eamel streetview

Hedenmorgen vroeg. D’n eamel op d’n kruispunt, zó buiten z’n voordeur. De zon schijnt, ‘t is fris maar dragelijk. En dus fluks de camera te voorschijn gehaald om vervolgens, na 360 graden beeld, de rest van deesch zondag te verdoen in de krochten van Betty’s schoot.

En zo kan ‘t maar zo zijn dat Ge een panoramisch uitzicht voorgeschoteld krijgt van/op een doodnormaal kruispunt in een doodnormaal dorp, ergens daar, onder de rook van Rotterdam. Maar omdat één afbeelding natuurlijk niet te verantwoorden is (eigenlijk twee, als je die kleine niet meerekend), gooit de eigenaar dezes ook nog als bonus, een fullscreen-HDR-360-graden-1280-pix swf-je in de strijd. Zomaar. Helemaal gratis en voor niks.

Hier

Hoezo; géén leven?

eamel-earth-600(click pic 4 big)

Ik weet ‘t: een post van niks. Maar niks is ook wel eens lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *