piks

Hallo, PicServermensen!
Ik heb een probleem. Het feit wil dat ik twee accounts bij jullie heb van alweer een tijdje geleden. Nu was ik de wachtwoorden kwijt, helaas, echter kan ik deze gemakkelijk (opnieuw) aanvragen via jullie site. Tot zover niets vreemds. Echter, wil ik de nieuw gegenereerde wachtwoorden gaan toepassen op jullie site, zegt het systeem dat de wachtwoorden niet kloppen.. (..) Terwijl ik ze volgens jullie mail toch zeker net heb ontvangen.. Ik wil graag alle images, zoals eens door mij op jullie server geparkeerd, terughalen en plaatsen op m’n, inmiddels eigen, server. Gebruikersnamen zijn: ***** & ***** (of *****)
Help! (En alvast bedankt voor de genomen moeite, uiteraard )
Uw Eamel


De “*****” account is al langer dan 6+ maanden niet gebruikt, en daardoor is deze ook geblokkeerd. Je kunt het wachtwoord opnieuw opvragen. De plaatjes zijn helaas weggehaald.
Tweede account bestaat niet.
PicServer Admin”


Bedankt voor jullie snelle antwoord. Helaas gaat ‘t daar fout; als ik ‘t door jullie gegenereerde wachtwoord invoer geeft jullie site aan dat deze niet klopt. Kortom; ik kom er dan niet in. Jammer overigens van de plaatjes. Het zij zo.
Tnx.
Eamel.


Je moet het wachtwoord opnieuw opvragen.
http://picserver.org/?action=forgot_pass Jammer van de plaatjes. Sorry.
PicServer Admin”


Zucht. het valt ook niet mee, dat fenomeen ‘lezen’.

In ieder geval; alles kwijt. Dat wordt puzzelen ;-(

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x