Sax with a girl – 2 –

Ze (be-)speelt de piccolo maar ook de klarinet. Trompet, bugel, dwarsfluit en een beetje piano. Maar de liefde voor de saxofoon zit pas echt diep. Wat blijkt uit haar vraag:"Ik wil met m’n sax op de foto. Een beetje sexy. Voor m’n vriendje. Kun jij dat?"

(Dat ‘t mens ook nog eens fabelhaft speelt op niveautje Charlie Parker is even ondergeschikt aan onderstaande anekdote.)

Maar goed; ik kon dat. Eergisteravond. Gewapend met primitieve middelen als twee bouwlampen-op-stok en drie witte lakens gingen we los. Vanwege haar stringente eis ("Het moet sexy zijn!") uitgedost in lingerie van het keurige soort (zij; niet ik) bewees F. het showelement volledig te beheersen. Gevolg; een 600-tal al dan niet gesjopte, uiterst beschaafde nabeeldjes waarvan onderstaand een uiteindelijke (kleine) selectie.
[Ter kennisgeving. Zoals de gemiddelde bezoeker alhier inmiddels wel weet; den eamel pretendeert nog steeds niks en dus gooit ondergetekende er een vette disclaimer tegenaan; ik ben geen pro en zal ‘t waarschijnlijk nooit worden gezien mijn structurele weigering algemeen aanvaarde fotografische ende compositionele technieken toe te passen. Ofwel je vindt ‘t wel aardig of je vindt ‘t drie-keer-niks maar bespaar me je (ongetwijfeld goedbedoelde) artistiek verantwoorde ge-eamel. Amen. :-)]

Enfin. May I present: Froek met Sax (en zo).

 

Sis it mar:

avatar
  Subscribe  
Abonneren op