[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 31 08 05 - 23:14]

This sky is the limit

En dan is 't zover. Vanaf morgen mag ik mezelf huiseigenaar noemen (mits de enige notaris hier in 't deurp een oplossing vindt voor de dubbel-overdracht-afspraak, welk zij gemaakt heeft. Maar daar gaan we gemakshalve maar even van uit). En wederom is een nieuwe fase in mijn leven daar. (Binnenkort veertig, ook nog. Over fases gesproken. Maar dat terzijde.)

Eigenlijk had ik m'n halve huis al in dozen moeten hebben. Alle papieren op orde. Alles wat naar gemeente moet reeds op een stapel moeten leggen zodat we dat komende zaterdag binnen no-time de gemeentelijke containers in kunnen plempen (wat ongeveer driekwart van m'n soon2be-voormalige interieur geldt). Maar nee. Al twee dagen vrij en alles wat er uit m'n handen gekomen is, is de aanschaf van een hark, een schepje en een snoeischaar. Voor straks. M'n tuin. Ook heb ik 't nog weten te presteren om een viertal paar schoenen de grijze container in te laten verdwijnen. En twee wassen te draaien. Helaas; bij gebrek aan een waslijn in Huize Eamel hangt 't nu al twee dagen te drogen op het restant meubilair wat hier nog wel staat. De kamer is bezaaid met lege verhuisdozen, sokken, overhemden, broeken, handdoeken, papieren en het bureau ziet er al niet veel anders uit. Kortom; het is prut. Ligt 't aan 't weer? Heb ik moeite met afscheid nemen door uit te stellen? Of ben ik gewoonweg ende ronduit lui? (Persoonlijk denk ik aan de laatste optie ;-D)

Ikzelf verschuil me achter het feit veertien dagen in 't vooruitzicht te hebben en dus alle tijd om dozen in te pakken, interieur te deleten en papieren op te ruimen. Maar of dat 't is? Geen id.

Wel heb ik overigens nog kans gezien om de laatste ~vanavond gemaakte~ officiële luchtfoto, zoals die waar ik u de afgelopen jaren mee dood gegooid heb, te maken. Voor u niet boeiend, voor mij des te meer. Het einde van vandaag, het begin van morgen... 


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 26 08 05 - 18:35]

Fuort

Mede met het oog op een komende verhuizing gaat eamel voorlopig (even/weer) op non-actief. Geen id voor hoelang maar dat zien we dan wel weer...

Luister ondertussen ff naar dit nummerke*. Speciaal voor hen, die wel eens iets met de Liefde te maken hebben gehad...

('Cause I saw the end before we 'd begun..')

Grtz!


*James Blunt. Probably the best-est song of his album's best songs (which means: almost all them)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 24 08 05 - 01:40]

Babi bij?

Best wel vervelend om er na twee weken achter te komen waarom je nasi-maaltijd zich zo 'incompleet' voelde, destijds: de babi-pangang is inmiddels een eigen leven gaan leiden in je magnetron.

Vanavond maar ff patat. Of zo.


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 23 08 05 - 07:00]

Luxe-probleem II: terrasdeuren

Hoi. Zeg.. wederom een postje van ernstig huishoudelijke aard. Ik heb je advies ff nodig. Jawel. Ik zit in dubio: straks, in dat nieuwe huis, wil ik terras-/tuindeuren laten zetten. Je weet wel; van die prettige, grote deuren zodat ik zo m'n tuin in kan wieberen bij prettige weersomstandigheden. Vraag in dezes is alleen; kies ik voor hardhout? Of voor dat nieuwe, 'natuurlijk-ogende' kunstof?

Ikzelf heb een lichte voorkeur voor meranti hardhout, gezien het feit dat 't huis uit 1931 stamt (de rest van de kozijnen in 't huis zijn overigens ook 'gewoon' van hout). En om daar dan van die plastic deuren in te prakken. Maar hardhout vergt onderhoud, zo eens in de twee/drie jaar. En euh.. daar ben ik geen held in. Denk ik. En kunstof staat er om bekend dat 't niet echt onderhouden hoeft te worden; doekje erover, klaar. Maar of 't nu de schoonheidsprijs wint. Neuh.

Kortom; wederom een luxe-dilemma. Help me even door 't polleke in te vullen. Dank je wel, he. ;-D

UPDATE 23-8, 20.01 uur: En hout it is.


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 21 08 05 - 15:38]

Of-Of

Wederom de dilemma. Een hele luxe, zelfs. Zoals de gemiddelde lezer inmiddels wel door zal hebben; eamel is niet materieel georiënteerd. Sterker nog; het zal mij aan m'n reet roesten of ik een nieuwe auto heb of een oude (zolang het maar geen Smart-out-of-hell betreft). Of ik een hyper-de-hyper-bling-bling gsm in handen heb of een simpele 3310; het ding moet kunnen bellen, gebeld worden en zo nu en dan een verdwaalde sms kunnen versturen/ontvangen. Keukenmachines maal ik ook niet om. D'r staat hier notabene een blender waar een zes-en-dertig-sterrenrestaurant nog van zou watertanden maar alles wat 't ding ook doet; blenden is niet een van z'n kernbezigheden, momenteel. And so on.

Eamel heeft echter twee passies. Passie nummero uno is film. Want film kan is emotie zijn. Althans; wanneer je 'm 'beleeft'. Dus niet gewoon 'naar kijken'. Tranentrekkers (Monster, Inc.), thriller (Constantine), muziek (Blues Brothers), humor (Back to the Future-reeks, 60x), sfeer (Blade Runner), aktie (Bond) of filmhuis Film (Noir) (Amélie, Betty Blue, Chocolat); een eamel draait z'n hand nergens voor om. Nee. Beleven is the keyword. Groot scherm, liefst zo groot mogelijk, in Dolby-Digital-5.1-DTS-THX-nog-wat-Surround Sound. Met een orgaanverplaatsende subwoofer eraanvast. Zo een die het servies van de overburen doet shaken of was er een regular Tsunami op komst. Tot nu toe heb ik me nog kunnen bedwingen. In de aankoop van zo'n behangformaattv. Want het feit dat een eamel verder nauwelijks aan tv kijken doet opgeteld bij het gegeven dat het niet tot de eerste prioriteiten des levens behoorde heeft me er tot nu toe nog keurig van kunnen weerhouden.

Tot vandaag. Eamel gaat verhuizen. En da's ook bekend, inmiddels. Z'n nieuwe woonkamer echter is lang en smal. Eamel's huidige tv daarintegen is, ondanks de jonge leeftijd, van formaat zeecontainer. En dat in breedte en diepte. Kortom; een logistiek probleem. Want een tv waar je rekening mee moet houden wanneer je door je kamer banjert is irritant. Want die staat hopeloos in de weg. Dus moet ie weg. Het toeval wil dat eamel's AOW-ende ouders aan een nieuwe toe zijn. Een nieuwe tv, niet een nieuwe eamel. Dus opgelost. Zou je zeggen. Maar nee; passie nummer twee overschaduwt bovenstaande actie.

Eamel wil namelijk terug naar z'n roots; datgene wat 'm nog steeds en in groeiende mate boeit; de fotografie. Ik, zei de eamel, ben inmiddels zover dat ik m'n ultieme zelfkado heb laten varen: de 17,2 miljoen pixels tellende Canon EOS Mark II. Het prijskaartje legt uit waarom. En dus op zoek naar alternatieven. Z'n broertje wellicht? Keus gemaakt; broertje wordt 't. Met bijbehorende lenzen. Maar goed. En toen. Wordt 't de tft? Of de camera. Tft! Nee, de cam!

Kortom; kudt. Een eamel haat dilemma's. En al helemaal die van het luxe-soort.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 15 08 05 - 06:24]

Doctor's orders

Zo. 'Woede' ;-D gezakt. Nauwelijks uitgerust maar wel met frissche moed. Kortom; na een weekje vrij mag Eamel weer zum arbeiten. Voorspelbaar waarschijnlijk, maar euhm.. mooi moment om ff het bloggebeuren een paar dagen te laten voor wat het is (mede met het oog op deze activiteit) en wellicht 'ns op tijd m'n nest op te zoeken.

Ondertussen laat ik U, kijkert, achter met de aanblik op de boosdoener (de onderste HD, jawel) en vraag me af of er iemand onder jullie forensische kwaliteiten bezit om data terug te halen van een schijf die niet meer benaderbaar is (ik ben bekend met forensische tooltjes als EnCase, CIA Datarecovery, etc. Maar dat is niet de issue, hier. Wel dat de schijf letterlijk niet meer wordt gezien). Hell, ben zelfs bereid er voor te betalen. Tot die tijd; enige pc-onthouding geboden ;-D


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 14 08 05 - 22:17]

Kudtzooi

Zes- en negentig uur pc. Onbereikbare data. En een spaarloon (€ 4000,00) waar na uitbetaling nog geen € 176, 50 van overblijft...

Ík geloof dat dit een kudthumeur heet ...

(En blij dat die 'vakantie' erop zit.. Niks voor mij; vrije dagen ;-D)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 11 08 05 - 16:15]

Altijd feest in OB

Oh, God.. we hebben weer wat.


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 11 08 05 - 11:41]

Help!

BettySix is dood!


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 10 08 05 - 20:41]

Chill

Je kan zeggen van ze wat je wil, van die reclamemakers, maar dat ze gevoel voor sfeer hebben staat buiten kijf. Had zij 't onlangs al feilloos in de gaten dat dit een waanzinnig (ge-type-cast) nummerke was; deze doet er absoluut er niet voor onder*..(vooral in combinatie met 't uiterst relekste filmpke) Damn. Chill...

*Ter info: de rest van die cd is anders ook geen rotzooi...


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 09 08 05 - 10:37]

Enkele reis hel

"KRALENDIJK - Een broer en zus van 12 en 13 jaar oud zijn maandag op de luchthaven van Bonaire aangehouden, omdat zij cocaïnebolletjes hadden geslikt. Dat meldde Amigoe, het dagblad van de Antillen en Aruba, maandag. Volgens de krant zou de moeder inmiddels zijn aangehouden. Het plan was om met de KLM van Bonaire naar Nederland te vliegen, onder begeleiding van een volwassene. De moeder zou niet mee reizen, zo liet de krant weten. De kinderen liggen in het ziekenhuis om de bolletjes via de natuurlijke weg uit te scheiden. Het is voor het eerst dat er twee kinderen met cocaïne zijn aangehouden." (NU.nl)

Ik zeg je; terug met de doodstraf. Dit mens is het niet waardig om het predikaat 'moeder' te dragen. Laat staan 'mens'. Absurde wereld...

Update, 18.55 uur: Het absolute dieptepunt. Need I say more?


Speaking of which: gezien de verharding van deze maatschappij wellicht voer voor een algehele discussie (niet perse alhier); willen we hem terug? De doodstraf? (Denk aan bovenstaande 'moeder'. Denk aan een Mohammed Bouyeri. Denk aan een Volkert van der Graaf. Denk aan een Avi C. Etc. Kortom; genoeg individuen die het leven niet verdienen...


[Kategorie: Tralala | Datum/tiid: 08 08 05 - 13:33]

Eamel Goes Podcasting: Ben L.'s MiniMixes

Heerenveen, vroeg jaren 80, december, vrijdagnacht, 23.59 uur: Eamel, toen nog een puisterige puber, helemaal into muziek, zit klaar met z'n taperecordertje. Blanco muziekcassette (BASF), 120 minuten (tering; 'dunne tape', destijds. Geheid een vastloper. Deit weer blij als ie weer een nieuwe auto-cassette-recorder diende aan te schaffen). En waarvoor? Ben Liebrand's Grandmix! In die tijd enorm populair bij voornamelijk het disco-publiek (disco?). Ben L., de Tiësto van de jaren tachtig, wist elk jaar weer op vernuftige wijze de Top40-hits van dat desbetreffende jaar aan elkaar te breien tot een grote bruisende mix. En wij? Wij vonden het alleen maar schitterend. Het werd een kunst om alle mixen in je bezit te krijgen en mistte je eens een aflevering, diende je heel creatief twee tape-jes te kopieren (wat praktisch altijd mislukte).

Omdat de roep groter werd naar deze vorm van mixen (het was nog niet zo 'in') besloten Curry en van Inkel i.o.m. Ben L. elke vrijdagavond in hun waanzinnig populaire ende legendarische Curry & van Inkelshow een soort MiniGrandMix ten gehore te brengen. Dit tot vreugde van ons allen, muziekliefhebbers-pur-sang. Later, toen de sjauw tot een roemrucht einde was gekomen, is dit itempje nog infrequent teruggekomen in respectievelijk Veronica en Radio538 programmaatjes. Echter, de sjeu was eraf. Liebrand, mijn idool.

Tot het moment, het zal gister geweest zijn ;-D, Eamel op een pagina stuit waar 39 juweeltjes van minimix-jes vermeld staan (ik zal m'n bron niet noemen, ter bescherming van hen, die 't zo hard nodig hebben). En weer schieten de herinnering aan 'toen' als een weldadig licht over z'n netvliezen. De warme herinnering aan Moments In Love. De dagen van Alf, de alien. Billy Ocean's When the Going get's Tough (met dat hilarische clipje) uit de film Romancing The Stone (toch?) , het deprimerende Harry's Theme uit die al even deprimerende (maar oh zo mooie) serie Harry's Game and so on... En mijn favorieten? Dat moeten toch wel de Trampps, Tavares en Phil Collins zijn..

Maar wat te doen? Zomaar downloaden mag niet meer. Da's strafbaar. Jawel. Maar een Eamel is geen Eamel als hij dit Feest Der Herkenning niet met jullij wil delen en dus heeft de bron mij op het idee gebracht te gaan 'podcasten'. Je weet wel; downloaden van een radio-uitzending en deez' later, als 't je uitkomt, te beluisteren. Nu wil het toeval dat Eamel niet is voorzien van een melodieuze stem en dus wil ik jou, lezer(es), het niet aandoen daarnaar te luisteren. Vandaar, in de rechterkolom, alle 39 MiniMixjes van Ben L. in hun meest pure vorm. Gebracht als Eamel's Eerste Podcast. Een Primeur! Have fun with it.

(Disclaimer; kun je ze waarderen; koop het album. Of ga Podcasten.)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 08 08 05 - 11:01]

Curiosity killed...

Hey, you...


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 07 08 05 - 13:42]

The Million Dollar Question

Zou ik ook intelligenter zijn als ik twee linkerhersenkwabben zou linkerhersenkwabben twee ik als zijn intelligenter ook ik zou?


*Kolere.. ik heb teveel vrijetijd... ;-D

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 06 08 05 - 23:58]

Piece of Crap

Eamel did SinCity. Conclusion: Nicely done but heavily overrated pool of violence. In short: it sux. Major.


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 06 08 05 - 12:07]

Hell 2 pay

Dat Schoenenreusdames meer kunnen dan alleen maar schoenen verkopen blijkt uit het volgende. Zoals enkelen onder u inmiddels weten is Eamel Smart-af. Sinds de wisseling van de wacht staat m'n Smartie dan ook keurig klaar om een dezer dagen te worden opgehaald door hem of haar, die haar wel de liefde kan geven die ze van mij moest ontberen.

Hoewel ik mijn keuze niet betreur (Eamel voldoet nu tenslotte tot volle tevredenheid van hemzelve volledig aan 't stigma van compenserend haantjesgedrag) wil dat niet zeggen dat de Smart vogelvrij verklaard is en dus vrij om je auto tegenaan te parkeren. Wat dus wel gebeurde kennelijk, een week geleden. Ik had van een afstand het briefje wel gezien, hoor, zo onder haar ruitenwisser. Maar gezien het feit dat strooifolders hier tot irritatie toe niet gestrooid worden maar en masse onder de wissers worden geprakt heb ik er niet bij stilgestaan dat 't wel eens van andere aard kon zijn. De tekst luidt als volgt: "Hallo. Er is een meneer tegen je auto gereden (achterkant) en is doorgereden. Er zijn twee getuigen en daar hebben wij het telefoonnummer van Van de doorgereden auto hebben wij het kenteken: witte Renault TV-44-ND. Als u het telefoonnummer wil hebben wij dat van de getuigen. Zijn wij zaterdag open tot 5 uur en anders maandag vanaf 1 uur tot half 6. Mvg, de Schoenenreus."

Enigszins geaggiteerd bekeek ik 'm; de schade. En inderdaad; een flinke kras in 1 van haar polyester dijen. Nieuwsgierig geworden naar de dader ben ik de Schoenenreus ingelopen. De dames bleken keurig een tweede briefje geformuleerd te hebben:"Dames. Er is zaterdag (30 aug.) een auto tegen de Smart die hiervoor op de parkeerplaats staat, gereden. Er waren twee getuigen. (Vervolgens worden er twee namen incluis telefoonnummer genoemd, RED.) De man is doorgereden dus de getuigen hebben het kenteken aan ons doorgegeven: witte Renault, TV-44-ND. We hebben bij de Smart een briefje onder de ruitenwisser gedaan dat hij bij ons de telefoonnummers kan halen."

Met de belofte dat ik de dames op de hoogte zal houden van het vervolgverhaal ben ik de winkel uitgelopen om vervolgens op internet het kenteken na te lopen. Veel verder dan dat de dader in een aftandse bak uit 1988 rijdt kom ik niet. Wel dat meneer/mevrouw pas sinds maart j.l. in het bezit is van d'r vehikel. Zometeen zal ik de getuigen bellen om eventuele schriftelijke verklaringen los te peuteren zodat de lokale pliesie wellicht de man/vrouw-in-kwestie eens flink aan de tand kan voelen. There's gonna be hell to pay.

Wordt zeker vervolgd.

Update 12.26u: L-e-z-e-n, E.; 't idd dit keer es geen vrouw. ;-D


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 04 08 05 - 21:06]

Onzin

Ron 'Oentmoen' M. raadde reed ried me aan eens wat meer onzin op mijn site te zetten. 'Keej, Ron; bij deze.


Zoiets? Of ietwat een overkill?

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 04 08 05 - 07:30]

2 the dogs

Al heel lang wil ik het. Een hond. Ik heb iets met honden. Vooral wegens het wegblijven van optie 1; een kind. Hoewel ik mij er terdege bewust van ben dat honden en kinderen zich moeilijk laten vergelijken. En toch ook weer wel; verzorgen, vervelend, gezellig, lief. U name it. Maar goed; nu huis-met-tuin op stapel staat is de drang nog groter. Naar beide. Maar ja; een kind haal je over het algemeen niet uit een asiel. Of uit een nest. Dat kan dan weer wel met een hond.

Maar ik dwaal af. Mijn keuze is allang bepaald. Nee, laat ik 't anders zeggen; mijn keuze is beperkt tot twee specimen. Eentje van het Leonbergersoort en een Engelse bulldog. Beide zijn ze niet perfect; de Leonberger verliest meer haar dan m'n vader et moi tezamen en is bovendien, staand op z'n achterpoten, groter en langer dan ondergetekende. Dat kon dus nog wel eens een logistiek probleem vormen in Huize Eamel, vooral gezien Eamel's huisoppervlak. De bulldog heeft daar minder last van, naar het schijnt, maar kampt weer met een ander praktisch probleempje; hij gaat gauw dood. Althans, in vergelijk met andere honden. Dat komt omdat ergens op de weg naar z'n huidige vormgeving er iets mis is gegaan in z'n hoofd (kop klinkt ook weer zo bulldog-onvriendelijk) en naar het schijnt kampt hij op latere leeftijd met ademhalingsproblemen. En kan dus zo doodvallen. En laat ik daar nou een hekel aan hebben; ben je net gehecht aan die haarbal, valt ie dood neer. Daar wordt een Eamel over het algemeen best wel emotioneel van. Maar goed.. tot die tijd kan een bulldog best wel plezant zijn.

Goed. Het soort zijn we (praktisch) uit. Nu de dagelijkse gang van zaken. Eamel werkt (meer dan) veertig uur per week. En aangezien de gemiddelde hond zichzelf nog steeds niet een riempje om kan doen en uitlaten, zal Eamel dat moeten doen. En daar zit 'm de kneep; persoonlijk denk ik niet dat Eamel's baas staat te trappelen als hij daar in Rijswijk om een uurtje of elf permissie vraagt om even een ritje te maken van 80 kilometer om Jelle een plasje te laten doen. Laat staan dat ie er kilometervergoeding voor krijgt.

And so; uiteindelijk werkt 't niet praktisch; Eamel een hond. Of er moet iemand opstaan en zichzelf opwerpen Jelle-oppas te worden. Dat verandert de zaak. Dit was overigens een mededeling, geplaatst in het kader van de niet-zo-boeiende huishoudelijke mededelingen.


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 03 08 05 - 21:00]

Joepiedepoepie

 
Het wordt zomer!
Het heeft even geduurd, maar de zomer lijkt er dan toch daadwerkelijk aan te gaan komen. Na het weekend voorspelt het KNMI minder neerslag en hogere temperaturen. De wind gaat volgende week liggen, de neerslagkans duikt onder de 50 procent en de temperatuur blijft iets onder de 22 graden'', aldus een zegsman van het KNMI. Hoe lang de weersverbetering zal aanhouden, durft het KNMI niet te zeggen. Via
 
22 graden. Hm. En toch: ben ik ff blij dat ik m'n vakantie (noodgedwongen) een weekje heb opgeschoven. Dat 't even gezegd is. (Wat een regen vandaag, he.. >:-D)


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 03 08 05 - 09:12]

50 pixels

Goh... Blijk ik gewoon al die tijd 50 pixels te hebben laten liggen...


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 02 08 05 - 07:14]

Quote o/t Day

(clicktheimage)*

(opiate)
*Niemand iets van gezien? ;-D

[Kategorie: default | Datum/tiid: 01 08 05 - 07:53]

Combi-post

Rare dag was 't gister. Op stap met je ouders (god, wat gaat de tijd snel. Zat je vroeger nog lekker achterin, bij heit, op de achterbank, blijken nu de rollen omgedraaid. Twee oude besjes, rond de zeventig/tachtig jaar. En jij, inmiddels als veertiger, achter het stuur. Time flies...) Zit je het ene moment jezelf te verbazen over het feit dat het dorp, zoals jij dat kende uit je jeugd, helemaal maar dan ook helemaal niets veranderd is. Het kerkhof, de inwoners, de snackbar, je immer hartelijke oom en tante.. zelfs het weer. Die roerige tijden lijken er geheel en al aan voorbijgegaan; terroristische aanslagen, tsunami's, zinloos geweld... of 't gewoonweg allemaal niet bestaat.

Het volgende moment vind je jezelf in een bijna-crash op de A20, Utrecht-Rotterdam, als een cordon lollige chauffeurs besluit gezellig naast elkaar te rijden en zo de vijf rijbanen te bezetten, wellicht in volstrekte onwetendheid over wat er achter hen gebeurd; tientallen auto's die noodgedwongen moeten uitwijken, moeten remmen en in paniek de berm opzoeken. Ook ondergetekende moet dusdanig op z'n remmen staan dat 't moeite kost om de auto's voor me te ontwijken. Als de heren besluiten dat 't lang genoeg heeft geduurd en worden gepasseerd door de menigte hevig geschrokken automobilisten is alles wat wij zien een stel jolige koppen, hevig rammend op hun claxonierres. Naïeve sukkels.


's Avonds, niet eens zo laat thuis nog, heb ik mezelf aan de pc aan BettySix geposteerd en blijkt de avond een plezante twist te krijgen; charmante chat(s) met (een) charmante dame(s) en blijkt wederom tijd een subjectief begrip; de avond is om voordat ik 't in de gaten heb. Onderwijl nog wel even door broerlief geattendeerd op een muzikaal schijfje wat me wederom de wenkbrauwen doet fronzen. Cirque du Soleil? Dat was toch dat duffige circus (sorry, Smartie; eamel en circussen ;-D)? Acrobatteske lui welke een driedubbele handstand op elkaars voetenwerk plegen te maken? Wat hebben die in de Godesnaam met muziek te maken? Nog steeds onwetend over het verband tussen sfeervolle lounge-achtige, Enigma-iaanse muziek en een acrobatenclubje besloot ik 't te downloaden. Betaald, uiteraard. En ik moet toegeven; broer's smaak is soms zo gek nog niet. Vandaar dat eameltje ervoor heeft gekozen hier een Music 'nd Moods van te maken. Luister en huiver (mits 't je smaak is, uiteraard).


En zo bleek de zondag een onverwacht enerverende dag. Welk ongetwijfeld in schril contrast zal staan met die van vandaag; een ordinaire werkdag als zovelen. Maar wel een dag die iets heeft wat al die andere dagen moeten ontberen; de herinnering aan gister...


Free counter and web stats