Eeee-neee-cooooo!

gretaBelt er net een geüniformeerde heer aan met zo'n cheap ass PDA in z'n hand.

De beste man is waarschijnlijk van Noord-Afrikaanse afkomst gezien zijn zwarte kapsel wat doorgroeimogelijkheden heeft gevonden onder datgene wat waarschijnlijk zijn neus is én in het bezit van een beperkte woordenschat (de man, niet de neus).

"Eeee-neee-cooooo.." is alles wat ie murmelt. Ik vraag 'm wat de bedoeling is want ik kan me niet heugen dat Eneco, mijn stroom-en-zo leverancier, aan visitatie doet. De blauwe man repliceert met het geschiedschrijvende antwoord: "Meterstanden! Meterstanden!".

Hoewel stigmatiseren mij natuurlijk een volkomen vreemd is (ahum) gaan wel direct alle alarmbellen rinkelen. Ik bedoel; Noord-Afrikaanse man, beperkte woordenschat, een niet-visiterende Eneco én een ordinaire PDA (..)

Ik vraag 'm of ik wellicht een memo gemist heb 'van de Ee-nee-cooo..' Of een brief. Of een mailtje.*

Maar al wat dit blauwe pak nog uitbrengt is;"Steekproef! Steekproef!" (Waarom praten mannen van Noord-Afrikaanse mannen altijd zo hard? En waarom altijd in tweevoud?)

Ik zeg 'm dat ik 't vreemd vind; ik mot geen vreemden in mijn huis op mijn vrije dag en al zeker geen blauwbepakte mannen van Noord-Afrikaanse afkomst met een beperkte woordenschat én een PDA (hoewel ik dat natuurlijk niet hardop zei. Ik ben nl. niet suïcidaal).

Kennelijk is de man de discussie alweer zat en slingert er nog maar een geïrriteerde "Steekproef! Steekproef!" tegenaan.

Ik heb de woorden "Vooruit maar maar ik ben 't er niet mee ee.. " nog niet eens uitgesproken of het pak staat al bij mijn meterkast mijn meterstanden in zijn PDA-atje te tikken.

En voor ik 't in de gaten heb loopt meneer alweer de deur uit, in correct Nederlands de eveneens historische woorden uitsprekend: "Volkomen pijnloos, ziet U wel?"

Electrifying

*Kak. Toch een memo gemist…

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
Moblog | Opleidingsinstituut, A'foort

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x