Oudejaarsavond 2009

Troch Posted on 0 reaksjes 47 x besjoen

Men neme:

Drank. Veel. Maar dan verantwoord. Ahum. Goed gezelschap. Hapkes en drankskes. Ook veel. Maar dan onverantwoord. Karaoke. Volume op tien. Beamert. Drank. Bon Jovi en Little Richard. Dansen. Zingen. Drank. Appelbeignets. Of zoiets. ‘t Smaakte in ieder geval naar appel. Guus Meeuwis. Drank. Eighties. Top2000 finale. Collectief Bohemian Rhapsody. ‘t Dak d’r af. Drank. Vuurwerk. Gelulkig Nwieujah. Drank. Muziek! Zwarte chips. Compromitterende foto’s. Shocking filmpkes. Chantabel. Drank. Feesttent. Goeie band, naam onbekend. Ook André Hazes. Jump. Drank. Stomme wannabee-roadies. Dansen. Swingen. Lachen. Gieren. Brullen. Feest! ‘n Goed begin. Oh ja; kater. ‘n Kleintje. En spier rugpijn. Veel. Au. (But, by Jove; it was worth it! :-))

Zie daar de ingrediënten voor een geslaagde oudejaarsavond à la 2009.
The. Best. Evah.

NB. De credits voor de meeste foto’s gaan naar Moos. Moos staat er zelf nauwelijks op maar da’s nu eenmaal het kruis wat een fotografe met haar meedraagt. Goed werk, Moos! 🙂

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x