Van oude mensen…

Zonder in overdreven, overigens zeer oprechte, klefheid te vervallen; wat is het een genot om te mogen zien hoezeer je als AOW-ende tachtiger kunt genieten van de verrassingen, welk een onverwacht kerstpakket openbaart.

Wat is het een genot om te mogen constateren dat je als tachtiger, bijna blind en voor 80% doof aan beide oren, ineens opstaat en je vrouw op de klanken van StraussAn Der Schonen Blauen Donau in Rieu’s uitvoering ten dans vraagt en gezamenlijk de sterren van de hemel zwiert, zoals je dat vroeger deed.

Wat is het een genot om te zien dat je als seniorende mens, ondanks alle dagelijkse zorgen, zoveel plezier en geluk kunt halen uit de kleine dingen…

Deit en Mem; Folle Lok en Seine!

1
Sis it mar:

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Mijn ouders. Ik heb die twee nog nooit zo gelukkig met elkaar gezien als de laatste jaren. […]