[Kategorie: default | Datum/tiid: 31 10 06 - 20:28]

Teab: eamel's pre-art

In het kader van 'Zo kan ik het ook' vanavond ter veiling aangeboden, een echte authentieke ende oorspronkelijke Eamel. Ooit door de Meester Himself (eamel; red.) met een 2HB potlood getekend gecreëerd om daarna nooit meer te worden overtroffen. Onderwerp van portrettering; Steven. Destijds, circa zestien jaar geleden, des eamel's petekind (inmiddels uit het oog verloren).

Wees er op tijd bij; voordat U met uwen ogen knippert is uw eamel een BF'er* en zal de prijs vertienvoudigen.... So: start bidding!

(*Bekende Frysk)

[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 31 10 06 - 08:32]

Sneeuwpo(e)p

Ooit afgevraagd hoe een sneeuwman de zomer doorkomt?

(Nee? Troost je; ik ook niet echt...;-D)


[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 29 10 06 - 19:04]

Pink Clouds

R Here 2 Stay...

Oh.My.God. ...


[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 27 10 06 - 00:27]

Politicololologie

Hm. Daar gaat m'n liberale opvoeding....

(Grappig eigenlijk; ergens in dit stemwijzer.nl-alternatief heb ik onsch Wouter Kabouter als vreselijk onbetrouwbaar bestempeld en Verdonk het tegenovergestelde. Toch blijft de uitslag zo rood als een roos. Stemwijzers; net politici. Zo onbetrouwbaar als de neten...)


[Kategorie: frjemd guod | Datum/tiid: 26 10 06 - 07:34]

Snackbah

"Hoi,

We hebben je snackprofiel verwijderd omdat we je een vies of te oud snackie vinden. Je past niet in ons assortiment maar we verwijzen je graag door naar www.febo.nl. Als je het hier niet mee eens bent, kun je dit mailtje beantwoorden.
Groeten, De Snackbar. "

Aldus een mail, welke door uw eamel ontvangen na inschrijving, een aantal weken geleden, op een ietwat obscure datingsite met de nog obscure-re-re naam De Snackbar. En zoals u inmiddels van uw altijd rustig blijvende en vreselijk integere eamel gewend bent, heb ik dit passend beantwoord met de volgende historische woorden:

"Krijg de vinketering.."

Wat zullen we nou krijgen, zeg. Puh.. ik eet geeneens snacks. Stomme snackbar.


[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 19 10 06 - 08:33]

Aanloophyves

Wat doe je als je je wilt onderscheiden van je driemiljoen vriendjes en vriendinnetjes op dat akelige (persoonlijke mening. RED.) Hyves? Pcies... je benaderd een eamel met het verzoek om onderscheidende nabeeldjes van jou en je vriendinnekes te produceren :-) M'goed: gezelligheid kent geen tijd. Daar is dan wel weer wat voor te zeggen..[Kategorie: Humor | Datum/tiid: 15 10 06 - 10:43]

Schattig programma

Wil je het, overigens erg praktische, tooltje Magic Utilities downloaden, kom je o.a. op deze site terecht. Nu vraag ik me toch ergens af of deze meneer dyslectisch, grammaticaal armoedig onderlegd of slechts edoch waarschijnlijk Süd-Afrikaner is. Oordeelt U zelf:

"Magische Nutsbedrijven zijn ontwierp een schattig programma uw computer propere en meer stal.deze nutsbedrijven te maken omvatten Uninstller Bovendien, Start Organisator, Proces Moordenaar.Magische Nutsbedrijven geven aan de gelegenheid u naar gemakkelijk en veilig om programma's te verwijderen; onderzoek en leid de programma's die automatisch beginnen wanneer uw of logon naar uw computer inschakelt; lijsten en controleert alle momenteel lopende processen (systeem en verborgen processen ook zijn geschrokken). Met een koel en gebruikersvriendelijk raakvlak Gebruik Magisch Nutsbedrijven.
Kenmerken omvatten:

Het gebruikersvriendelijker raakvlak op te sommen en te verwijderen programma's die op uw computer geïnstalleerd worden zijn. Bespeur automatisch de slechte ingangen die achter in registratiekantoor verlaten worden door zich misdragen uninstallers. De volledige controle die iedereen programeert ' s unistall info. Het overzicht, de Bewerking, Schrap en Voeg ingangen naar uw start configuratie Toe Toon een lijst van alle lopende programma's en staat aan u macht-gestopte bevroren toepassingen toe. "* (*me dunkt een ietwat perculiar vertaling van dit verhaal)

"... slechte ingangen die achter in registratiekantoor verlaten"? Rare jongens; die Süd-Afrikaner...


[Kategorie: zakelijk en zo | Datum/tiid: 15 10 06 - 08:35]

Beste uitgever

Allereerst wil ik u bedanken voor het feit dat u mij, als net gestarte ondernemer, een belangrijke en potentiële klant acht voor uw uitgave Tips en Advies (pdf), waarin u praktische tips (en advies) van de hand doet omtrent fiscale, juridische en aanverwante zaken.

Echter ben ik in de veronderstelling dat als ik, na toezending van uw eerste exemplaar, geen reactie geef als het gaat om het aangaan van een abonnement, u dan stopt met toezending van dit (overigens slechts 8 pagina’s tellende edoch praktische) adviesorgaan.

Het tegendeel blijkt het geval; ik heb reeds weer een exemplaar mogen ontvangen. Nogmaals; erg sympathiek echter niet gewenst. Want ik vind € 117,00 best wel veel voor zulk karige informatie. Nu zal dat best wel aftrekbaar blijken van de belastingen alleen ben ik reeds voorzien van een duurbetaalde accountant en deze man kent alle kneepjes van het vak (heb ik gehoord).

Kortom; ik verzoek u met eventuele toekomstige exemplaren andere potentiële nieuwe klanten te verblijden en mij niets meer toe te zenden.

Ik bedank u voor uw aandacht.

Met vr. gr.,

eamel.

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 14 10 06 - 00:44]

Spijkenisse; gistermorgen

Gisterochtend. Laverend tussen onbereikbare (letterlijk!) Artemis en Onmogelijke Isolde werd ik onverwacht geconfronteerd met visuele schoonheid, gehuld in mist, badend in het zonlicht. Hoewel de camera-mee oorspronkelijk een andere functie had kon het ineens zomaar gebeuren dat ik mezelf terugvond in de berm, net na het pontje van Nieuw-Beijerland, starend over de Oude Maas het Spui, een meeuw te vereeuwigen. Of op de rand van het Vogelenzangpark, de glinsterende dauwdruppels te tellen op het groen. Maar ook temidden van industriele schoonheid (tweemaal Pernis; elk met een ander filter... dreiging en lieflijkheid bepaald door een photo-plugin)... Just another day at the office...

dusted electricity in the mist (click 4 bigger)

urbanized poetry (click 4 bigger)

poisened poetry (click 4 bigger)

seagull faded (click 4 bigger)

seagull urbanized (click 4 bigger)

vogelenzangpark faded (click 4 bigger)

vogelenzangpark faded II (click 4 bigger)

[Kategorie: mea culpa | Datum/tiid: 13 10 06 - 19:03]

24

Oh. My. God. Wat heb ik mezelf nu weer aangedaan...[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 11 10 06 - 23:15]

Belgen

Tja...


[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 09 10 06 - 19:11]

Klein groots bericht

Of; hoe maak je een eamel even heel erg blij... :-)

Heel even maar, hoor; men moet ook niet overdrijven. Da's on-eamelisch. :-)


[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 08 10 06 - 23:01]

War of the covers (18+?)

Hoeveel herken jij er?


[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 07 10 06 - 12:23]

Discommunicado

Een plattelandsdisco, ergens gisteravond.

Uw eamel, hangend aan de plattelandsdiscobar met een plattelandsdiscobaco, wachtend tot de muziek dansbaar wordt. Uit het niets verschijnt een plattelandsdame, in het duister best wel aantrekkelijk, aan des eamel's zijde.

"Mag ik je wat vragen?"
"Ja, hoor.."
"Jij danst niet?"
"Nee."

En weg is ze weer, zo snel als ze kwam, mij verbouwereerd achterlatend. Want wat als ze gevraagd had;"Wil je met me dansen?" Ik heb toch alleen maar gezegd dat ik op dat moment niet aan het dansen was?

Hm. Zou men op Venus ook een platteland hebben?


[Kategorie: frjemd guod | Datum/tiid: 03 10 06 - 23:42]

Last Knit

Weird...


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 02 10 06 - 08:13]

Gezellig

Een avondje uit...

*gaatopzoeknaarz'nlerenbroekenbroodjesbuik*


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 01 10 06 - 05:15]

Saus!

Cross body lead. Left- & rightturn, basic steps. White Elephant. Helen. Mojito's. Cuba Libre's. Onbedoelde Rhumba. Sorgh & Hoop. Gratis chips...

Tnx, M., voor je bijdrage aan wat hopenlijk yet another marvelous tradition mag worden! :-D


Free counter and web stats