Fuck you, oorwurm!

Troch Posted on 0 reaksjes 44 x besjoen

fcukyouHoogst irritant.

Of ‘t nu de statement is die zij maakt of ‘t kitscherige refreintje -ik weet ‘t niet- maar feit is dat ik toch al zeker vier dagen op de meest onmogelijke momenten [simple_tooltip content=’Fuck You is een nummer van de Britse zangeres Lily Allen. Het nummer is afkomstig van haar tweede album It’s Not Me, It’s YouFuck You is pas het derde nummer van Lily Allen dat de Nederlandse Top 40 bereikt. De Nederlandse release van het nummer was in april 2009, als Europese tegenhanger van Not Fair, dat alleen een Britse release kreeg. Het nummer verscheen na de komst in de tipparade vrij snel in de Nederlandse Top 40, waar Fuck You haar top beleefde op #3. Dit nummer is gericht aan George Bush.]Fuck you[/simple_tooltip] van dat mens van [simple_tooltip content=’Lily Rose Beatrice Allen (alias Lily Rose Cooper) (Hammersmith, London2 mei 1985) is een popartiest uit Engeland. Ze brak in 2006 door met de single Smile.]Allen[/simple_tooltip] loop te zingen.

Wat nog irritanter is, is dat ik de rest van de tekst vergeet. Dus de hele dag gaat ‘t zo:  

Fuck you, fuck you very, very muhuhuuuuch,
fuck you, fuck you very, very muhuhuhuch,
Fuck you, fuck you very, very muhuhuhuch,
fuck you, fuck you very, very muhuhuuuuuuch…

[jwplayer player=”56″ mediaid=”21657″]

En verder weet ik ‘t niet. Om gék van te worden. Gelukkig mag ik zo de mensen op m’n werk ermee lastig vallen …  🙁

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x