Het is Feest, Tralala

Troch Posted on 0 reaksjes 68 x besjoen

Honderden mensen on the move, met z'n allen geconcentreerd in vijf landelijke centra. Veel dubbelfuncties, veel verdwenen banen. En dat alles for the cause of efficiency. Ook voor Eamel was z'n werkzame toekomst een vraagteken. Echter, gister, de bevrijdende brief:

"U bent momenteel werkzaam als Medewerker I&A bij P.I. ……….. Gezien de huidige samenstelling van uw werkzaamheden heb ik besloten dat u onder het bereik van de reorganisatie SSC DJI valt. U wordt verbonden aan het SSC ………."

en

"Op basis van de oud-nieuw vergelijking is vastgesteld dat uw samenstel van werkzaamheden ongewijzigd is en uw functie terug zal keren in de nieuwe organisatie, het SSC in de regio ……… Dit betekent dat u functievolger bent en aan u de B-status wordt toegekend."

Kortom: Eamel mag blijven. En hoewel ik zo m'n vraagtekens zet bij de invulling van de efficentie (5 dagen per week 2 maal 50 kilometer heen en weer in, voornamelijk, filevorm. Hoewel er gekozen mag worden voor reistijd is diensttijd ofwel half tien binnen, half vier weer naar huis (wel lekker, overigens, en dat voor de komende drie jaar)): Eamel is operationeel medewerker ofwel op diverse lokaties binnen de regio. Ofwel half tien binnen, gelijk weer vertrekken (??). Maar de heren geleerden zullen ook hier nog wel een spitsvondige oplossing voor vinden. Vooralsnog kunnen we voorzichtig concluderen dat Eameltje kennelijk bevalt. En dat neemt wel enige zorg weg. Nu op zoek naar een comfortabele auto en bijbehorende koopwoning… Het is feest, tralala.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x