"… Alle singles die een eigen weblog hebben en die voor een belangrijk deel gaat over hun persoonlijke ervaringen met het single bestaan (als bewuste single of juist als zoekende single)…"

Even was ik overtuigd (linkje kapot) van mijn eigen mijn single-zijn. En dus fluks mezelf opgegeven voor een an sich leuk initiatief (spiegeltje); een verkiezing van single-weblogs. Of weblog-singles. Of whatever.

Want zoals we inmiddels aan een aantal jaren weten; ook ik kan niet door 1 deur met Cupido. En om dit te staven zal een ieder kunnen beamen dat er hier bar weinig over vrouwen en vooral het gebrek eraan wordt geschreven. Oh, ze zijn er wel, hoor.

Weest niet bevreesd; ik heb geen heaumeau-suele neigingen en heb ook geen onnatuurlijke interesses (zoals tandeloze herdershonden of wat dies meer zij, RED.) Ik voel alleen erg weinig behoefte om mijn liefdesleven te delen met de rest van u.

Voorwaarde echter van zo'n weblog-single (spiegeltje) is dat je leuk over je single-zijn kletst. Dat je, als een geroutineerd vrijgezel, je ups en downs en public in de etalage gooit, zodat een ieder volop kan meegenieten.

Helaas wrikt hier de slipper; ik mag dan alleen zijn, ik ben geen overtuigd single. Sterker nog; ik vind 't niks. Ik ben er niet voor in de wieg gelegd. Ik vind 't een drama; die vrijgezellenstatus. Doe mij maar meuterig met een vaste een dame op de bank, klef filmpje kijken, samen boodschappen doen en gezamenlijk vrienden visiteren.

Maar goed; je kan de natuur niet forceren en dus rommelt ondergetekende wel door. Maar om er nu enthousiast over te schrijven; da's net iets teveel van het goede..

(seau, MVlife… geef mijn portie maar aan Fikkie) 😉

18s14mh2f2toojpg-1

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
Etappes

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x