[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 30 11 06 - 21:14]

Wild, wilder ...

Kwoot, vandeweek gehoord:


"Wat zit je haar wilders..."

als reaktie op mijn, door een pigmentstoornis gebleekte haar kapsel...


[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 30 11 06 - 20:56]

ik zie, ik zie ...

Ik zie 't nog steeds niet. In de afbeelding zit een afbeelding verborgen. Maar waar? En vooral; wat?

Via

[Kategorie: frjemd guod | Datum/tiid: 28 11 06 - 07:20]

Foar de kofje ...

Dat is raar. Wat zal 't geweest zijn? Iets van half zeven vanmorgen? Zoiets. Enfin. Zit ik ff halfgaar langs de zenders te zappen, onder het genot van Senseo #4 en een sig; kom ik terecht op MTV's vroege(re) visueeltjes.

Michael Jackson's bombastische/pompeuze Earth Song* begint; zijn protest tegen de teloorgang van deez' aardkloot (1995). De clip is nog niet eens halverwege of ik schiet helemaal vol. Zomaar. Ineens. Kippenvel. Brok wegslikken. Dat soort dingen. Alsof ik dat filmpje voor 't eerst zie. Weird.

Ik word een sentimentele zak... (Must B getting old)

*"... The visuals present rainforrests destroyed by loggers..." Euhm.. Loggers?)


[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 27 11 06 - 19:44]

Garlic mouth

Over dates gesproken...

Stel, hè. 't Is niet zo maar stèl. Hypothetisch gezien; je hebt straks een veel belovende date. Zo'n date waar je, zeg maar, alle kanten mee op kan. Ja, precies! Zo'n date.

Maar ondertussen ook zo'n hartverscheurende honger trek in dat bord verse nasi met vier twee eetlepels verse AH Excellent Aolï-crème, een halve paar teentjes verse knoflook, extra hete sambal en garnalen wat er voor je neus staat te dampen....

Wat te doen?

Instant update; de nasi won.... (Dear God, help me...) <--Hypothetisch gezien, uiteraard.


[Kategorie: wansmaak | Datum/tiid: 26 11 06 - 20:33]

Wandsmaak

Niets zo charmant als verantwoorde kitsch aan de wand. Goede smaak en ik gaan niet samen, blijkt. Vond ik 't in eerste instantie nog wel meevallen, al die vrolijke kleurtjes aan de muur, na vandaag heb ik 't helemaal gehad met dit wanstaltige produkt van een verwrongen geest. Ik bedoel; als vriendin K., niet echt representatief als het gaat om Goede Smaak (understatement), al zegt dat ik die beledigingen-voor-de-kunst als de gesmeerde bliksem van de muur dien te halen anders komt wijlen Bob Ross, hij ruste in vrede, mij persoonlijk voorzien van een beetje VanDykebrown ("Even an eamel needs a little friend"), maar dan daar waar ik het niet wil.

Ze stonden mij al een tijdje tegen, hoor, die visuele gedrochten. Vooral als ik weer eens mezelf voor de webcam diende te posteren wat de laatste tijd opvallend vaak voorkwam. En K. heeft gelijk. De ene valt nog wel mee (voor de kijker links). De andere is echter zo afzichtelijk dat ik er uit pure wanhoop maar een lampje voor heb geplaatst. Want stel je voor..

Dus bij deze, voor de liefhebber. Gratis af te halen; p-r-a-c-h-t-i-g-e schilderijen. Waarschijnlijk net zo abstract als de maker ervan. En als je heeeel goed kijkt zie je er vlindertjes in. En bloempjes. En een rustgevende regenboog. Hell; wat jij maar wil. Als je ze maar gauw ophaalt. Want K.'s wil is wet en ik kan 't niet over m'n hart verkrijgen ze weg te gooien...


[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 26 11 06 - 11:24]

Marquise de Eamel

  • Half elf, gistermorgen. Een sms; "En? Nog gescoord, gisteravond?"

  • Afgelopen week; in een gesprek: "Men heeft mij voor jou gewaarschuwd. Jij hebt een reputatie..."

  • Mijn vader, subtiel als altijd: "Wanneer neem je weer eens een potentieel schoondochter mee?"

  • Zelfs mijn ex(-en) laten zich niet onbetuigd: "Jij?Jij bent een hoer.. haha!" Of, die andere, per sms: "Al een chica besprongen, Casanova?"

  • En, ooit, tijdens een van mijn eerste verblijfsdagen hier in 't Westen; "Ik? Met jou uit eten? Kijk wel mooi uit.. Jij bent een player..."
Het blijft een frappant gegeven dat je eigen beeldvorming al jaren niet strookt met die van je omgeving omtrent jouw persoon. Terwijl jij in de veronderstelling bent alleen maar datgene voor ogen te hebben/te willen wat een ieder ander reeds (bijna) praktizeert; huisje-boompje-beestje, heeft je omgeving om wat voor reden dan ook het idee dat je vier-en-twintig uur per dag ligt te hoeren en snoeren, produktiematig damesharten loopt te breken of in ieder geval fulltime de andere sexe najaagt om haar vervolgens tussen lakens te kletsen met mooie, zalvende woorden ("Wat een prachtige blauwe ogen heb je!"). En, on top of it all, zoals een voornoemde ex het pleegt te verwoorden; zodra dat gelukt is, is de jacht over en zijn zij niet meer interessant voor de eamel (..)

I fully admit; ik ben geen heilige. Integendeel. Zo'n vier/vijf jaar geleden inmiddels, na een paar maanden intens verdriet, werd ik me bewust werd van mijn net verworven status van bachelor (ik was dat n.l. nog 'nooit' geweest. Dat krijg je als je op je achttiende moreel gedwongen wordt tot gaat samenwonen, na wel twee jaar 'verkerink'. Bedenk me ineens; tegenwoordig schijn je niet meer mee te tellen als je plaat zich niet op sites als PartyFlock bevindt, op elke andere foto ranzig omarmd met weer een andere gepimpte chica. Maar dat terzijde.). Ik ging op jacht in kroegen en tijdens enkele feestjes maar bovenal datingsites waren the devil's playground. Goud was 't. Voor mijn doen 'scoorde' ik als een bezetene en zo'n 23 vrouwen werden mijn deel. Ik was niet kritisch. Het resultaat was dan ook navenant. 23 blauwtjes, dan weer aan mijn kant, dan weer aan de hare. Dodelijk vermoeiend kan ik U vertellen. Het heeft dan ook niet lang geduurd...

Ik zal U niet vermoeien met details; die laten zich gemakkelijk raden. Wel blijkt die historie mij te achtervolgen als een hardnekkige SOA ('als', lezer, 'als'). Terwijl ik tegenwoordig mezelf rustig hou, zelfs momenten heb dat ik niet aan Uw Soort pleeg te denken (in de volksmond; "niet op zoek ben") en mijn oog voor de Vrouw zich tot een geoefend edoch kritisch gereedschap heeft ontwikkeld (lees; zich niet meer laat verleiden tot primate gedachten als;"Hey! Een vrouw! Neuken?"), blijft dit stigma mij tot in lengte van dagen achtervolgen. Verbazend blijft 't hoe snel je jezelf zo'n beeld kunt (laten) aanmeten echter hoe moeilijk wordt 't er weer vanaf te komen...

Bovendien; kan ik er wat aan doen dat des eamel's gemoedstoestand de laatste tijd nogal onderhevig is aan een bevlogen bindingsangst? En dat terwijl ik maar een ding wil; huisje-boompje-beestje... Zucht.

*Schenkt zichzelf nog maar even een Senseo in en plettert op de bank met Kluun's Weduwnaar en een sig*

(En euhm.. M.: kom er maar in.. too easy.. ;-D)

[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 19 11 06 - 13:58]

Tût

Ik soe dy in tùt jaan
midden yn è winkel
fan AH soe ik
myn slach slaan
by de tomaten

do wiest noch fier fuort
mar ik seach dy stadichoan
tichteby kommen
efter de winkelkarre
wiest de yochert al foarby

no de becel noch
ja ik wist watst ha moast
want ik hie dy hjir
al sa faak sjoen
ik koe de rûte dyst naamst

mar ferhip
doe stjoerdest de karre
ynienen it stritsje yn
fan de frisdranken dèr `t
guon fan yn è bonus wiene
en do kaamst net werom

ik die noch in stap fansiden
om dy nei te sjen
en doe mitere samar
it kistke mei tomaten
fan è stelling
fierder fan hûs as doe
ha ik my noch nea field[Kategorie: frjemd guod | Datum/tiid: 18 11 06 - 13:20]

How to recognize a nerd

Hoe decadent wil je 't hebben? Een tweede Senseo apparaat, echter ditmaal naast je pc geposteerd om te voorkomen dat je ook maar iets mist van dat nothingness van een internet. Of je laptop mee naar bed zodat je euhm.. niets hoeft te missen van dat nothingness called the internet... I'm screwed...


[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 13 11 06 - 10:23]

Contradictio in Termini

Mailtje, net ontvangen, op de zaak:

"Hallo allemaal, in verband met ziekte zal de medische dienst op maandag 13 november gesloten zijn. Dat de dag rustig mag verlopen."

Hebben we dat weer; een zieke medische dienst...

[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 11 11 06 - 12:08]

De onthutsende waarheid achter Viagra

GOOD LORD! HET WERKT ECHT!!!!!!!*

*Het verhaal om je medemens te laten geloven dat je 't ECHT gebruikt... Muhaha!

[Kategorie: barf | Datum/tiid: 10 11 06 - 21:13]

Ieuw ende Barf

D'r zullen ongetwijfeld hele volkstammen zich zelf op bevlekken (perculiar zinssnede) maar persoonlijk kan ik er niet warm of koud van worden. Sterker nog; ik krijg spontane braakneigingen bij het zien van dit door theezakjes behangen vel. Hardop vraag ik mij af of Playboy doorgeschoten is. Of de bron der welwillende ende publiciteitsgeile BN'ers (cat. C.) wellicht is uitgeput. Of onsch Heleen gewoonweg slechts kleingeld vroeg en kreeg om deze zelfverheerlijking te realiseren (en Playboy juigend een gat in de lucht sprong vanwege de minimale impact op het door-teruglopende-verkopen-van-dit voormalig-pre-internet-trekblad-getergde-budget). Hoedanook.

Waarom Heleen? W-a-a-r-o-m? Kijk.. dat die droogmuts niet zonder die poedel op de foto durft.. soit. Het zij zo. Maar waarin, denkt schat hoopt Playboy, zit haar schoonheid? De enige schoonheid die ondergetekende in de feauteaux kan ontdekken is die van het meubilair in dat niet onprettige stulpje. Of die prachtige omgeving. 't is alleen jammer dat dat viswijf steeds in beeld hangt (nee, dat zeg ik verkeerd; dat er bepaalde onderdelen van heur steeds in beeld hangen. Met nadruk op 'hangen'. Help! Whatever happened to de retoucheerfunctie in Photoshop?!?).

Wat heeft 't mens ooit gepresteerd? Ok, ze schrijft leuk (Heb zelfs iets van d'r in de boekenkast staan. Iets met Godin en zo. Bedankt daarvoor nog, T. ;-D Maar was die titel al misplaatst; deze reportage slaat werkelijk alles.)) maar dat doen er wel meer. Of is 't haar gehaaide manier van publiciteitsvergaring (hup; nog even een biecht van je kroegende buurman openbaar maken t.b.v. je nieuw te verschijnen pulpboekje et voilà). Ik weet 't niet. Een lelijk vent, lelijke tieten, lelijk karakter en een lelijke carriere. Van mij hoeft 't allemaal niet.

Over voilà gesproken: wist U dat de Playboy met daarin het naaktverschijnen van onsch Viola Holt het meest verkochte Nederlandsche exemplaar is? Pcies... who's next? Erica Terpstra? Ieuw...
Oh. Oordeel zelf. Als je durft.

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 09 11 06 - 07:56]

Fung Shwee

Hij eruit (de bank, lezer; de bank). "Stilleven met pop, plant en PSII" erin... Eamel goes Feng Shui...


[Kategorie: zakelijk en zo | Datum/tiid: 08 11 06 - 14:53]

Voor Buik

B real & face the facts, jongen; zonder haar gaan we allemaal naar de kleaute.. ;-D


[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 07 11 06 - 23:53]

Syb; copycat


[Kategorie: non-sense | Datum/tiid: 05 11 06 - 20:58]

Happy little paintings

Oil & Watercolor Portraits, Head and Shoulders, 20" x 16", $7,500. 3/4 Figure, 40" x 30", $10,000. Full Figure, 70" x 40", $15,000. Pencil Portraits, Head and Shoulders 20" x 16" $1,500. 3/4 Figure 40" x 30" $2,500.

Hm. Of je beweegt je muis ff sierlijk over onderstaand plaatje (plaatje? Ja, plaatje ;-D) En euhm; klikken doet 't ook leuk... "Every little tree needs a friend..."

Het Origineel.


[Kategorie: default | Datum/tiid: 04 11 06 - 00:32]

Tranen tot mijn ogen

Niet zo sterk als de vorige (Bouncing Balls, 54 Mb.) maar Oh. My. God.; wat een Feast to the Eyes (Quicktimegeval, 35 Mb-alert, nieuw venster. But worth the wait)! Superlatieven schieten hier gewoonweg te kort, tot tranen toe geroerd....

Ik voel de neiging tot aanschaf van een tv. Wat raar..


[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 01 11 06 - 07:57]

French Kiss; How to ...

Oh, God... ik was bijna vergeten hoe 't was... ;-D


Free counter and web stats