Zoek de verschillen Ceci n'est pas une factuur

Troch Posted on 0 reaksjes 73 x besjoen

“Wij verzoeken u om het totaalbedrag te voldoen binnen 14 dagen d.m.v. de aangehechte acceptgiro. Bij geen tijdige betaling vervalt uw registratie op www.kvkhandelsregister.nl en bent u vanaf 2009 niet meer zichtbaar. Uw registratie bij de Kamer van Koophandel is gescheiden van onze dienstverlening. Dit is geen factuur maar een aanbod. Wanneer u gebruik maakt van dit aanbod, zal uw betaling als een opdrachtbevestiging worden beschouwd en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze website www.kvkhandelsregister.nl

Ik zweer ‘t je; ik zou ‘m betaald hebben als ik niet een waarschuwingsmail van de échte Kamer van Koophandel zou hebben gehad…

Voor de kijkert links de valse factuur, de rechtse zoals ‘wij’ ondernemers 😉 ‘m elk jaar officieel in de bus krijgen. Ik zeg je; ze worden steeds gehaaider (de criminelen. Niet de KvK. Die verhogen alleen maar de jaarlijkse contributie. Eigenlijk ook crimineel maar dan legaal.)

Maar goed. Een leermomentje weer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x