Kwamen we de vorige keer nog keurig uit in Oostende dankzij een tweetal TomTom‘s die ‘t niet met elkaar eens kon worden; vandaag echter geraakten we precies daar waar Het Grote Plan ons heen had moeten voeren: Kasteel Mesen in Lede.

(Kasteel Mesen; hét Walhalla voor elke zichzelf respecterende ouwe-meuk-urbex-fotograaf. RED.)

Omdat plannen bij mij nooit zo briljant uitpakken zoals zij oorspronkelijk bedacht zijn viel ook dit bezoek -uiteraard- weer onder de categorie ‘story of my life‘. Niet alleen waren we ruimschoots te vroeg (of te laat. ‘t Is hoe je ‘t bekijkt), zeg zo’n slordige anderhalve maand, maar viel onze aankomst ook nog eens samen met ‘t vallen van het duister (rare zin).

Anyway-tjes; 3,5 uur rijden voor een achttal foto’s. Op afstand. In de schemer. Blurgh.*

3 april mogen we weer. IJs- en weder dienende.

(Maar gezellig was ‘t wel :-))

Update 17-05-2010: Hoera!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

trackback

[…] 1 | 2 | 3 | 4 […]

↓
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x