Speeddate

“Hai”

“Goedemiddag”

“Hai”

“Dus je hebt besloten aan ons speeddaten mee te doen.. Leuk, man!”

“Ja, dat leek mij ook. Ik ben al zo lang alleen. Ik denk, kom, denk ik; ik trek m’n stoute schoenen aan en hup; hier zit ik dan. Haha.”

“Aha. Ahum. Oke. Gaan we beginnen. Ben je er klaar voor?”

“Haha. Ja, hoor. I was born ready, honey! Haha..”

“Goed. Wat heb je allemaal gedaan?”

“Haha. Zo! Jij laat er geen gras over groeien! Wel euhm.. ik weet niet, hoor. Of ik dat allemaal zo gelijk op tafel moet gooien. Ik ben wel een beetje verlegen, hoor.”

“Euhm. Oke. Maakt niet uit. Releks. Je hebt niks te verliezen. Vertel..”

“Wel, vooruit dan maar. Ik heb best wel een aantal relaties gehad, hoor. Keurige dames. Althans, aan de buitenkant. Best wel kinky en zo. Haha. Naughty, naughty. Haha. Ik heb daar wel iets mee. Paar darkrooms gedaan ook. Moest ik best wel aan wennen, hoor. Beetje op de tast en zo. Voel je ineens een hand aan je pielemans. Tenminste; ik dacht dat ‘t een hand was. Heel vreemd, haha. Ook wiet. Ja, wiet; dat was gaaf. Weet je wel; flink blowen en dan seksen. Heel cool. Plasseks. Ook heel apart. Ik bedoel; ze zegt tegen me; ga es liggen. En ik, volgzaam als ik ben natuurlijk, haha, ik gaat liggen. En ze plast zo over me heen. Hup! Tsjakka! Open die sluis! Hahaha. Ik heb in een deuk gelegen. Hahaha. Heel apart. Poepseks doe ik niet aan, trouwens, hoor. Beetje ranzig. Ik bedoel.. ik heb ook m’n normen en waarden. Anaal ook niet, hoor. Aan mijn lijf geen polonaise en zo. Nee, dat gaat me net iets te diep. Hahaha.. ‘te diep’! Hahahaha; I kill me… ”

“Euhm.. Eamel? Eamel was ‘t toch? Als ik even mag onderbreken.. Euhm.. wat had je voor ogen toen je over deze vorm van speeddaten las? Ik geloof toch dat je euhm.. ietwat over het hoofd gezien hebt.. “ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *