[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 30 04 05 - 09:39]

Hollanditis Musicalis I

En dan ineens blijkt dat je, in tegenstelling tot voorgaande jaren, op deez' heuglijke dag een prive-concert voor je deur gepland krijgt. Compleet met weggesleepte auto's, bierwagens en dranghekken. En een verdwaalde drumband.. Geloof dat 't wel gezellig wordt, hier. Leidscheplein: move over! ;-D

Eamel has left the building.


Oh, en euhm.. gefeliciteerd, B.! En T.! En D.! ;-D

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 30 04 05 - 00:24]

Bakvis

Bakvis belt. Of ik zo vriendelijk wil zijn een feauteaux-tje te maken van haar en twee gevriendinde bakvisjes. Als kadootje aan bakvis nummer vier.

Voor de goede orde: bakvis is de dochter van Eamel's beste kameraad. En bekend met Eamel's hang naar (keurige) feauteaugrafie. Dus geen voorkeur voor bakvisliefde aan deze kant. Wel een dochter-van-vriendendienst. Dat dat even duidelijk is...

Bakvis komt giebelend binnenstormen met in haar gevolg nog twee giebelaars. Ongeveer tweehonderd feauteaux verder zijn we geen steek opgeschoten. Want probeer maar es een drietal giebelende meiden in 't gareel te houden. Maar uiteindelijk is er een kleine serie uit komen rollen. Uiteraard na het nodige Photoshop retoucheerwerk. En onderstaan is 'm geworden: een feauteau a la Good Ol' David Hamilton, die de ouderen onder ons nog kennen van Bilitis (rare film was dat eigenlijk!) e.d. Bakvis is blij... ;-D


Btw: disclaimer. Met nadruk op; 'Ik pretendeer (nog steeds) niks'... ;-D


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 28 04 05 - 07:14]

Peeping Tom II

Altijd prettig; zo'n goedenmorgenzon, peeping in... Op 1 of ander manier begint je dag toch anders..


(Nadeel is wel het besef dat je je ramen dient te zemen.. )


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 28 04 05 - 06:43]

Keukenrolllll!!!

Got it! Ikke blij! :-D


(Tnx, Hans!)


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 27 04 05 - 12:32]

Ik denk

Ik denk, laat ik 's es porno op m'n sait zetten. Altijd goed voor de kijkcijfertjes. Dus bij deze:


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 27 04 05 - 12:14]

Back 2 Basics

Ik mis 'm en wil terug naar m'n oude lay-out (nah,ja.. die van web-log). De huidige is te saai (okay; de vorige blinkt uit niet uit in frissigheid maar als ik dan toch moet kiezen..) en komt te vaak voor. Iemand enig idee welke Pivot-template ik daarvoor kan gebruiken?


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 26 04 05 - 21:13]

The House Of ...

't Was alweer ff gelee. En waarschijnlijk voor de gemiddelde lezer net zo boeiend als het telefoonboek. Maar euhm.. zou Onze Lieve Heer de reïncarnatie zijn van Monet?

(Click the image 4 bigger)


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 25 04 05 - 20:53]

Blast!

Geef toe; hoe vaak hoor je mij hier zeggen:"Kijk es wat ik heb.."? (Okay, voor de letterneukers: hoe vaak lees je hier euh.. daarover). Ik ben niet zo van de pocherigge. Soms es een mobieltje. Of de intentie tot een toekomstige aanschaf van een auto. Maar da's anders (ahum). De reden van deze post is dan eigenlijk ook niet bedoeld om het (dit maal) gekochte in de materialistische etalage te plempen; nee, 't is meer een statement. Zo een van:"Ik ben 't nu echt ff helemaal zat met dat gefrut."

Ik ben een geluidsfreak. Absoluut. Geluid, met name in een muzikale vorm, is bepalend voor m'n gemoedstoestand. Geldt overigens ook andersom. Ben ik recalcitrant; wil ik hard. AC\DC, bonkende trance, whatever. Melancholie? Klassiek, die gozert van Buble, loungey, waar ik maar zin aan heb.

't Stoorde mij al langer. Want geluid kwam alhier dan weliswaar uit een 2.1 setje, maar wel een van de goedkoopste soort uit de consumentenkoker van Flipsen. Nadeel van zo'n geluidsdoos zit 'm echter altijd in de staart. We sturen mensen naar de maan, klonen schapen dat 't een lieve lust is maar kunnen niet zorgen voor een verbindingsstekkertje wat gewoon z'n werk goed dient te doen: geluid doorgeven. Vroeg of laat komt de sleet (heet dat zo, overigens?) erin en kun je dat kolereding rond draaien tot je een ons weegt maar de doos verdomd 't om z'n vibraties gelijktijdig te verdelen over drie spiekertjes. Ondergetekende zit dan ook al de ganse na-avond naar 't linkse spiekertje te luisteren. Bono klinkt wat (z)ielig, vooral met 1 milliwatt.

En dus heb ik de knoop maar doorgehakt. Weliswaar nog steeds een mini-jackplugje maar nieuw. Dat wil nog wel eens helpen. En die tweehonderd wattjes krijg je er zo maar bij. Okay, toegegeven, d'r zijn zwaardere, betere, whatsoever. Maar di's net genoeg om 't stuckwerk vakkundig van 's buren's muren af te resoneren.

Van de week word ie thuisbezorgd. M'n emotiedoos... Ik ben blij (wat voor muziekje zou daar bij passen?)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 24 04 05 - 11:01]

Knock, knock..

Geen id hoe ik erbij kom maar ik heb 't vermoeden dat er iemand naar binnen wil...


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 24 04 05 - 10:22]

ADVERTENTIE (I.M.)

" In het nieuwe Sorgh & Hoop waan je je bij binnenkomst op een binnenplaats/erf in Suriname

of het Caribische Gebied. Aan de linkerzijde is een cocktailbar, recht voor je een vide waar

je kijkt op een dansvloer, aan de rechterkant is een keuken waar de tapas, lunches en voorgerechten

worden gemaakt en overal verspreid staan houten huisjes en veranda’s waar gegeten kan

worden. De kelder straalt een Caribische nachtclub-, loungesfeer uit. Hier bevinden zich o.a.

een dansvloer, een bar, loungefauteuils, koude keuken en centrale keuken. Het interieur van

houten huisjes, pastel en felle kleuren, tropische decoraties en beplanting, de vrolijke, tropische

sfeer, de muziek en de gastvrije medewerkers geven iedere gast een ‘ticket to the tropics’. Het

kwalitatief hoogstaande eten, de exotische drankjes en de mogelijkheid om te dansen doen de rest."F-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h! L-e-k-k-e-r! S-f-e-e-r-v-o-l! F-e-e-s-t!

[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 23 04 05 - 13:01]

Ongezien de t*fus

Vervelend wordt 't als je (in dit geval eens een keer) zo rood staat dat je niet eens merkt dat je een maand geleden € 152,50 hebt gewonnen in de Lotto.. :-)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 22 04 05 - 07:34]

Creatief in Bad

Soms.. soms twijfel ik ernstig aan mijn geestelijk welzijn. 4 example; ben je net je feauteaux-collectie aan 't opschonen, kom je zo'n nabeeld tegen waarvan je je afvraagt:"What was I thinking?"... Ik bedoel; heb ik die feauteau zelf gemaakt? Iemand anders laten schieten? En, in Godesnaam; waarom?!?

Anyway; verder gaat 't wel goed met me. I think.. :-D


Btw: Is 't bij jullie ook zo lekker weer?


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 21 04 05 - 06:21]

Personal Mondriaan

Welke opleiding heb je gevolgd? Wat is de kleur van je ogen? Heb je kinderen? Beantwoord een paar van dit soort vragen en je persoonlijke gegevens worden getransformeerd tot een 'Mondriaan'. Een soort van alternatief zelfportet, dus. Your personal Mondriaan.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 19 04 05 - 21:57]

Zelfingenomenheid

nar·cis·me (het ~)

1 liefde voor zichzelf => eigenliefde, zelfvergoding

zelf·in·ge·no·men (bn.)

1 ingenomen met, een hoge dunk hebbend van zichzelf => verwaand

Tnx, Madd; ik kon er ff niet opkomen. Maar zelfingenomenheid, dat is 't.. :-D


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 18 04 05 - 22:21]

Non-post III: Eagypte

Geen id waarom iemand ook maar enigszins zou willen weten waarom, maar desalniettemin vooralsnog bij dezes: Eamel's naampje in 't hierogliefs. Of zoiets.


En de jouwe?


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 18 04 05 - 18:49]

Non-post II: USB-dick

Goddamn irritant: 1 uur en drie kwartier om je usb-stick zoeken en er vervolgens achter komen dattie in je broekzak zit.. ;-(

Speaking of which; waar is m'n bril?


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 17 04 05 - 15:11]

Cum-Kleen

"CUM-KLEEN personal wipes are the first cleansing product designed for intimate adult use! CUM-KLEEN is mildly scented in vanilla and mango, and are thicker and more absorbent than baby wipes. Plus they're not soggy and don't leave a baby wipe smell."

Ikzelf heb er natuurlijk helemaal geen ervaring mee; sterker nog, heb zelfs geen idee waar 't over gaat, maar euh... waar laat jij het? Traditioneel handdoekje? Keukenrolletje? Het betere swallow-werk?

Anyway; mocht 't een probleem vormen in je (eenzame) liefdesleven, stop met zoeken: hier is Cum-Kleen! Verkrijgbaar in de smaken Vanillia en Mango maakt 't je intercourse-feestje compleet!


*Alle gekheid op mijn stokje; what's next?


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 17 04 05 - 00:24]

(.)


[Kategorie: default | Datum/tiid: 16 04 05 - 09:50]

Messenger 7: Moods & Winks (4 free!)

Iedereen heeft 'm al, natuurlijk; de Messenger 7. En voor diegene die 'm nog niet heeft, go get it. Al was het alleen maar om de gadgets, welke vernuftig in 't chitterchatprogrammaatje verwerkt zitten. Moods ("smilies"), winks ("animaties") e.d.

Enfin, ben je, net als Eamel, al heel gauw uitgekeken op die standaard moodjes en winkjes maar niet bereid om voor meer te betalen (tsss.. de gedachte alleen al :-)), is dit (ca. 17 Mb, RAR-bestand) misschien wel iets voor jou. Een heel pakket moodsandwinkslekkers, helemaal gratis. Geen spyware, geen virussen. Gewoon helemaal veilig.

Neerhalen, uitpakken, instructies goed lezen, installeren et voila! Have phun with it!


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 12 04 05 - 07:55]

Best of both worlds

YaGoohoo!gle!


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 11 04 05 - 05:30]

4 uur. And counting...

En daar loop je dan. Vier uur. 's Nachts. Over straat. Prettige bijwerking is dat je ook 'ns ongeneerd naar de vogels kunt luisteren. Enfin, net ervoor uit 't bed gestapt. Niks mis mee, hoor, dat bed. Maar te warm. En jouw geblaf maakt 't er al niet beter op. Vier uur vijftien. Thuis. Een koffie? Weljaat. Half zes. Heeft geen zin meer, he, om nog ff te gaan liggen. Ik zou natuurlijk nog even mijn beklag kunnen doen. Of misschien wat dames kunnen reclameren. Damn; ik heb een pukkel tussen m'n eaugen. Of zal ik ff een lange, hete douche gaan nemen?

't Wordt een lange dag, ben ik bang... (but it was worth the effort;-D)


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 10 04 05 - 13:16]

Straks bij uw Reisagentschap!

"Reclamespotjes van Iran
Iran gaat zichzelf binnenkort in reclamespotjes aanprijzen als vakantieland. Op de zenders CNN en BBCworld zullen reclames voor het land verschijnen die de leuke touristische attracties van het land onder de aandacht moet brengen. Vice-president Hossein Marachi die zich bezig houdt met het toerisme heeft dat vandaag meegedeeld. Amerika is de aardsvijand van Iran sinds een aantal jaar, en wil juist verdere economische sancties toepassen."

GS - Nieuws

Interessante discussie. Doet u even gezellig mee?


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 09 04 05 - 20:05]

Opruimfuriositeit

Eigenlijk, hè. Eigenlijk ben ik best wel trots op m'n schone ramen...


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 09 04 05 - 14:22]

PLAC; The Truth about Incompetence

De personele organisatie binnen Justitie is incompetent. Anders kan ik 't niet omschrijven. Voor sommigen onder u zal het volgende enigszins hetzelfde effect hebben als een gemiddeld Mogadon-pilletje op een lege maag ("Gaat u daar maar liggen"), maar desalniettemin moet ik 't ff kwijt.

Zoals ik 't hier al pleegde aan te halen, zijn de niet-executieve diensten binnen Justitie gereorganiseerd. Wat wil zeggen dat men een zootje ambtenaren, welke tot voor heel kort hun werkzaamheden pleegden te doen 'op locatie', nu gezellig geconcentreerd worden binnen vijf Shared Service Centra in den lande. Niets mis mee; efficiëntie komt ons allen ten goede (hoewel het over het algemeen killing is voor de arbeidsvreugd). Maar goed; in dit geval, worden zo'n driehonderd ambtenaartjes prettig geplakt in een flatgebouw ergens in het westen des lands. Om zover te komen dient men allereerst 'ontslagen' te worden om vervolgens opnieuw te solliciteren op de nieuw te creëren functies. Of, voor de lucky few, gewoon 1-op-1 over naar de nieuwe constructie. Des Eamel's behoort tot de laatste categorie. Maar euh.. geef mijn portie maar aan Fikkie.

Meer -->

[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 09 04 05 - 06:26]

Wat ie wil

Nog maar amper in bed besloten er alweer uit te gaan; al 'blaffend' baan ik me een weg naar m'n huiskamer (kriebelhoest is killing). Terloops even een blik naar buiten werpen, constateren dat er sneeuw ligt om vervolgens mezelf te verwennen met een willekeurige greep in de koelkast. Maar wacht ff...

Sneeuw? SNEEUW?!?

Halloooohooo: 't is lente, hoor! Tsss... Schandalig.


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 08 04 05 - 20:26]

Persbericht: Ieder z'n (lons-)dale

LONDON - van onze mode-redactie. In het kader van de integratie en om het goede voorbeeld te stellen, heeft de firma Lonsdale besloten binnenkort een modieuze collectie burka's op de Europese markt uit te brengen, welke zijn voorzien van het kenmerkende Lonsdale-logo. Gezien de reputatie van het merk en de adoptie ervan door rechts-extremistische jongeren wil het merk zijn grenzen verleggen, goodwill creëren en z'n doelgroep verbreden.

De nieuwe collectie is, logischerwijs, een afgeleide van de islamitische variant maar gemaakt voor de eigentijdse alloch-/autochtone vrouw. De glamour en luxe van Hollywood plus een internationale uitstraling zijn van belang bij deze eerste Lonsdale-Does-Burka collectie. De kleding categoriseert zich als betaalbaar en functioneel met een perfecte pasvorm.

Ook bij Lonsdale-Does-Burka zien we gelaagde structuren, prachtige materialen en heldere kleuren. Klassieke combinaties van zwart en wit met ruitjespatronen, strepen of bloemenprints. De collectie oogt fris en vrolijk; er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als linnen en katoen en het accent ligt op de taille. Lange burka's, linnen burka's, burka's met ronde halzen, burka's met een décolleté, mouwloze burka's of burka haltertops en zelfs sexy strapless varianten … de collectie is veelzijdig, volledig en op en top vrouwelijk! En nu maar afwachten of de Nederlandse vrouw onder 't mes voor de bijl gaat.

Nagekomen bericht: productplacing in Duitsland zal tot nader order even op zich laten wachten.


Model Suzan, de meest sensuele van allen; een sexy half-burkaatje met bijpassend burka-stringetje. Betoverend, fijn, breekbaar en ijl in combinatie met fel gekleurd leer, glanzend zilver of transparante kleuren. Het wordt weer mooi op de Nederlandse stranden!


[Kategorie: Oars | Datum/tiid: 05 04 05 - 18:50]

Zaterdag, 28 mei a.s.


Voor Clee: een hint :-D


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 04 04 05 - 22:33]

Au Liberté

Nee, hoor; niks aan 't handje. Just-the-Good-Ol'-Happy-Me is niet zo in een blogging mood dezer dagen. Er blijkt namelijk leven na BettySix..
;-D

Zal wel goed komen, denk ik..


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 04 04 05 - 06:25]

Geweldigenoten

Resumerend kan bovengetekende niets anders vaststellen dan dat het afgelopen weekend een bijzonder hoog Zwitserlevengehalte bezat. Aan hen, die daaraan bijgedragen hebben; tnx! ;-D


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 01 04 05 - 00:02]

Labourday


Free counter and web stats