Droemvlucht

Troch Posted on 0 reaksjes 62 x besjoen

nl-friesland-flagUiteraard kent de halve wereld ‘m al; Droemvlucht van ‘s Limburgs Trots Rowwen Heze en Nynke Laverman, Fryslan’s enige fado zangeresje. Voor mij echter was ie nieuw en kwam ‘m vanmorgen tegen, aan de koffie, op TMF’s De Carrousel. En deed m’n Frysk-om-utens hart enigszins sneller kloppen (of ‘t was de darkroast; dat ken ook).

Niets hoogstaands, roemloos verdwenen in de analen van Neerland‘s popmuziek, geen hitpotentie, kennelijk. Maar oh, wat lekker. Perfecte symbiose van onverstaanbaar Limbo-language met het kristalheldere Fan Fryske Groun.

Nah ja. Ik vond ‘t wel prettig. En der giet it om. No? 😉

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x