Verleden aan m'n voeten, toekomst in m'n hoofd.

Yep. De weg naar de toekomst is geplaveid met het verleden. Nu heb ik dat wel heel letterlijk genomen. Ik heb ze wéér gekocht. Sancho's. En ergens was 't voor mij iets vertrouwds. Bij wijze van spreken mocht men àlles van mij afnemen; als ze maar van m'n boots afbleven.

Ergens in 't verleden heb ik besloten ze niet meer te kopen. Pinpointed circa 5/6 jaar geleden. Geen id waarom maar ik stapte over op platte schoenen. En for that matter: wijde spijkerbroeken. Jakkes! W-i-j-d-e spijkerbroeken! Terwijl ik net zolang de 501 als tweede huid had beschouwd. What was I thinking?

En omdat 't meer is dan slechts kleding, zeg meer een stap in de richting van The Good Ol' Self heb ik ze weer aangeschaft; twee 501's, used look uiteraard en ter completering een paar Real Sancho's. Als een soort statement.

In de paskamer van de lokale Levi Store moest ik de combi ff proberen. Hup, fluks de broek aan m'n hol, Sancho's ontdaan van hun kartonnen omhulsel en aan m'n voeten. Ik moest stilletjes lachen om m'n spiegelbeeld. In ieder geval is m'n onderste helft op de goeie weg. H&M deed de rest. Echte witte coltruien en winterwarme vesten. Felt damn good!

Goed. Punt twee: financiën. Enigszins op orde. En in ieder geval de intentie tot wederom sportief image- en bodybuilding door vanaf deze maand het vege lijf te redden van het veertigers-stigma en ervan langs te geven in de plaatselijke Cannons sportschool. Het gaat wel goed komen met me. Mocht ik ooit getwijfeld hebben. (Jammer dat ik daar een aantal weken voor nodig had)

I'm not the man i used to be. But i'm working on it…

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
Het is Feest, Tralala

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x