Retraite in rebound

Troch Posted on 2 Comments 1 min read 38 besjoen
Photo: TripAdvisor

“You have just made the booking J123ZW at HĂ´tel de SĂ©vignĂ©, Paris. We look forward to welcoming you. HĂ´tel de SĂ©vignĂ©”

2008


Oudejaarsavond bij eamel thuis. Jij en zij. De weken er naartoe waren, op z’n zachtst gezegd, een drama. Dat lag niet aan jou maar ook niet aan haar.

Details zal ik je besparen maar ‘t gevolg was wel een somber oud- en nieuw, bankhangend voor de tv.

Klokslag twaalf uur elkaar, in een kamer slechts verlicht door een beperkt aantal kaarsen, een gelukkig nieuwjaar toewensend om vervolgens gezamenlijk buiten, binnen de mogelijkheden van de dichte mist, naar ‘t vuurwerk van dat teringjong aan de overkant te kijken.

Een lange wandeling en dat was ‘t.

2009


Jij en zij in een voormalige en dus verbouwde boerderij in de Auvergne, 133 360 kilometer onder Parijs, een dag na Kerst.

Een week van veel lezen, serene rust, jolijt maar (thank God) zonder computers.

Een week van champagne-ontbijt, sightseeing, fotografie, l’amour en een open haard en, om in de sfeer te blijven; als klap op de vuurpijl van 31 december op 1 januari 2009 een romantisch hotelletje op loopafstand van de Champs Elysees alwaar zich, naar alle waarschijnlijkheid, om middernacht een bacchanaal zal ontvouwen van Licht, Leut maar vooral.. de Liefde.

Oudejaar 2008-2009: Saint-Sylvestre in de rebound.

2
Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] vervolg op mijn schrijven (en het was extraordinairement! ;-))   […]

trackback

[…] vervolg op mijn schrijven (en het was extraordinairement! ;-))   […]

↓