Me, my friends, Ben & Jerry’s

Troch Posted on 0 reaksjes 64 x besjoen

Peace in the Park! Stel je maar eens voor…je ligt in een park in het groene gras. Het weer is fantastisch: een strakblauwe lucht met een paar witte wolkjes en een heerlijk warme zomerzon. Om je heen zijn allerlei leuke en gezellige mensen op ligkussens aan het genieten van de ontspannen sfeer die het park van nature in zich heeft. Er wordt geflirt en gevliegerd, gelezen en gelachen. Weer zo’n lekkere dag waarop niets moet en alles mag. Onder de bomen staat weer die vrolijke houten pipowagen van Ben & Jerry’s, waar iedereen ter verkoeling een heerlijk gratis ijsje mag uitkiezen bij één van die gekke cowgirls… dit is Peace in the Park!”

Zo heb je een enorme stressdag (hoewel met een fantastisch (!) begin, ‘ey Ted? 😉 ) en zo zit je aan de oever in het Kralingse Bos te genieten van water, vrienden (aaawww, die Ray.. 😢) en gratis ijs. Dat ‘t je € 10 per maand gaat kosten ten behoeve van WarChild neem je voor lief.

Peace, man! 

Anyway. Aardig sit-in concept in een nieuw jasje. Vrijmibo op z’n breedst. 😁 

Wat sizze jo dêrfan?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.