In het kader van het thema ‘t Zijn De Kleine Dingen Die ‘t ‘m Doen het volgende postje: ik ben een blij mens. En ‘t jaar is nog maar amper begonnen.

Allereerst bleek mejuffrouw Videoland bijzonder mild gestemd te zijn toen ik 24-uur te laat een drietal dagfilms inleverde (“Ach, weet U wat? ‘t Is de eerste dag van ‘t nieuwe jaar. Laat maar zitten. De Beste Wensen, hoor!”). De scheet.

Het werd pas een regelrechte GoedNieuwsshow toen ik gistermiddag, na een periode van bijna een jaar ‘kwijt’ m’n fietssleuteltje ontwaarde in de binnenzak van een langvergeten zomerjas. Oh, jubel. De sleutel van een ooit-best-wel-dure-tweewieler! Wellicht een Teken van Hogere Goden om eens vaker de benen te strekken..

Hoedanook.

Mocht dit representatief zijn voor het komende jaar teken ik ervoor. Verder niet van belang voor u, lezert, maar desalniettemin vooralsnog een prettig begin.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x