[Kategorie: default | Datum/tiid: 21 08 04 - 09:43]

Hiep, hiep!

Na, vooruit.. nog een postje. Want us Eamel wil natuurlijk niet van valsspelen beschuldigd worden.. )

Neem er 1 van me!

[Kategorie: default | Datum/tiid: 11 08 04 - 23:32]

Loïs Klemann (reprise)

NAAKTFOTO'S GEZUSTERS KLEMANN

Nou, vooruit dan. Principeloos als ik ben, toch maar ff de dames Klemann een plaatsje gegeven op Eameltje's server. Voor de ratings? Nèèh.. denk dat dit minder indruk gemaakt heeft dan de toch al niet zo waanzinnige reportage van Onsch Katja. Waarom dan wel? Geen id. Waarschijnlijk uit een sentimentel journey-gedachte. Hoe dan ook; zoals ik hier beneden al ergens reclameerde: Playboy is Playboy niet meer. Klink ik erg arrogant als ik zeg dat ik het beter denk te kunnen?

Anyway. Check them out. Mocht je daartoe de behoefte voelen.

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09
Gescant door ene ChopShop, waarvoor mijn dank. En Drijfzand for that matter.

Update 11-08: Wederom geplaatst t.b.v. deze hier... Shoot me.. ;-D

[Kategorie: default | Datum/tiid: 11 08 04 - 23:22]

Mirror, mirror (reprise)

NAAKTFOTO'S KATJA SCHUURMAN

In het kader van We zijn er niet vies van bij deze wat nabeeldjes van 's lands Huppeltrutje nummer 1: Katja. En hoewel zij niet helemaal het type belichaamt wat ik voor ogen heb, kan ik wel stellen dat zij niet onprettig uit de verf gekomen is, in deze maand's reportage. Maar da's vooral fototechnisch, uiteraard. Want de foto's vallen inhoudelijk wat tegen.. Waarschuwing voor de Moraal Mutsen onder u; d'r bevinden zich enkele blote navels tussen..

Via Drijzand.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15


Eamel is een hoer. Een hoer voor de kijkcijfers. vergeef hem; hij weet niet beter... ;-D (Ik zal m'n 52 max. weer terugkrijgen).

[Kategorie: default | Datum/tiid: 11 08 04 - 17:02]

Zut

Nah, lekker. Daar sta je dan: max. 1 bezoeker.
Boehoehoe! Ik had er toch zeker twee-en vijftig max.! Snik...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 11 08 04 - 10:28]

Het Licht gezien

Ook van hem gejat; dit überkomische filmpje* (2,5Mb, wmv, rightclick; save as).

Rare jongens; die Amerikanen...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 10 08 04 - 18:42]

Kopje koffie, Glazenwasser?

Heb ik weer. Zit ik net* lekker in m'n blote hol achter/voor/aan m'n pc (rechterhand -> muis, linker -> euh.. wat anders), hoor ik gestommel achter me. Ik sta op, draai me om en kijk recht in de plaat van 1 of andere none-invited glazenwasser. Argh!

Tja. Wat doe je dan? Hard weglopen? Koffie aanbieden?

Eamel kwam op 't briljante id weer te gaan zitten. Áchter/voor/aan z'n pc. En net te doen of er niks aan de hand was. Wat zou jij doen?

*neemt nog een slok van z'n Senseo**gistermorgen, dus

Update 11 08 2004: Via anonieme bron ontvangen:

En anoniem en bijdehand. Waar gaat 't heen met deze wereld? (Tnx, K. )

[Kategorie: default | Datum/tiid: 10 08 04 - 14:47]

Alle Zegen

Luister, Onsch Pelleboer die in de Hemelen zijt... Toen ik vanmorgen hierover sprak, was onderstaande nu niet echt wat ik daarbij in gedachten had...

Ik bedoel; je ken ook overdrijven... ;-(


[Kategorie: default | Datum/tiid: 10 08 04 - 10:35]

Dialoog gisteravond

"Zeg..."

"Hmm?"

"Jij hebt toch nog twee maanden verlof tegoed?"

"Euh.. ja? Hoezo?"

"En dat willen ze niet uitbetalen, toch? Dus je moet 't opnemen, zeg maar?"

"Ja. Eigenlijk wel, ja..."

"En je bent toch ook al zo'n acht jaar niet met op vakantie geweest?"

"Hmm.."

"En euh.. je hebt toch ook die collega, die een huisje bezit in Zuid-Frankrijk?"

"Euh.. ja. Hoezo??"

"Dus euh.. wat let je?"

"Euhm.. (..)"

Vet is Eamel (niet andersom, overigens ;-D)


[Kategorie: default | Datum/tiid: 10 08 04 - 10:25]

Cooldown

Ook wel eens lekker; geen 31 Graden Celcius... ;-D


[Kategorie: default | Datum/tiid: 10 08 04 - 09:47]

Pivot? Ja, no!

"Ast do wis bist datsto de goede br?namme en paswurd br?ast, mar dochs swierrichheiden hast by it ynloggen, dan kinst de cookies foar dit domein fuorthelje.*"

Omdat ook ik (in navolging van haar, haar, haar, haar, hem en, uiteraard bijna; deze dame) me langzaam voorbereid op vertrek uit het web-log.nl-portal naar elders op de digitale snelweg, heb ik alvast 1 en ander ge-upload naar de servers van Xs4all.

En hoewel dit proces zenuwslopend is geweest (bijna drie lange weken van bloed, zweet, tranen, geduld en me beroepen op de kennis van derden (tnx, Marco; what would i have done without you! ;-D), is het dan eindelijk zover dat er in ieder geval iets staat...

Van alles geprobeerd (WordPress, MovableType, Gallery and so on), echter vergt het 1 nog meer wiskundige knobbels dan de ander. Maar wat uiteindelijk de doorslag gaf bij de keuze voor Pivot was toch zeker wel het feit dat men bij voornoemd blogtooltje kan kiezen voor de Frisian LanguagePack.

Want je bent Fries of niet.. ;-D*Ok, zo te zien is 't nog niet helemaal vervolmaakt, maar ach.. it's the thought that counts, zullen we maar zeggen. No, sa!

[Kategorie: default | Datum/tiid: 09 08 04 - 10:32]

Eigenwiis

Ik hoop voor Savage dat 't niet z'n kind is, want dat (de text op 't slab) zegt wel iets over z'n appearance... ;-D (Maar 't is toch ergens een mooi, eigenwiis kind ;-D)

Ik lijk op m'n vader maar de dokter zegt: "Het gaat wel weer over"...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 09 08 04 - 00:42]

De Proef en de Som

Zegt hij:

Eamel :: 09 augustus 00:10 :: website

[Kategorie: default | Datum/tiid: 08 08 04 - 21:16]

The New Hemingway*

Of toch Eamel? Anyway: voor een ieder die nu toch wel eens wil weten hoe die gast er op dit moment uitziet. Of niet uitziet. Da's een kwestie van perceptie... ;-D

Overigens; die verbeten blik is van de hitte. Normaliter kijkt ie nooit zo krampachtig...
(En minder rode pigmenten, ook. Zie)
*Tnx, M.; ik ben met minder vergeleken.. ;D

[Kategorie: default | Datum/tiid: 08 08 04 - 20:28]

Rijk?

View from the floor. He(el)de(n)middag.

Da's pas rijkdom...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 08 08 04 - 09:57]

Argh!

De buren, een jong stel (ik schat iets van 15 jaar jonger dan ondergetekende. Hele aardige mensen, overigens) hebben 1 of ander Top40-liedje ontdekt van een paar jaar geleden. Ben de naam ff kwijt maar de uitvoerenden waren destijds een stel adolescente dames, spraken zwaar Limburg's en hebben nooit geen hitje meer gehad, na deze*. Baby, don't go of zoiets, heet 't...

En hoe aardig ik die buren ook vind; waarom nu in Godesnaam die cd-speler op repeat?!? Dat doet ie nu al twee/drie dagen en vond ik 't nummer toen al drie-keer-niks; nu komt 't helemaal m'n strot uit kan ik 't helemaal niet meer horen! (En hup; voor de 333ste keer...)

Misschien wel verstandig om even weg te gaan... ;-D*Wat me op zich niet verbaasd.. ;-D

[Kategorie: default | Datum/tiid: 08 08 04 - 09:33]

Blub

Zo. Boek mee, grote handdoek, sig's, Extran en een goed humeur.

We're off! (31 graden, vandaag?)

[Kategorie: default | Datum/tiid: 08 08 04 - 00:54]

Roots

De oplettende lezer heeft wellicht al eens opgemerkt: ik zit er al tijdje tegen aan te hikken om weer terug te gaan, naar daar, waar ik vandaan kom. Mocht dat ene waar ik op zit te azen z'n doorgang niet vinden is 't besluit in principe genomen.

En als 't dan toch moet, moet 't maar hier... Hoewel ik vrees dat 't bij een ietwat dagdromen blijft. Althans; het huis... (Maar mooi istie wel ;-D)


[Kategorie: default | Datum/tiid: 08 08 04 - 00:12]

Beware those ...

Heb jij dat ook wel eens? Dat je een bepaald beeld van iemand hebt waar je helemaal voor gaas van kan gaan? En dat 1 en ander heel anders uit blijkt te pakken, naarmate de tijd verstrijkt?

Naar mijn bescheiden id het beste met een wijde boog te passeren. Maar ja, hoe weet je dat van te voren?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 07 08 04 - 23:30]

Boys night out

God. Ik word oud. Fysiek alleen maar een voordeel; mentaal daarintegen een probleem. Fietsend langs die terrasjes kun je jezelf nog maar 1 ding afvragen; waar zijn die tijden gebleven?

De tijden dat je, zowel op vrij- als zaterdagavond, gebeld werd/iemand belde met 't de vraag hoe laat we deze avond gingen stappen (de vraag of we gingen kwam niet eens im frage). Eenmaal connected kon de voorpret beginnen. Je had jezelf die middag in 't nieuw gestoken; cool shirt, shorts en idem luchtje. In het proces tot vervolmaking van je Goddelijke Verschijning begeleidt door P. Cowley's bewerking van Donna's muzikale gehijg. Motto die avond; Als je haar maar goed zit. And off we went: chickhunting.

Zelfs toen werd er al ge-chilled, al heette dat volgens mij toen anders. Geen zorgen, ook. Althans, niet van 't formaat zoals je dat pleegt te hebben als je groot bent. Flirten tot je een ons woog, met wisselend succes. Had je geluk, belandde je de volgende morgen met je tong in de mond van 1 of andere dame, rammelend aan d'r huig. Was je minder fortuinlijk, vond je jezelf volkomen laveloos enigszins aangeschoten, hangend met je hoofd in een emmer in de schuur van je ouderlijke huis. But, oh, what fun we had!

Tegenwoordig breng je tijd voornamelijk door aan je pc. Avond aan avond klik, klik, klik. Muziekje hier, web-logje daar. Chatje, mailtje. Om ineens tot 't besef te komen dat 't wel een hele pathetic manier is om je leven door te komen. Waar zijn die tijden gebleven? Dat je echt lol had? Je verheugde op weer een avond vol verrassingen?

God, it seems a lifetime... *

*Nee, not depressed. Maar daarom mag ik 't me wel eens afvragen... ;-D
**En ja, ik weet 't allemaal; hoe ik 't zelf in de hand heb en dat ik 't zelf moet doen en blablabla. Spare me; als 't allemaal zo makkelijk was...;-D

[Kategorie: default | Datum/tiid: 07 08 04 - 18:46]

Funkin' 4 Ron

In het kader van de gister spontaan onstane thematische aktie c.q. muzikale oprisping
'1-2-3, Doe-mij-nog-een-relikwie', kwam mij onderstaande mail ter gleuf. Ik citeer:

"Dag, Brave borst (dat ben ik dan in dezes, RED.)

Ik ben op zoek naar de long version van Tom Brown "Jamaica Funk". Kunt u mij vertellen waar ik deze misschien kan downloaden, de mp3 file hiervan of zoiets dergelijks of een gedeelte of alles of niets? Ben er maandag weer. Gaat snel; 3 weken.

Gr. Ron"


Ron is collega en de beroerdste niet, so Eamel sloeg aan 't werk. Nu was die laatste versie ('niets') niet zo moeilijk te vinden, alleen kan WinAmp daar weer niet zoveel mee. Helaas laat het origineel zich op korte termijn erg slecht vinden. Wel de radio-edit of een ge-remasterde. Maar de vette twelve inch is er zo 1 van het soort na-na-nanananana-je-kan-me-toch-niet-krijgen... Hoedanook; ook deze keer werd geduld een schone zaak (rare uitdrukking, RED.) en kwam er een lange versie boven Kazaa's water. Weliswaar met een ritmische ge-remasterde ondertoon, echter wel verlengd. En zo.

Dus, Ron, voor jou: Tom Browne's Funkin' 4 Jamaica. Toen Muziek nog met een hoofdletter geschreven werd. Download hier*.

En euh.. sterkte, maandag. Er schijnt een hittegolf aan te komen.
Doe je voorzichtig als je je pen optilt?
;-D*Rightclick. Save as.

[Kategorie: default | Datum/tiid: 07 08 04 - 13:19]

Nixserver

" Hallo, PicServermensen!

Ik heb een probleem. het feit wil dat ik twee accounts bij jullie heb van alweer een tijdje geleden (ca. half jaar/driekwart jaar). Nu was ik de wachtwoorden kwijt, helaas, echter kan ik deze gemakkelijk (opnieuw) aanvragen via jullie site. Tot zover niets vreemds. Echter, wil ik de nieuw gegenereerde wachtwoorden gaan toepassen op jullie site, zegt het systeem dat de wachtwoorden niet kloppen.. (..) Terwijl ik ze volgens jullie mail toch zeker net heb ontvangen.. Ik wil graag alle images, zoals eens door mij op jullie server geparkeerd, terughalen en plaatsen op m'n, inmiddels eigen, server...

Gebruikersnamen zijn: ***** & ***** (of *****)...

Help! (En alvast bedankt voor de genomen moeite, uiteraard )

Eamel"


"De "*****" account is al langer dan 6+ maanden niet gebruikt, en
daardoor is deze ook geblokkeerd. Je kunt het wachtwoord opnieuw
opvragen. De plaatjes zijn helaas weggehaald.

Tweede account bestaat niet.

PicServer Admin"


"Bedankt voor jullie snelle antwoord. Helaas gaat 't daar fout; als ik 't door jullie gegenereerde wachtwoord invoer, geeft jullie site aan dat deze niet klopt. Kortom; ik kom er dan niet in... Jammer overigens van de plaatjes.. het zij zo...

Tnx. Eamel."


"Je moet het wachtwoord opnieuw opvragen.

http://picserver.org/?action=forgot_pass

Jammer van de plaatjes. Sorry.

PicServer Admin"


Bummer. Alles fuort. Dat wordt puzzelen...;-(

[Kategorie: default | Datum/tiid: 07 08 04 - 12:31]

Vlieg op

Persoonlijk word ik ff-tjes niet goed van die beesten. Wat? Da's op z'n minst een understatement. Ik word GEK van ze...

Mike; pak ze! Mike! Mike?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 07 08 04 - 11:58]

Aldus opgemaakt

"... en wat 't weer komende dagen gaat doen, gaat ik u zo even uit de doeken doen ... "

Ed. Edje Aldus. Bijna niet uit te spreken zonder een touch van aandoenlijkheid. Ed is weerman. Bij TV Rijnmond. En zo'n beetje het fenomeen wat mij als eerste onder ogen kwam toen ik de lokale televisie mocht aanschouwen, hier, zo'n vijf/zes jaar geleden. Edje brengt 't weer (of 't nu het zwaarste teringweer of een hittegolf betreft) altijd met een flair, waar je gewoonweg vrolijk van moet worden. Terwijl op dit moment de regen met bakken uit de lucht valt, staat Edje gewoon gehuld in een knickerbocker, bierbuik overhang en onvermijdelijk streepjesshirt z'n, met zwaar rotterdamsch accent gelardeerde, praatje pot te doen. De "Ik doet" en de "Ik gaat" royaal in de mond nemend.

En hoewel ik 't vermoeden heb dat Edje 't zelden bij 't rechte eind heeft (somt naar mijn bescheiden idee slechts het weer op van de afgelopen dagen), is het feest om hem te zien voorspellen. Oke, 't is geen Pietje Paulusma, maar 't is zeer zeker de moeite waard om te aanschouwen. Al was 't alleen maar om er achter te komen wat voor weer het de afgelopen dagen is geweest... ;-D

Ed's Weerfoto's. Ed's Weerpagina. Ed's Thuisbasis.


Die Edje..

[Kategorie: default | Datum/tiid: 06 08 04 - 22:40]

Ach en wee

Weer een icoon uit m'n jeugd, welke nu vol passie het gras omhoog mag duwen. In mijn tijd was dit w-e-r-e-l-d-s-c-h-o-k-k-e-n-d. Niet dat die man kassiewijlen zou gaan; wel het riedeltje waar ie zo ongeveer mijn interesse voor de funk/soul mee heeft aangewakkerd: Superfreak... En hoewel hij kennelijk ver van te voren zijn eigen lot zo pakkend wist te verwoorden (crimineel, handtastelijkheden jegens kindertjes, een huge drank- en drugsprobleem), was 't voor mij een openbaring, dit muzikale stukje proza...

Vandaar: een hommage (geduld; duurt ff).
Hier het nummer*.
Neem. Rick heeft geen bezwaar.*Rightclick. Save as.

[Kategorie: default | Datum/tiid: 06 08 04 - 20:50]

Zomer 2004

't Is en blijft een rare zomer....


[Kategorie: default | Datum/tiid: 06 08 04 - 18:50]

Fetish

Jakkes; mag dat ook al niet meer. Wat blijft er dan nog over? Tsss.... Je mag ook niks meer, tegenwoordig.

(Terwijl Eamel net aan deze dame wilde beginnen... ;-D)

[Kategorie: default | Datum/tiid: 06 08 04 - 14:29]

Dubieuze cirkel

Ga binnen Google op zoek naar vicieuze cirkel en kom onderstaand plaatje tegen..

Weird...

[Kategorie: default | Datum/tiid: 06 08 04 - 14:16]

Eamelfresh

Wil diegene, die Eamel blogt binnen zijn/haar browser op auto-refresh heeft staan, dit even nalaten? Dit geeft valse ratings...

;-D


Of reveil yourself... Wie zijt gij? ;-P

UPDATE 14.40 u. Message understood:

4. 6 augustus 14:11 XS4all Internet B.V., Nederland
6. 6 augustus 14:21 Chello, Nederland


Jammer, hoor.. (niet cynisch; echt jammer!) ;D

[Kategorie: default | Datum/tiid: 06 08 04 - 12:10]

h-Eamel-Rijk(sch)

Eamel is ambtenaar. Jawel. Rijkschambtenaar zelfs. En voordat Ge nu allen en masse een DOS*-aanval op Eamel's brievengleuf gaat doen; Eamel is te vertrouwen. Echt waar.

Blij verheugd wastie dan ook om te mogen constateren dat er tenminste nog 1 ander te vertrouwen ambtelijk persoon blijkt te zijn. En dat we te vertrouwen zijn zal men weten ook! Desnoods met geweld.

Trust me... (rightclick; save as -> draag de boodschap uit!)Via hem
*Denial of Service

[Kategorie: default | Datum/tiid: 05 08 04 - 15:45]

Skoebidoehoehoe!

Skoebidoe nieuw? Ben je gek! Guust deed 't al in 1966.. echt waar.

Benieuwd of men zich toen al druk maakte over weekmakende ftalaten..*Via die andere Eamel

[Kategorie: default | Datum/tiid: 05 08 04 - 02:30]

Off the wall

"Do you take drugs, Jim?"
"Everyday."
"Good."

Ok. Nog eentje dan. Hoewel ik sterk 't id heb de enige nog levende ziel op 't internet te zijn heb ik vaag het vermoeden dat men dit postje, vroeg of laat, toch wel onder ogen krijgt )

Anyway. Niet dat 't een erg spannend postje is. Wel informatief, dat wel. En daar ontbreekt het er hier nog wel eens aan. So, in de wirwar van onzin, welke (bijna) dagelijks alhier over u, lezer, heen gedonderd wordt, nu eens 1 van hoog artistiek verantwoorde aard: Kunst met een grote K.

Hier staan posters. Jawel. En niet zo maar posters. Nee, posters van kunstzinnig karakter. Tsjek them out...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 04 08 04 - 23:44]

Early pr0n

Madonna; bloot door de jaren heen. Toen nog geen kunsttieten maar wel een flinke jaren-zeventigbos. Tussen d'r benen, welteverstaan...


[Kategorie: default | Datum/tiid: 04 08 04 - 23:14]

Flauw, flauwer, flauwerderst

Over flauw gesproken, dit is pas flauw. Maar oh, zo herkenbaar...

(Zeg, M., mag ik m'n handdoek trug?)


[Kategorie: default | Datum/tiid: 04 08 04 - 21:43]

Nu Shoes

Geef nou es ff eerlijk toe; dat loopt toch voor geen ene meter...

Of wel, dan?


[Kategorie: default | Datum/tiid: 04 08 04 - 20:52]

Addicted 2 Speedy

Mocht je, net als ondergetekende, enigszins gebukt gaan onder web-logarmoede maar toch niet van je pc kunnen afblijven, raad ik je bij deze aan vooral niet de volgende link aan te klikken. Hoewel SpeedyBubbles een regelrechte kloon lijkt van Snoot is het slicker, smoother en euh.. irritanter. Vooral dat muziekje...

SpeedyBubbles is Verslavend. Met een Hoofdletter....Idem irritant is de frequent wederkerende demo-boodschap. Gewoon ff continue..

[Kategorie: default | Datum/tiid: 03 08 04 - 23:19]

Apies kijken

"DISCLAIMER - these photos were found by doing a search using p2p file sharing programs. People share their own personal digital photos in their shared folders, i'm thinking they put them there for friends or family to download or just select their whole my documents folder as shared."

Altijd leuk; mensen kijken. Of 't nu op een terras is, een strand, boulevard of in de stad. Ook op internet heeft men er een handje van. Kijk maar es hier*. Ik weet niet hoe 't met jullie staat maar hoe boring deze site ook lijkt; ik blijf kijken. Want onze lieve Here heeft wel hele rare kostgangers...

(Erg leuk als je werkelijk geen ene reet meer te doen hebt je een beetje verveelt)


[Kategorie: default | Datum/tiid: 03 08 04 - 22:41]

View from a balcony

A cup of coffee, one cig, some eight-legged friends and we're off; watching the sun set...Geplaatst in het kader van Nu-we-'t-toch-over-weird-hebben ;-D

[Kategorie: default | Datum/tiid: 03 08 04 - 22:28]

Creep

Erg sterk gedaan, deze (ca. 8Mb, virusvrij) akoestische flashversie van Radiohead's Creep.

And while you're at it: hier nog meer van dit moois.
(Wel een ietwat hoog weird-gehalte; u zijt gewaarschuwd...)


Free counter and web stats