Vergane Glorie

troch eamel
Publiseare op Lêst bewurke op 13 kear besjoen
A+A-
Reset

Zo eens, in de zovele tijd, krijg je een buitenkans zomaar in je schoot geworpen. Niet wereldschokkend, wel klein geluk. In Eamel's geval was 't een onverwacht bezoekje aan een historisch pand, waar hij al bijna vier jaar praktisch elke dag langs loopt, echter nooit het genoegen heeft gehad het van binnen te mogen bekijken. Het pand staat nl. al tien jaar leeg en is voor alle publiek gesloten; het "Notarieel Archief". En nieuwsgierig als ik ben, moest ik weten hoe 't er van binnen uitzag… (Tnx, Herman!)

Als ik het goed begrepen heb werden hier alle persoonsgegevens bewaard, niet alleen voor de gemeente Rotterdam, maar ook v.w.b. beklaagden, welke werden voorgeleid voor de naastgelegen rechtbank (tegenwoordig Raad van Kinderbescherming). Exacte details ken ik niet, so mocht iemand meer details weten; be my guest…

Mear fan dit...

Sis it mar

eamel | blog