[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 25 11 05 - 00:21]

Beautiful Agony

Als er iets is wat momenteel de gang van mijn leven het beste illustreert is het wel Die Walkure's Ride Of The Valkyries van Richard Wagner... Of meer Barcarolle? Of.. of.. La Wally van Ebben?

*zuchtesevendiep*


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 15 11 05 - 07:19]

Let There Be.. a Hole

Gister: dag 1; gat. (En koud!)
Morgen: dag 2. Eg wel.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 13 11 05 - 14:08]

Get Real, Nigga!

NEW YORK - Rapper 50 Cent is aangedaan door de fatale schietpartij in de bioscoop waar zijn film 'Get rich or die trying' werd gedraaid. Dit zei de rapper vrijdag in het programma 'The view' op de Amerikaanse televisiezender ABC. De 30-jarige Shelton Flowers werd woensdag minstens drie keer beschoten en overleed aan zijn verwondingen... (Bron)

50 Cent is aangedaan...' My ass! Niks 'aangedaan'! Free publicity, u mean!

Hoe serieus kun je iemand nemen die geweld verheerlijkt in z'n video's en in 't verlengde ervan; z'n cd (The Massacre; natuurlijk). Was 'In da club' nog wel enigszins te hachelen, tegenwoordig moeten we 't doen met videootjes, voorzien van kontschuddende, minimal dressed hoe's en bitches en geroeleerd door overmatig gedrogeerde nigga's en pimps, al zwaaiend met dat rare, twee-bij-twee-vinger-armbeweginkje. Verheffende songteksten verklaren this nigga heilig;

Meer -->

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 12 11 05 - 23:46]

Non-post: Weird shit

Weird en nietszeggend; Tim Rudder's Alicia (.mov, 15 Mb). 't Begint nergens en 't eindigt nergens. Raar. En dat is 't.


(Btw: voor de beleving.. zet je geluid ff lekker hoog.. )

[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 12 11 05 - 18:57]

Het is... het is....

Het is een meisje!


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 12 11 05 - 18:30]

Tja...


[Kategorie: Famylje | Datum/tiid: 10 11 05 - 06:43]

Eamel & de bern II: BKA

Ik ben dus zwanger. Weliswaar niet fysiek, dat schijnt technisch gezien niet mogelijk, maar dat er zo'n minimensje op komst is, is inmiddels wel duidelijk. Althans, zwaar onder voorbehoud. Want het probleem is; eamel is man. En single. Da's een dubbele handicap. Vooral als je als single-eamel de intentie hebt jezelf als adoptie-vader op te werpen. Met name China en nog wat van die kinder-leveranciers schijnen hier, overigens terecht, problemen mee te hebben.

Hoedanook, sinds dit nieuws enigszins bekend is geraakt in eamel's sociale kring, is de meest gestelde vraag: 'Waarom?"

Meer -->

[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 10 11 05 - 06:37]

't Ken.net

Hallo.

Bij deze wil ik een klacht indienen omtrent het feit dat men bij Quicknet meent een klant een oor aan te kunnen naaien door deze te verplichten een nieuwe verbintenis voor een jaar aan te gaan met deze provider in het geval van een verhuizing. Niet alleen is dit een absurde gang van zaken, ik ken persoonlijk geen enkele andere organisatie waar dit de normale procedure is; ook navraag in mijn vrienden- en kennissenkring laat zien dat dit zakelijk gezien niet door de beugel kan.

Nu kunt u gaan schermen achter uw algemene voorwaarden echter kan ik u meedelen daar niet mee akkoord te gaan. Vorig jaar, dus ten tijde van mijn nieuwe abonnement bij Quicknet, was er nog geen sprake van verhuizing. Had ik toen geweten dat u zich bediend van zulk een absurd regel, had ik zeker geen Quicknet genomen.

Graag verneem ik van u dat ik gewoon, net als bij elke andere provider, mijn lidmaatschap voor het einde van de maand kan opzeggen. Indien niet zullen we dit hogerop dienen te spelen.

Desondanks; met vriendelijke groeten,

eamel, OB.


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 06 11 05 - 10:08]

Messenger / MSN 8 beta

Voor de liefhebber: de Messenger 8 beta is uit. Officieel voor een select probeer-publiek. Officieus gewoon hier neer te halen. Installeren and up u go!

Note: er wordt een proxy geinstalleerd. Dit resulteert in een kleine advertentiebanner naast je messenger. Klik deze niet weg; je proxy wordt dan ook afgesloten (lees de bijgevoegde .nfo even in notepad o.i.d.) Verder: it kicks ass!

Yw..

MSN 8 beta (rightclick/shave ass) - MSN 8 patch (idem)


Off-record: liefhebber van Madonna? Kom over een uurtje ff terug...

Free counter and web stats