jochieNiets zo charmant als verantwoorde kitsch aan de wand. Goede smaak en ik gaan niet samen, blijkt. Vond ik 't in eerste instantie nog wel meevallen, al die vrolijke kleurtjes aan de muur, na vandaag heb ik 't helemaal gehad met dit wanstaltige product van een verwrongen geest.

Ik bedoel; als vriendin K., niet echt representatief als het gaat om Goede Smaak (no offence), al zegt dat ik die beledigingen-voor-de-kunst als de gesmeerde bliksem van de muur dien te halen anders komt wijlen Bob Ross mij persoonlijk voorzien van een beetje Van Dykebrown ("Even an eamel needs a little friend") maar dan daar waar ik het niet wil.

Ze stonden mij al een tijdje tegen, hoor, die visuele gedrochten. Vooral als ik weer eens mezelf voor de webcam diende te posteren wat de laatste tijd opvallend vaak voorkwam.

En K. heeft gelijk. De ene valt nog wel mee (voor de kijker links). De andere is echter zo afzichtelijk dat ik er uit pure wanhoop maar een lampje voor heb geplaatst. Want stel je voor..

Dus bij deze, voor de liefhebber. Gratis af te halen; p-r-a-c-h-t-i-g-e schilderijen. Waarschijnlijk net zo abstract als de maker ervan. En als je héél goed kijkt zie je er vlindertjes in. En bloempjes. En een rustgevende regenboog. Hell; wat jij maar wil. Als je ze maar gauw ophaalt. Want K.'s wil is wet en ik kan 't niet over m'n hart verkrijgen ze weg te gooien.slechte_smaak

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x