Zelfde steen

#klussemeidurk

Troch Posted on 5 Comments 1 min read 34 besjoen
Onlangs ‘n kek tuinammeubelementensetje op de kop getikt (Oké; gekregen. Maar dat klinkt minder zakelijk). Kwalitatief hoogstaand fouthout maar desalniettemin verweerd.

Zondagmiddag jongstleden + mooi weer + een recalcitrante, plaatselijke Gamma (koopzondagen en zwartekousen gaan normaliter niet goed samen in onsch deurp) noopten fluks tot de aanschaf van een 2,5 literbus van het de fijnste tuinammeubelementen-beits (Rambo, factor 5. Uiteraard voordeelpas vergeten en dus voor de volle mep. Merde).

Enfin. Na een slechts halve liter gebruikt te hebben bleek maar weer dat het voor een eamel verstandig is kluszaken als deze uit te besteden.

Deja-vu was mijn deel; linkervoet nam het been en voor de tweede maal een verfbad. Nu kleur 1204. Omdat het zo’n leuke schakering vormt met wit.

klussen_met_eamel_III

U begrijpt; bovenstaande pose is geënsceneerd. Een obsessief compulsieve schreeuw om aandacht intrigerende situatie welke het gewoonweg verdiend digitaal vereeuwigd te worden. Ter leering ende vermaeck. Want soms.. soms is het leven net een weblog… ahum.

5
Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Foto/video bestanden
 
 
 
Audio/videobestanden
 
 
 

  Subscribe  
Notify of
zetter.letter

Dat is ien hiel moai keunstwurk. foral die fuotten sjoch ik graach.
(vergeef me myn Frysk. Ik bin gjin oprjochte)

trackback

[…] postje waard is blijkt uit het feit dat ik van nature geen klussert ben (kijk maar hier, hier, hier en […]

trackback

[…] Update 28-04-2008: Kak. […]

trackback

[…] Waar ik wél talent voor heb heeft opvallend genoeg altijd meestal soms met verf te maken; óf het gaat òm Ã³f flebbert door de winkel óf gaat onherroepelijk over de vloer. […]

↓