Zoek de verschillen Ceci n'est pas une factuur

“Wij verzoeken u om het totaalbedrag te voldoen binnen 14 dagen d.m.v. de aangehechte acceptgiro. Bij geen tijdige betaling vervalt uw registratie op www.kvkhandelsregister.nl en bent u vanaf 2009 niet meer zichtbaar. Uw registratie bij de Kamer van Koophandel is gescheiden van onze dienstverlening. Dit is geen factuur maar een aanbod. Wanneer u gebruik maakt van dit aanbod, zal uw betaling als een opdrachtbevestiging worden beschouwd en gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze zijn te vinden op onze website www.kvkhandelsregister.nl

Ik zweer ‘t je; ik zou ‘m betaald hebben als ik niet een waarschuwingsmail van de échte Kamer van Koophandel zou hebben gehad…

Voor de kijkert links de valse factuur, de rechtse zoals ‘wij’ ondernemers ‘m elk jaar officieel in de bus krijgen. Ik zeg je; ze worden steeds gehaaider (de criminelen. Niet de KvK. Die verhogen alleen maar de jaarlijkse contributie. Eigenlijk ook crimineel maar dan legaal.)

Maar goed. Een leermomentje weer.

Sis it mar:

avatar
  Subscribe  
Abonneren op