Ik heb werkelijk geen idee wat er is gebeurd. Ongetwijfeld een van mijn meest absurde weken ligt achter me. Maar heb je het ene moment nog een Ikea-showroom gelijkende huis-indeling; aan het einde van de week lijkt het wel of een rugzak-terrorist zichzelf in je huiskamer naar het hiernamaals heeft geblazen.

Puinhoop. Overal. Daar waar alles de laatste tijd gestructureerd en met een precisie-beleid leek neergelegd is het nu een ongestructureerde wanhoop. De was ligt door het hele huis. Kranten, post, afwas, schoenen, kleding, camera's, onopgemaakt bed, shag-all-over.

What in the freaking hell happened?

Niet alleen een druk hoofd maar ook nog es gewoon een ordinair druk leven, deze week. Elke avond wat te doen. Lang en drukbezet weekend gevolgd door een overmatig bezette week. On top of that een plotselinge scheurende rugpijn. Kortom: soms vraag ik me wel eens af; hoe krijg ik 't voor elkaar? Rephrase: hoe hou ik 't vol?

Maar goed. Ik ga maar es wat doen. Want iemand zei laatst tegen mij; een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Of was 't nu andersom?

<

p style="text-align: center;"> 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
Marja

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x