onderzoeksjournalistiek, zeg maar

09:57 willem

goede zaak mooi stukje

09:57 eamel

maar als ik t goed begrijp heb jij 100 euro betaald en voel je je genaaid?

09:57 willem

was bij mij ook zo

09:57 willem

ja

09:57 eamel

't is allemaal nep, joh...

09:57 willem

behoorlijk

09:58 eamel

en al die andere profielen? die stelletjes? ook nep?

09:58 willem

was bij andere site altijd opgepast

09:58 willem

soms wel en soms niet

09:59 eamel

welke andere site?

09:59 willem

zullen wel wat echte tussen zitten

09:59 eamel

heb je al eens op tania gereageerd dan?

09:59 eamel

oh vast wel

09:59 eamel

volgens mij kun je beter bij secondlove zitten. of c-dating.nl

09:59 willem

volwassen dating

10:00 eamel

precies

10:00 willem

c dating is ook nep

10:00 eamel

maar jij hebt dus geen reactie gehad van tania?

10:00 willem

second love weet ik niet

10:00 eamel

joh, c-dating ook nep?

10:01 willem

nee en van sommige damens wel maar daar op weer geen antwoord

*ook wel: ongezien de tyfus zoals onsch populistische GS wel zou zeggen...

Nu melden ze zich weer met de naam “echteswingertjes”
Doen niet vriendelijk als je terugschrijft dat alles fake is.
Jan (Email) - 11 10 10 - 12:34

@Jan: creatief met Tanja zeg maar… Ken ‘t niet zoals ‘t mot, mot ‘t maar zoals ‘t ken ;-)
eamel - 11 10 10 - 13:10

Tania heeft hier ook toegeslagen, ik kreeg al enkele mailen al mails van russische vrouwen, maar nu int Nederlands. Wou ook eens achterhalen hoe die dat hadden opgesnord. Na navraag kene ze me van Facebook of Netlog, hebik/gehad maar nooit een Tania gekend, toe had ik ook een foto gekregen. Wel een andere dan hier te zien.
Volgende mail: Erotondo.com. Om in het geheim voor haar man te kunnen mailen.Ik toch is inloggen om te zien.
Kreeg snel bericht van haar. Antwoorden? Da ging niet, betalen ! Ik ging geen min.50€ geven om te betalen. Alles al gezocht om profiel te deleten , ook niks. Wel heel vreemd. Toen ik mailde dak moest betalen kreeg ik antwoord dat ik aant zagen was en 7€ maand ni veel. En na nog wat onderzoek kwam ik hier terecht. En kreeg bevestiging van het geldaftroggel en onkoshere dingen.
Nog 5dagen dat profiel op proef.Enkel een vraag,als ik niks doe ist dan weg, en weg Tania ?
Tania gebruikt tegenwoordig swingenisfun met daarna natuurlijk gmail
Steven - 23 12 10 - 17:32

Als je heel goed zoekt op internet en het andere emailadres vind van hun, is er een antwoord mogelijk. Heb het zonet voor en kan profiel deleten. Jeuj
steven - 23 12 10 - 18:14



  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Doet maar even rekenen. Da's beter.
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.