Het horloge van Jacques

Let op; deze post is niet voor jou, hij is voor mij. Opdat ik over een paar jaar het hoe, wat, wanneer nog weet.

Zoals eerder aangegeven; ik heb er een half jaar mee rondgelopen. Een horloge waarvan de tijd bleef stilstaan op 19 voor 9. Niet vanwege de ijdele hoop dat ‘ie ‘t nog ging doen maar omdat zonder als een amputatie aanvoelde. Maar helaas, het gíng niet meer.

En dus deze week me maar weer eens op de horlogemarkt gestort. Ik heb niks met die kermishorloges, bekende merken veeg ik m’n reedt mee af, compensatie doe ik niet aan, digitaal is al helemaal kudt jaren tachtig en de kans dat ik mezelf ergens op 100 meter diepte terugvind is vrijwel nihil.

En dus ging ik voor sober, ik ging voor Jacques.

Jacques heeft een witte wijzerplaat, is waterdicht (okay, zelfs tot 200 meter) én van staal. En de beste eigenschap; Jacques is praktisch onverwoestbaar. En dus is Jacques mijn vriend voor de komende jaren. Oh, en Jacques is, hoewel ‘t niet vermeld staat, 100% negervrij*.

*Mocht je negroïde zijn en gekwetst door de gebezigde term ‘negervrij’; lees de context. Sans rancunes.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x