Rituelen

Troch Posted on 0 Comments 2 min read 12 besjoen

Terwijl de wereld in brand lijkt te staan, of in ieder geval flink aan ‘t smeulen is; terwijl m’n kameraad net vader is geworden maar z’n kind niet mag zien omdat zij, de moeder en gastvrouwe, hem achteraf toch niet zo’n geschikte kandidaat voor ‘t vaderschap lijkt te vinden (R., desondanks gefeliciteerd met Georgia!); terwijl ik bij tijd en wijle dan weer wel en dan weer niet lekker in m’n vel denk te zitten; terwijl er werkgewijs maar geen knopen doorgehakt kunnen worden; terwijl..

Hoewel ik er kennelijk tegenwoordig geen problemen meer mee schijn te hebben om (veel te) laat naar m’n nest te gaan (zal de leeftijd zijn), is de morgen nog altijd mijn beste en meest produktieve dagdeel. En hoewel ‘t elke morgen weer de intentie is om dat logge lijf vijf uur dat bed uit te gooien, wordt ‘t steevast half zes. Nog vroeg, daar niet van.. Koffie, een sig en internet. In eerste instantie StudioSport en nieuws ff lekker op de achtergrond en daarna, bijna altijd, iets van online radio. Mailen, surfen, nadenken en zoals vandaag, shoppend bij m’n favo Mp3-leverancier. Op 1 of andere manier werkt die stilte in de kamer en op straat als een zalvende deken. De wereld is anders (voor de goede orde; nee, ik zit niet aan de dope/drank). Misschien vanwege het idee dat deze dag verschil kan maken. Of afwijkt van de norm. Wie weet wat ie brengt…

Nu ik dat zo nalees wel ernstig vaag, allemaal. But i luv’ it!
Eamel has his moments.. wink (Zo, inmiddels gedowndingest en branden maar; Best of RW, Ray Charles’ Genius Loves Company en, oh, sentiment; Chris Isaak’s Wicked Game) Life is ok, once in a while!

morning - Rituelen

Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
  Subscribe  
Notify of

↓