Studies of Jelle Frutten met filters en een camera

Troch Posted on 2 reaksjes 50 x besjoen

Studie van Jelle, my own personal fallen angel in combinatie met de UrbanAcid Photoshop action plug-in.

Jelle, ooit gekocht voor tien gulden in een obscuur tweedehands winkeltje in Rotterdam-Zuid, is al jaren een substantieel onderdeel van dit gezin.

Blij met Jelle.

Einde bericht.

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

trackback

[…] Jelle werd een beetje eenzaam. Al jaren heeft ie alle hoeken, gaten en vensterbanken van dit huis gezien en altijd in z’n eentje. Hoewel hij, nét als zijn baasje, nogal graag ‘op ‘m zelf is‘, blijkt ook in zijn leventje sociale omgang een onontbeerlijk factor om gelukkig tevreden te zijn.  […]

trackback

[…] Jelle werd een beetje eenzaam. Al jaren heeft ie alle hoeken, gaten en vensterbanken van dit huis gezien en altijd in z’n eentje. Hoewel hij, nét als zijn baasje, nogal graag ‘op ‘m zelf is‘, blijkt ook in zijn leventje sociale omgang een onontbeerlijk factor om gelukkig tevreden te zijn.  […]

↓
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x