[Kategorie: default | Datum/tiid: 31 03 04 - 23:20]

Self-Service

Tipje van de sluier...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 31 03 04 - 22:33]

Herinnert u zich deze nog?

Iets meer dan een maand geleden, 't moet ergens rond de negende februari geweest zijn, sneeuwde het nog... Echt waar. Hard to imagine, isn't it?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 31 03 04 - 21:19]

Virus?

Hoewel ik Betty Six aan alle kanten dichtgetimmerd denk te hebben (3 firewalls, 2 anti-virusprojes, een spamkiller of twee en tenslotte een spyware-remover van het secuurste soort), krijg ik ineens mailtjes binnen van duistere afkomst. Volgens de gemiddelde inhoud moet ik getracht hebben post te sturen naar diverse mensen uit m'n adres.wab Echter... ik ken niemand bij de Arbo Unie, Videoland, Focus-In of particulieren onder de naam M. Padros. En dus heb ik al helemaal niet de intentie hen een mail te sturen. Zou dhr. Netsky Betty willen penetreren?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 31 03 04 - 16:53]

Van Toppertjes, Kanjertjes en andere Kemphanen

Pfff... de testosteronen vliegen je weer welig om de oren. Hij, behept met een waarschijnlijk IRL opgelopen jeugdtrauma vanwege een tranentrekkend minderwaardigheidscomplex en een daardoor een uit de hand gelopene geldingsdrang en meent onder mom van vrijheid van meningsuiting iemand anders volledig af te mogen branden en hij, die, wellicht onbewust, ineens zijn maskertje laat vallen en hopeloos uit z'n rol valt als superkanjertje, komen elkaar tegen in een echte web-logbattle... Of is 't meer een Slag der Sukkels...

Grow up, guys... 't Is lekker weer. Geniet d'r van.


[Kategorie: default | Datum/tiid: 31 03 04 - 16:16]

Nothing beats a ...

Beauty...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 31 03 04 - 01:02]

The Art of Making Love; Pharao's Dance

Dudley Moore had er al een handje van; een voorkeur van muzak terwijl je de liefde ligt te bedrijven ('10'). Hoewel Eamel niet vies is van een beetje Bolero gaat z'n voorkeur toch uit naar The Master of them all: Miles Davis. En dan 't nummer 'Pharao's Dance' in 't bijzonder (van 't album Bitches Brew).

Bijna zonde om 't op de achtergrond te laten meedraaien. Maar oh my God.. de belichaming van Heaven's Gate Between The Sheets...Niet een bijzondere post; wel eentje ter uwer info...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 31 03 04 - 00:28]

Vorstelijk snel begraven

Tja. Vanmorgen.. Dat moet toch wel een van de langste files in mijn carriere zijn; de Juliana-file... Erg vroeg vertrokken, om twee-en een half uur later aan te komen op stukkie waar je toch normaal, mocht je echt op tijd vertrekken, maar twintig minuten overdoet...

Enfin; daar sta je dan; on top of het Kleinpolderplein. Al een half uur pas op de plaats. Verveling slaat toe. Je kijkt om je heen. Je geeft jezelf nog es een flinke hengst omdat je toch niet die andere afslag hebt genomen om vervolgens als een sukkel wat in het rond te staren naar de mensen naast je, voor je, achter je... En life's fooling around: een glashandelaar, vast in de file die pretendeert een spoedservice te kunnen leveren... of datzelfde in associatie met Juul's begrafenis (with all due respect). Helemaal hilarisch. Maar meneer de busman maakt 't nog bonter: Vorstelijk reizen...

De File; zo gek nog niet...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 27 03 04 - 12:54]

Euhm...

Je vriezer een nachtje per ongeluk open laten staan.. Is dat niet goed?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 27 03 04 - 12:04]

Sinister

Wegens blogarmoede nog maar een landschappie. Voor de liefhebbers.


[Kategorie: default | Datum/tiid: 26 03 04 - 06:55]

2 Whom it may concern


[Kategorie: default | Datum/tiid: 25 03 04 - 07:37]

Dilemma's, dilemma's...

Oei! Een 'stokje'! Voor Eamel. En wat voor: nu niet eens een simpel Raad-de-tune-estaffettetje, nee... gewetensvragen! And I love it... Tnx, Xan.

1. De Nederlandse politie heeft een prestatieovereenkomst afgesloten met de ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie en kunnen nu dus afgerekend worden op niet gehaalde doelstellingen. Is dit inderdaad de juiste manier om het Nederlandse Volk een groter gevoel van veiligheid te geven of is er naar jouw idee een andere manier die beter zou werken en welke dan?

Antwoord: Zoals een groot strateeg al eens zei:"Elk nadeel heb z'n voordeel". Zo ook deze 'probleemstelling'. Positief gevolg van prestatie-overeenkomsten is natuurlijk dat men (hoogstwaarschijnlijk) harder gaat 'lopen'. In theorie... Echter, kijkt men naar de praktijk, dan wil dat nog wel eens tegenvallen. Prestatie-overeenkomsten worden vooral in de commercie toegepast (en believe me; ik ben een overheidsmedewerker-met-commerciele-achtergrond; i know*). Niet alleen 'moet 't ergens vandaan komen'; de energie, 'the afford', maar blijkt prestatie-beoordeling ook nog onderhevig aan subjectiviteit: vooral in het ambtelijk apparaat blijken resultaten moeilijk te meten en dus te beoordelen. Beloning geschiedt vaker op basis van connecties, politiek en persoonlijkheid dan op harde feiten. Bovendien denk ik dat het prestatiemodel, toegepast juist in deze sector, uiteindelijk tegen 'ons' zal werken gezien het gegeven dat men binnen de overheid en dan met name Justitie een grootscheepse bezuinigingscampagne is begonnen. En ja, je wilt als politieman/-vrouw best wel harder lopen, echter word je gekort op je financiële middelen, loop je alsnog tegen een muur en dus zal dit allemaal ten koste gaan van de burger. Kortom; toepasbaar, maar niet op grote schaal.

*Binnen Eamel's werkterrein, de justitiële IT, is sinds kort ook het prestatiemodel toegepast. Echter, vanwege een gebrek aan criteria lijkt de beloning gebaseerd op 'Ik vind jou leuker dan je collega, dus krijg jij een zak geld erbij'-principe; het blijkt dat Eamel en collegae, al jaren in het bezit van min of meer dezelfde IT-kennis en ook hetzelfde salaris, nu binnen het prestatiemodel opeens in hokjes opgedeeld worden. Men heeft van hogerhand bepaald dat onze functie (maar ook die van andere niet-executieve banen) opgedeeld kan worden op basis van 'kennis': tegenwoordig ben je of 'medior-' of 'senior'-medewerker. Wat echter de criteria zijn voor die € 600,00 meer in de maand, kan niemand ons duidelijk maken (inderdaad, 1 van de collegae is 'senior' geworden). Vooral als je bekijkt dat deze collega, net zo hard werkt als voorheen en er geen extra taken bij heeft gekregen. Kortom: prestatie-beoordeling is subjectief en werkt wrevel in de hand... I admit: een ambtelijk antwoord op een ambtelijke vraag. Shoot me.


2.Je loopt in het bos en komt Gnoem de boself tegen. Zij geeft je de kans om één gebeurtenis/stap in je leven anders te doen. Welke zou je dan anders willen doen en hoe zou je het dan wel doen?

Dit lijkt me een variant op de 'Je mag 1 wens doen'-vraag. In dat geval zou ik mevrouw Gnoem, op m'n knieen, ten huwelijk vragen en dus het probleem van wensenquotering opgelost hebben.. Maar alle gekheid op mijn stokje: d'r zijn genoeg gebeurtenissen, keuzes in mijn leven die oppervlakkig gezien over zou willen doen. Een foute lening, een foute relatie en het feit dat ik vanwege vermeende recalcitrantie m'n carrière gemist heb als kunstenaar: ik verdomde het om voor het toelatingsexamen van de Kunstacademie een abstract werkje te maken. In mijn ogen was abstractie voor weirdo's. En dus kon ik fluiten naar een roemvolle toekomst.

Maar als ik eerlijk ben; ik heb geen spijt van keuzes. Wel ben ik van mening dat zo nu en dan, onderweg stommiteiten uitgehaald heb. Echter ben ik daar altijd zelf nog bij geweest en dus durf ik de voorzichtige conclusie te trekken dat al mijn keuzes een hoger doel gediend hebben. Kortom: nee, ik zou niets over doen. Hooguit verfijnen...


3.Wie zou je nog wel eens in het echt willen ontmoeten en waarom (dit hoeven geen loggers te zijn)

Ik heb het er al eens eerder over gehad: ik idoliseer niemand. Wel kan ik een uitermate grote bewondering hebben voor mensen, echter zal ik niemand op een voetstuk plaatsten (zie vraag 1: Eamel doet niet prestatie-modellen;-)) Natuurlijk ben ook ik benieuwd naar de drijfveren van zg. Grootheden, artiesten, kunstenaars of filosofen. Maar om ze nu te willen ontmoeten? Neeeh. Hooguit zou ik deze meneer wel eens willen spreken. Benieuwd naar z'n handel en wandel. Hij was de belichaming van fout en hooglijk artistiek begaafd. Hij was m'n overgrootvader..

Hoewel; er is 1 persoon die ik nog wel eens zou willen ontmoeten, nu ik erover nadenk: de toekomstige moeder van mijn kinderen. Of ken ik haar al, by any chance?


Ik geef 't ruiterlijk toe: 't is een typical Eamel-woordenbrij geworden, maar 't valt om de dooie donder niet mee 's morgen om halfzeven intelligent en 'whitty' over te komen. Maar je moet 't er maar mee doen. Mijn web-log..

Goed. Nieuwe vragen. Misschien wel het meest moeilijke van die estaffetetjes. Want Eamel leest niet zoveel web-logs en komt dus erg weinig intrigerende persoonlijkheden tegen (niets ten nadele van, natuurlijk). En die mensen die hij wel leest hebben inmiddels al een bos hout voor de deur (in dit geval veroorzaakt door estaffette-stokjes). Maar, for the sake of it, we doen een poging.

De vragen zijn voor Louche, onsch lokale web-log Euneuch (just kidding, Loes ), Juffrouw Jannie en tenslotte Huey, welke door het gebrek aan een web-log de mogelijkheid geschonken zal worden deze vragen per mail te beantwoorden, zodat Eameltje deze zal plaatsen in de comments van deze post.

De vragen:

1. Stel: zowel je kind als je geliefde hebben beide een hartprobleem. En toevalligerwijs is op een gegeven moment de toestand kritiek: ze kunnen alleen gered worden door een donorhart van jou (vanwege een zeldzame bloedgroep, welke jullie toevalligerwijs met z'n drieën gemeen hebben). Wat doe je? (Jawel; een clichévraag. Maar 't blijft een vraag )

2. Stel: je hebt herpes. Niet zo'n ernstige geslachtsziekte, maar wel vervelend en levenslang. Nu ben je de avond ervoor vreselijk beneveld geraakt en word deze morgen wakker naast een fantastische schoonheid/hunk. Jullie hebben kennelijk stomende, dampende, spetterende sex gehad, uiteraard zonder gebruik van een condoom. Wat doe je? Ga je haar/hem vertellen dat zij/hij nu getekend is voor het leven?

3. Stel: je hebt een 'beste' vriendin. Maar ook een 'beste' vriend. En beide zijn gelukkig getrouwd. Echter niet met elkaar. Tot blijkt, na een uit de hand gelopen feestje, dat zij tweeën elkaar wel aardig vinden en besluiten hun escapades voort te zetten, zonder wederzijdse ega's in te lichten. Wat doe jij?

Toegegeven; wellicht enigszins duffe vragen. Maar bedenk ze maar eens, zo 's morgens vroeg.

Dames en heer: suk6!


[Kategorie: default | Datum/tiid: 24 03 04 - 07:12]

Bob

Beetje raar blijft 't... Bob voor je raam. Misschien toch 'ns aan geraniums denken...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 24 03 04 - 06:54]

Bezemwagen

Rare jongens, die Westerlingen... (as seen onderweg)


[Kategorie: default | Datum/tiid: 24 03 04 - 06:46]

Missed

"'t Is mistig!"

"'t Is zeker heiig..."

"Eeuhh.."*
*Vrij naar M.

[Kategorie: default | Datum/tiid: 24 03 04 - 06:37]

Hoot Kwaveur

De kapsels hangen laag, dit jaar..


[Kategorie: default | Datum/tiid: 22 03 04 - 22:49]

Nanananaaaaa!

Ik heb 'm! Ik heeeeb ummmm! En hijs lekkaaaaahhhhh!** Voor de goede orde: "hij" is in dit geval z'n cd. 'k Vind hem maar een gladjanus...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 22 03 04 - 21:48]

Bernhardhoudtcontact

Bernhard is verdrietig; Juliaan is dood. Maar Bernhard kan niet naar de begrafenis. Gelukkig heeft Orange daar wat op gevonden: Orange plaatst een advertentie op FOK!, onder het niet zo leuke nieuws.

"We houden contact", staat er. Da's toch wel weer lief van Orange!

UPDATE: Oei! Da's nou jammer; FOK! wil niet adverteren. Stoute FOK!

UPDATE 2: FOK! doet zo nu en dan adverteren. Die FOK!


[Kategorie: default | Datum/tiid: 21 03 04 - 01:18]

Krijg nou...Ja, ja.. di's de laatste. Ik zoek m'n kribbe op.. Welterusten! )

[Kategorie: default | Datum/tiid: 21 03 04 - 01:01]

Narcisme ('t Is lente, Tralala!)

In het kader van de lente bij deze een uiting van narcisme: Eamel, een jaar gelee. Ofwel: Doe-Es-Een-Nonsense-Post-Om-1-Uur-'s Nachts...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 21 03 04 - 00:38]

(n)Ozone

In vervolg op de vorige post: ik heb jullie hulp nodig. Nu niet 'ns zo'n achterlijke Weblog-van-de-Week aktie. Nee. Eamel ziet graag de ozonlaag verdwijnen. Gewoon fuort. Weg. Zodat we gewoon straks met z'n allen een zomer krijgen die 365 dagen per jaar duurt. Elke dag naar 't strand. Niks geen winters meer, kerstmis op 't strand, vuurpijlen vanaf een terras. Barbeque in januari, midgetgolfen in februari, zwemmen in de december... buiten uiteraard.

Dus, doe net als ik en koop je suf aan deodorants en koel- en vrieskasten en we sturen "t Is weer voorbij die mooie zomer" echt naar de eeuwige jachtvelden... Who needs an ozone?

[Kategorie: default | Datum/tiid: 21 03 04 - 00:10]

Het is nu 10 minuten

LENTE!


[Kategorie: default | Datum/tiid: 20 03 04 - 10:32]

Somber

Nee. Daar worden we niet vrolijk van. Iemand nog leuke ideeën voor binnen-aktiviteiten?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 20 03 04 - 10:00]

Kleurloos

Zo. Nieuw polleke. De vorige had er tenslotte alweer lang genoeg gestaan. 82 loglezers spraken hun voorkeur uit: moet Eamel verder in kleur? Wel, de meerderheid heeft gesproken, de democratie bepaalt: Eamel stays black 'nd white. Bedankt, allen!

Next poll. Ik vraag me wel eens af of 't formaat van de door mij gemaakte/geplaatste foto's niet te groot is. Tenslotte werk ik bij voorkeur met een zo hoog mogelijke beeldschermresolutie. Want hoe hoger het aantal puntjes in je beeld, hoe scherper het wordt en belangrijker; hoe groter je beeldschermopbrengst. Maar ik kan mij er zo een voorstelling van maken dat het leeuwendeel van de lezers er een andere voorkeur op na houdt. Dus, bij deze het verzoek: vul het polleke ff in, als je wil. Van Nedstat wordt ik nl. ook niks wijzer... (Uitleg voor Xan: ik word daar niks wijzer van omdat ik zelf nogal vaak op m'n web-log zit; met de twee hoogste resoluties. En dat vertekend het beeld enigszins nl.) ;-)


[Kategorie: default | Datum/tiid: 20 03 04 - 09:43]

Self Censorship

Zo. 't Was erg gezellig gisteravond. Msn, web-log, sms. 't Kon niet op. Maar uit respect voor de dame (de andere doesn't mind the exposure ), heb ik de, overigens keurige foto verwijderd. Want, zoals gezegd, hoewel het naar mijn idee een best wel artistiek verantwoorde foto bleek, dien je nog altijd de persoon in kwestie te vragen of zij geen bezwaar tegen plaatsing heeft. Een soort 'copyright on the butt', zeg maar...

Update: met toestemming weer geplaatst..


[Kategorie: default | Datum/tiid: 20 03 04 - 00:14]

Buttfriday

In reaktie op zijn buttpost... Here's my share:


[Kategorie: default | Datum/tiid: 20 03 04 - 00:03]

Fallen Madonna @ Crooswijk


[Kategorie: default | Datum/tiid: 19 03 04 - 23:44]

Meet Miss T. (in reprise)*I admin, niet de mijne deez' keer.. )

[Kategorie: default | Datum/tiid: 18 03 04 - 20:56]

Monddood

Ah. Vandaar..


[Kategorie: default | Datum/tiid: 18 03 04 - 20:16]

Nature's Plug-in

Tja, waarom dan nog bewerken. Moeder Natuur is creatief zat... (en met behulp van wat vitrage, uiteraard)


[Kategorie: default | Datum/tiid: 18 03 04 - 19:42]

Tèèttuut in Technicolor

Vooruit dan maar: Furby's wish will be granted. Eamel goes color...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 18 03 04 - 06:13]

Vergeten lekker

Vanaf '87 ben ik er lid van geweest: de LC. Tot ongeveer 10 jaar later. En daarmee de gewoonte ontwikkelt om 's morgen vroeg, anderhalf uur voor ik naar m'n werk zou gaan, de krant uitgespreid en uitgebreid, van voor naar achter, van boven tot onder, door te spitten. En ik kan mij herinneren dat 't wel ongeveer het meest gewaardeerde tijdstip van de dag geweest moet zijn. Relekst; krant, koffie en een aantal sigaretten en mijn dag kon praktisch niet meer stuk. Tot dat aan die gewoonte ook een abrubt einde kwam. 'k Heb 'm hier, in dit Sodom en Gomorra nog een tijdje geprobeerd halsstarrig aan te houden, jawel, maar nieuws wat pas twee dagen later na ontstaan op mijn deurmat ligt, is geen nieuws meer. En ook het feit dat je port moet gaan betalen voor je krant.. nee. Maar vandaag was 't even zo ver; hij lag er weer... krant, koffie en sigaretten*. Safri, safri.... (Goedemorgen, overigens).*Ja, Merel.. die nicotinepleisters liggen me nog steeds, ongeopend, aan te gapen. Alles heeft z'n tijd nodig..

[Kategorie: default | Datum/tiid: 18 03 04 - 00:37]

Tandwerk

"Eamel, wosto een stikje bolle hawwe?"

"No, lekker, Mem! Lit mar, Mem! Ik doch it sels wol efkes. Dan kin Mem sitten bliuwe! Leaf, no?"

"Is goed, soan. Do bist een goeie jonge."

"Tige tank, Mem! Ik fyn Mem ek wol leaf, hjear!"

Ik sta op. Loop naar het aanrecht en begin vol enthousiasme een "stik bolle te smarren"... Tot het me zit aan te gapen. Vanuit een plastic bakkie. Argh!

"Mem?"

"Ja, leave?"

"Ik gjin een patatsje healjen, hjear..."

"O? No, dat is goed, leave... Healje foar us dan ek wat! Wer is myn gebit? Ik wit dochs seker..."


[Kategorie: default | Datum/tiid: 18 03 04 - 00:13]

Tèèttuut

Politieauto in 't voorbijgaan. Echt waar...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 17 03 04 - 10:50]

Pheromonen

Ze is slank. Ze is blond. Ze is lekker. Maar ze is ook getrouwd. Heeft kindertjes.

En ze wil mij...

Oh, my God! Not again!Nee, Martin, wees niet bang; 't is niet de jouwe... )

[Kategorie: default | Datum/tiid: 17 03 04 - 09:59]

Suggestie(f)

And i love it...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 17 03 04 - 09:22]

PopieJopie

He. Lekker. Tnx, guys 'nd girlzzzz.


[Kategorie: default | Datum/tiid: 17 03 04 - 08:30]

Heen en Weer

Dagje Fryslân. UTP kabeltjes maken want Mem wil weer online. Kom d'r oan, Mem!Nah ja, 't is er weer voor...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 16 03 04 - 22:30]

Soon 2 B?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 16 03 04 - 07:04]

Systeemherstel

Je wordt voorzichtiger als je ouder word, denk ik. Door ervaring wijzer. En dan heb ik 't nu even niet over achteruit traplopen, blindfolded bungee-jumpen of extreme-punnikken... Nee. Tegenwoordig heb ik de gewoonte ontwikkeld om, zodra een pc helemaal tot in de puntjes is geinstalleerd, alle instellingen juist zijn en er geen applicatie meer is die ik vergeten zou kunnen zijn, er een image van te maken. Een soort systeemherstel, die vage funtie die Microsoft standaard voor ons aangevinkt heeft binnen XP, maar dan anders. Programma's als Norton Ghost of, in mijn geval, DriveImage maken een volledige kloon van je harde schijf, zodat je met calamiteiten (virusje, blue screens of death, beschadigde dll'tjes, you name it) gewoon even die image terug kan zetten et voila: of er niks gebeurd is. A fresh start!

En jawel; nog geen half uur nadat ik afgelopen zondag mijn pc tot in de puntjes geconfigureert had, kreeg ik een blue screen.. Argh! Betty Six, net een week in huis! En nu al overleden.... Gelukkig; Drive Image bracht verlossing....

En terwijl ik vol spanning zit te wachten tot Image14032004_C.pqi volledig is teruggezet, zit ik mijmerend naar 't scherm te kijken. Dat zou wat zijn: als je ooit eens, ergens, een kloon van je leven had gemaakt, op een moment dat alles perfect scheen te zijn en deze simpelweg terug kon plaatsen zodat je vrolijk verder huppelt. Zodat 't net lijkt of er niks gebeurd is...

A fresh start...Geplaatst in het kader van "Ook Eamel is wel eens serieus"... )

[Kategorie: default | Datum/tiid: 15 03 04 - 18:54]

Goh..

Altijd leuk; ronde getalletjes. Time flies...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 14 03 04 - 22:42]

Veldwerk

Zie hier; het origineel. Sorry, Xan... Gna.


[Kategorie: default | Datum/tiid: 14 03 04 - 22:19]

Mystery solved?

Spook? Welk spook?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 13 03 04 - 14:17]

Eamel Live!

Internet is eindelijk uitge-evolueerd: Eamel (soms) Live!

Beware: Ugly-Alert!

Tnx, Juffrouw Jannie!

[Kategorie: default | Datum/tiid: 13 03 04 - 11:11]

Telekomen

Hier voor de deur. 'k Hoop voor de beste man/vrouw dat hij/zij niet te vaak gebeld wordt. Dat kun je nooit lang volhouden...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 13 03 04 - 05:26]

Hoek van Holland. 13 mrt. 03.30u.


Statue of Liberty.(..)Nooit Nacht.


Sorry, mem; sol it nea mear dwean...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 11 03 04 - 07:14]

She's here!


[Kategorie: default | Datum/tiid: 02 03 04 - 06:27]

Bliep

Morgen...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 02 03 04 - 05:59]

Onderweg

Mooie euh.. architectuur (durf 't woord lucht niet meer in m'n bek te nemen..).


[Kategorie: default | Datum/tiid: 01 03 04 - 22:26]

Maandagmorgenboredom


Nou, euh.. Graag! Maar dan de radio uit...
(Anything that will prevent me from taking pictures...)Met z'n aaaalen, met z'n aaa-ha-len....Windscherm. Geluidscherm. Zonnescherm?

[Kategorie: default | Datum/tiid: 01 03 04 - 07:00]

Geen Zin

Het komt niet zo vaak voor. Sterker nog; het komt praktisch nooit voor; 'k heb geen zin om naar m'n werk te gaan. Gewoon, lekker blijven liggen. Een gat in de dag slapen om daarna geen ene moer meer uit te voeren. Ik betrap mezelf de laatste tijd op een soort werkmoeheid. Hoe zou dat komen? Zat ik voorheen voor dag en dauw al op kantoor en was ik de laatste die 't licht achter me uitdeed, tegenwoordig daarintegen ben ik met moeite uit bed te hijssen... Midlifecrisis? Op mijn leeftijd? Help!


[Kategorie: default | Datum/tiid: 01 03 04 - 06:31]

Those lazy sunday afternoons Part 3


Geese from Goose?Ah! Vandaar die kleur..(..)Winter. Nee, Lente. Winter. Of toch Lente...SkylineNacht

Resumé; dat saai zo leuk kan zijn...

Free counter and web stats