[Kategorie: Euh | Datum/tiid: 29 06 10 - 00:07]

Conehead


[Kategorie: Famylje | Datum/tiid: 25 06 10 - 02:18]

De tiid hald gjin skoft

Ien ier letter...

En dat hij nea ferjitten wurde mei.

Tsjeard portret 2.0 - bèta


[Kategorie: Best wol vaag | Datum/tiid: 21 06 10 - 06:05]

Mail van Tania

Zit ik gister wat te chatten via Gmail, krijg ik een mail binnen. An sich niet zo heel bijzonder, het komt vaker voor dat ik mail ontvang, ware het niet dat de inhoud ervan enigszins bevreemdend maar tegelijkertijd ook geloofwaardig overkwam. Ik kende naar mijn idee de afzender niet maar 't zou niet de eerste keer zijn dat ik mail ontvang van een onbekende waar ik, in een ver verleden, mee gecommuniceerd heb.

Hallo,

Na de herstelling van mijn laptop bleek jouw emailadres in mijn adresbboek te staan, misschien was dat nog een mailtje i v m de reactie op deze advertentie van mij: ruimdenkende slanke gehuwde vrouw, met klasse, is op zoek naar een discrete relatie. Samen een clubje doen of iets anders...discretie is voor mij wel heel belangrijk. Indien dit emailadres onterecht op mijn harde schijf zat dan gelieve dit mailtje dan als onbestaand te beschouwen,ik zal je emailadres dan ook onmiddellijk wissen en wens mij hiervoor reeds te excuseren.  

Groetjes

Tania

Hoewel het taalgebruik mij ietwat geforceerd en 'gemaakt' geloofwaardig overkomt ("herstelling", "adresbboek") besluit ik er, nieuwsgierig als ik ben, op in te gaan. Overigens heb ik eens een bijzonder ruimdenkende Tanja gekend, ze is wel eens genoemd in dit bescheiden blogje, en dat maakte dat ik ging twijfelen over de oorsprong. Daar staat tegenover dat ik me niet kan heugen ooit via de mail gecommuniceerd te hebben met een onbekende mevrouw om 'samen een clubje te doen'. Kortom: echt? Of niet? Mijn antwoord:

En als dat adres niet onterecht in je laptop stond? Wat dan?

Niet echt een uitbundig antwoord maar ik ben van mening dat je jezelf niet gelijk helemaal moet weggeven. Eigenlijk verwachtte ik geen respons meer maar nog geen tien minuten later arriveerde de volgende mail in de virtuele brievengleuf:

Hoi ,
 
Bedankt voor jouw mailtje. Je berichtje was inderdaad van een hele tijd geleden, en zat in mijn box ongewenste berichten. Een foto stuur ik liever niet over het internet maar kan je terugvinden onder mijn profiel, Tania op www.erotendo.com dit is afgeschermd maar wel gratis te raadplegen. Ik ben wel selectief dus laat een berichtje achter op mijn profiel en dan kan zeker een afspraak. Ben mobiel, dus afstand speelt niet zo'n grote rol, discretie echter wel.  

Groetjes, Tania

Die Tania. Wel keurig antwoorden maar niet 'beantwoorden'.

Ondertussen had ik niet stilgezeten en na Google aan het werk gezet te hebben op de steekwoorden 'Tania' en 'herstelling' (schijnt nogal Vlaams te zijn voor herinstallatie o.i.d.) kwam er niet veel bovendrijven behalve dit heerschap: Hendrik Jan Korterink. Volgens de internets een misdaadjournalist en inmiddels ook bekend met 'mijn' Tania (overigens ervaar ik het geschrevene achter de vorige link als ietwat dubieus: een dubbelpost over zowel onze Tania als de moeder van Joran? Weird maar dat terzijde. Sorry, Hendrik Jan.) Zoals valt op te maken uit zijn communicatie met Tania is hij gestrand bij het tweede mailtje en heeft kennelijk contact gehad met dat erotendo.com. 

Enfin. Multitaskert als ik ben heb ik op de site gekeken van Erotendo maar kon in de gratis profielen geen Tania ontwaren. Nadat ik op m'n hotmailtrashadres een profiel heb aangemaakt -fotootje erbij- bleek Tania ineens als eerste genoemd te worden. En 't mens blijkt inderdaad erg ruimdenkend:

ruimdenkende tania

[clickpic4big]

Enfin. Om een lang verhaal nog langer te maken gaf ik een reply op Tania's meeste recente mail.

Charmante foto, inderdaad. Tenminste.. als jij 't bent. Wil je me een plezier doen en dat berichtje van mij nog eens naar mij toe sturen? Om te verifiëren, zeg maar? Als blijkt dat dit niet allemaal een dubieuze scam is zien we wel weer verder... Groet, L.

Ik verwachtte geen antwoord en dus stuurde ik nog maar even het net door mij ontdekte postje van Hendrik Jan erachter aan. Kennelijk communiceerden we langs elkaar heen want Tania's antwoord liet er geen gras over groeien:

Onzin...geef je telefoonnummer en dan weet je dat ik geen scamster ben

Geen idee wat 'Tan' met mijn telefoonnummer moest (ja, bellen; duh) maar in 't licht van voorgaande leek de Tania zoals ze zich voordeed niet te bestaan en dus vroeg ik me heel even af wie 't genoegen zou willen hebben mij te bellen. Uiteraard heb ik mijn nummer niet gegeven maar wel de volgende reply:

Je krijgt mijn telefoonnummer als je me dat berichtje wat ik kennelijk destijds aan jou heb gezonden, even toestuurt. Als blijkt dat die daadwerkelijk van mij was laat ik m'n ongeloof varen. 

Zoals je kunt vermoeden bleef een antwoord uit. Waarschijnlijk heeft de persoon achter deze Tania het logje van Hendrik Jan gevonden en eieren voor zijn/haar geld gekozen. En om eerlijk te zijn betreurde ik dat. Niet omdat ik mijn kans te rollebollen met een ruimdenkende dame in een of ander dubieus swingersclubje in rook op zag gaan, nee, wel het spel van 'hoever zou de afzender daadwerkelijk gaan om mij te overtuigen van zijn/haar gelijk'...

Kortom. Mocht jij Tania eens lekker willen verwennen: be my guest. Je weet 't, hè... je kan haar altijd mailen: eerlijkdiscreet@gmail.com

UPDATE 21-6, 15.14u.: Tanja gaat nog heel groot worden...

UPDATE 22-6, 12.39u.: Oei, 't is een volhouder... Om overigens Tania mailtechnisch te kunnen bevredigen dien ik wel eerst erotendo honderd euri te geven. Voor niks gaat de zon op, tenslotte. Ik beraad mij op verdere stappen. Ondertussen vraag ik me af of deze dame op de hoogte is van d'r eigen reputatie (spiegeltje).

_________________________________________________


[Kategorie: No sa. En net oars | Datum/tiid: 20 06 10 - 17:06]

Ik. Hedentendage

Waarom?
Nou, gewoon.
Vinnut wel een strakke foto.
Iets van poëtisch/melancholisch.
Zoiets.

;-)

Ik. Hedentendage

[clickpic4big]


[Kategorie: non-sense | Datum/tiid: 20 06 10 - 11:57]

#AHlabel

WK2010.

Alles leuk en aardig, hoor; zo'n vrolijk, kek oranje weggeefdingetje van de AH. Maar het ontgaat me volledig wat nu het praktisch nut is van zo'n harige wattenklont aan het einde van het label. Had dat niet wat minder gekund? Ik was allang blij met 't label alleen. Stom.

#AHlabel

[clickpic4big]


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 19 06 10 - 10:26]

Als ie maar haggis

Goed. Over tot de orde van de dag. Wederom voor de twitterende medemens oud nieuws maar tweets schijnen momenteel massaal te verdwijnen en dus voel ik mij -ten behoeve van geschiedkundige annalen- genoodzaakt alhier ook u allen kond te doen van het volgende gegeven (rare zin).

Onlangs werd ik benaderd door collega A. Collega A., in z'n vrije tijd fervent rokkenlopert, organiseert jaarlijks met zijn companen The Scottish/Celtic Highland Games te Hank. Het laat zich niet moeilijk raden dat het hier een Schots feestje betreft waar nòg meer berokte mannen en ook vrouwen gezellig samen op leren zakken blazen met pijpen van verschillende lengtes en anderen vervolgens een dansje doen op 't geproduceerde geluid wat in die kringen voor muziek doorgaat.

Ikzelf ben niet zo van de doedelzak: in mijn beperkte beleving hoor ik alleen maar high-frequency tonen waar je slakkenhuis naar verloop van tijd horendol van wordt. Uiteraard uitzonderingen daargelaten ("It's al long way to the shop if wanna sausage roll")

Ennieweetjes. Collega A. verzocht mij een site voor hem te produceren opdat belangstellenden hunner vragen hieromtrent beantwoord krijgen. Nu ben ik geen held in sites bouwen en dus is 't uiteindelijk geen technisch en visueel hoogstandje geworden maar het geeft wel aardig de sfeer aan en -most of all- het voldoet aan de gestelde criteria. Op het moment van dit schrijven istie overigens nog niet af maar dat is een kwestie van tijd.

Kortom; een niet zo'n spectaculaire post maar 't doet i.i.g. de vorige sneller vergeten. Tijd voor ontbijt!

heavyevents.nl


[Kategorie: Famkes | Datum/tiid: 19 06 10 - 02:02]

Statement


[Kategorie: Filmpke | Datum/tiid: 15 06 10 - 22:17]

Stomacher

Om eerlijk te zijn: ik vind 't een janknummer. De eerste 37 seconden is 't nog wel te harden maar de credits daarvoor gaan vooral naar 't gitaar-intro-loupje. Maar van de zangpartij krijg ik 'm niet hard. 't Is een beetje Coldplay, enigszins Keane en in de verre verte zelfs een beetje de softe kant van Muse. Alsof je een terminale kat op z'n onvrijwillig onthaarde staart staat. Maar het begeleidende filmpje daarentegen -ok, ook niet helemaal origineel- is best te pruimen.

Mijn voorstel is dan ook: wil je optimaal genieten van beeld én geluid, schuif je de geluidsschuif van de player naar links, plemp je èèn van voornoemde drie in je Winamp (bijvoorbeeld Bend & Break, Keane of, mijn alltime Muse-favoriet, Soldier's Poem) en knal 't volume op tien. Een gegarandeerde uitzitter!

Maar goed: Stomacher. Dus.


[Kategorie: Filmpke | Datum/tiid: 11 06 10 - 06:20]

The Raven

"The film tells the story of Chris Black, who “possesses a power that could lead to the destruction of the current regime, and they will stop at nothing to destroy him. The chase is on as Chris runs for his life in this sci-fi thriller set in an alternate and futuristic Los Angeles.”

Blablabla.. Waar hebben we dat eerder gehoord? 

Nee, wat dit filmpje zo bijzonder maakt is dat 't voor een krappe $5000 in elkaar is gezet. En vanuit dat perspectief bezien is 't dan weer wel héél knap gedaan...

The Raven.


[Kategorie: non-sense | Datum/tiid: 10 06 10 - 21:57]

Ruk naar rechts

Ik dacht, 'kom' dacht ik; ik doe eens hip. Ik was natuurlijk al vreselijk hip -want in het bezit van een hipcoole vreselijk moddervette Iphone ('aaiiifoooon') black edition 32Gb- maar ook een eamel heeft wel eens een overtreffende trap. En dus ovuleerde evolueerde ik naar een nog hippere fase; die van überhip.

Het werd het Ray-Ban Wayfarer automatic, systematic, hyyyyyydromatic, gesmeerde bliksemmontuurtje met enkele overhead filters en fourbarrel quads. Maar ook fuel injection cutoffs en chrome plated rods ('oh, yeah') en uiteraard four speed op de vloer, purple hued tailpipes, duel muffler twins, nieuwe pistons, plugs en sokken kom ik van m'n stenen (chorus; 'Oh, gesmeerde bliksem, oh, gesmeerde bliksem'). Maar dan met glazen op sterkte.

Dat 'Bekend Hip' niet altijd inherent is aan 'Betere kwaliteit' blijkt uit het feit dat sinds ik dit überhippe hebbeding op mijn gok laat resideren mijn wereld er anders uit ziet. Weliswaar bloedscherp maar bijzonder uit verhouding: lopende van linksonder naar rechtsboven (zie figuur I).

En ineens begon het me te dagen: het beeld, gecreëerd door een bijzonder modieus optisch hulpmiddel, gedragen door de Groten der Aarde (ik noem een Blues Brothers, een James Dean, een Abe Skytfet ût De Pein), dít beeld vertegenwoordigt De Tijdgeest. De Tijdgeest wat zijn aanvang vond in de avond vòòr deze:

De Tijdgeest van De Ruk naar Rechts.

Ik was f-l-a-b-b-e-r-g-a-s-t-e-d. Zò simpel en toch zò voor de hand liggend. Ik zeg: bril-jant. Ik zeg: Ray-Ban. Yeej!

figuur I


[Kategorie: Hilarious | Datum/tiid: 10 06 10 - 00:52]

In tegenstelling tot een Balkeneinde

komt een Boomerang wèl snel terug... 

Over snel gesproken: dèèèèèèèèm, zijn die gasten snel actueel bij die kaartenmakert!


[Kategorie: Filmpke | Datum/tiid: 05 06 10 - 11:01]

Sports Issue sexy promo's

Geen filmische hoogstandjes deze keer. Wel een Ode aan De Vrouw. Niet echt iets om tijdens je werk naar te kijken, deze promo's, maar onder het mom van "Maar het is sport!" valt bijna alles recht te praten. En dat de dames in kwestie nauwelijks een squashracket cq bowlingbal kunnen vasthouden... soit: futiliteitjes hou je altijd.

Voor de mannen (en die enkele vrouwliefhebbende vrouw onder ons): feast your eyes on this!

Note2Xan: ik heb een vermoeden dat deze meerderjarig zijn ;-)


[Kategorie: Filmpke | Datum/tiid: 02 06 10 - 23:05]

Get out!

Weljaat. Bij dezen verklaar ik, eamel, dit weblog officieel geslachtofferd komkommergebied. Er komt niets zinnigs meer uit, de inspiratie is volkomen verdampt op deez' mooie dag (spiegeltje) gelijk verspilde jus op een keramische kookplaat. En rest mij niets anders dan u deze zomer te vervelen met al datgene wat de internets ons te bieden hebben op het gebied van film, foto en ander visueel geweld mits goedgekeurd door de uw eigenste ballotagecommissie. Kortom; al datgene wat een eamel laat lachen, in ontroering achter laat of anderzijds de zintuigen kietelt. 

Zo ook Get out! Ik kwam 'm van de week ergens tegen. Hoewel de titel anders doet vermoeden is 't van Franse makelij en vertelt het dubieuze verhaal van een enigszins infantiel kereltje in een -ogenschijnlijk- dolhuis. In 't kort: de dokter tracht dit ventje van zijn pleinvrees af te helpen en onze kalende vriend heeft daar absoluut geen oren naar. En euh.. let vooral op het einde.

Get Out!


[Kategorie: I ambtenaar | Datum/tiid: 01 06 10 - 01:01]

Afgekeurd

Damn.

En ik vond 't nog wel zo'n h-i-l-a-r-i-s-c-h-e vondst van mezelf.. ;-(

(clickpic4big)

cartoon leegstand | afgekeurd

*Opdracht was; maak een cartoon over de leegstand in gevangenissen voor het personeelsblad. Bovenstaand karakter moet mijn directeur 'baas' voorstellen in de rol van een periodiek terugkerend karakter die als een orakel soms confronterend, al dan niet niet gespeend van enige zelfreflectie maar altijd met een komisch-kritische ondertoon het gevangeniswezen -of zichzelf- zou moeten becommentariëren. Helaas... ;-)


Free counter and web stats