Frappant

Troch Posted on 0 reaksjes 36 x besjoen

Hoewel een chat van afgelopen nacht (men-talk, ey, D.? :-)) en de voorgaande post anders doen vermoeden (zeg, waar blijft nou die discussie? ;-)), blijkt Kerst dit jaar heel anders uit te pakken voor Us Eamel. Close friends, hard liquor, sfeervol kerstdiner en chilling music. En blijkt maar weer eens dat de theorie “Je moet nergens hoge verwachtingen van hebben, dan valt het altijd mee” wederom bewaarheid wordt…

Minpuntje: vier aanstekers gejat. Say, guys ‘nd girl: waar is jullie Kerstgedachte?

Zo. Op naar ‘t volgende Diner (en u allen een prettige tweede Kerstdag, uiteraard.. :-))

UPDATE 22.43 uur; tel daarbij op (Club Sandwich) DUDOK Rotterdam. A bunch of nice friends. Een Jameson, bottled 1991. En, last but certainley not least; De Ware Kerstgedachte. Die van Eamel kan in ieder geval niet meer stuk… Halleluhjah! 😀

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x