Hork

troch eamel
14 kear besjoen 1 minute(n) wierskynlike lêstiid
Ik heb een probleem. Althans; ik dènk dat ik een probleem heb. Of nog genuanceerder; ik denk dat de wereld er een probleem mee heeft. Ik ben namelijk een hork. Met dan met name in de communicatieve sfeer. Of 't nu gaat om werk, relaties, vriendschappen of familiaire banden; ik communiceer met de botte bijl. Tsjakka.

Voorbeeldje: vind ik jou niet (meer) aardig, laat ik je vallen als een baksteen. Zonder scrupullus. Of ben ik van mening dat jij iets niet goed gedaan hebt zeg ik; ik vind 't niet goed gedaan en stel voor om 't zelf dan maar te doen. Heb jij Gloria Vanderbilt als parfummetje uitgekozen vind ik dat je stinkt. Dat soort dingen.

Nu ken ik mezelf al een tijdje, zeg zo'n krappe 43 jaar, en mijn motto is altijd geweest; korte lijnen. To the point. Do not beat around the bush e.d. Werd deze vorm van communiceren kennelijk vroeger van mij geaccepteerd, tegenwoordig echter lijkt het of er een kentering is ontstaan in dat begrip.

eamel | blog
Translate »
>