Op nul

Troch Posted on 0 Comments 2 min read 24 besjoen

goodbye popups - Op nul

Verleden week vroeg ze me waarom ik toch zo vast hield aan dat Motigo. Wat voor waarde had dat nou? Die ‘paar’ hits? Was dat alles?

En inderdaad; ik moest het antwoord schuldig blijven. Bleef maar hangen aan die ‘wel bijna 300.000’ pageviews. Ok, dat ik er nog enkele ‘moest’ om dat magische getal te halen deed er even niet zoveel toe. Ik bedoel; wie kijkt er nou op 30.000? En dat dat aantal voornamelijk in een ver verleden behaald werd maakte ‘t er ook niet geloofwaardiger op. Vooral niet als je bedenkt dat er tegenwoordig slechts zo’n ca. 75 bezoekers per dag de moeite nemen deze site te bezoeken tegenover die gemiddeld 500 van voorheen. Nee, die aantallen zetten geen zoden meer aan den dijk, hedentendage. 

Maar wat mij nog het meeste stoort aan Motigo is de arrogantie waarmee men z’n klanten piepelt. Kijk, dat je niets aan de code mag veranderen; soit. Het zij zo. En dat men je nergens de mogelijkheid geeft die verhipte ‘heatmap’ uit te zetten; daar is ook nog mee te leven. Maar de terror van die pop-ups! Gek word ik ervan! Want elke keer als ik, voordat ik BettySIX ten ruste leg, even d’r lendenen ontdoe van alle bagger (cookies, tempfiles, crapware) die weer ongevraagd is geïnsemineerd popt d’r weer zo’n teringvenster open (‘zoek de verschillen!’)… pfff.

Nee. Motigo is deaud. Lang leve Letsstat! (en nog van Heerenveense makelij ook. Wat wil een ex-Heerenveener nog meer? :-))

goodbye nedstat - Op nul

Nu nog even een manier zien te vinden om in 1527 postjes de code te veranderen sad Done! 

Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Foto/video bestanden
 
 
 
Audio/videobestanden
 
 
 
  Subscribe  
Notify of

↓