"Uiteindelijk vertelde Simson haar dat hij zijn kracht zou verliezen als zijn haar zou worden afgeschoren. Terwijl hij sliep riep Delila een man en liet hem de zeven haarlokken van Simsons hoofd afscheren, waarna Simson door de Filistijnen werd overmeesterd."

simsonOf 't nu door misplaatste zuinigheid komt, door ordinaire ontkenning of just your good ol' vergeetachtigheid; feit is dat ik al drie weken elke ochtend keurig mijn horloge omdoe maar er vervolgens ergens in de loop van de dag achter kom dat ie niet doet waar ie voor aangenomen is: correct de tijd aangeven.

Al die tijd staat de kleine wijzert op streepje 41 en de grote ook ergens tussen de 8 en de 9. Kortom; m'n gorloge ist kaputt. Oh, ik heb tussendoor nog wel een nieuw batterijke laten zetten, hoor. Maar d'r gebeurde niks. Het bleef 19 voor 9 en dat is 't nog steeds.

Wellicht moet ik de oorzaak dieper zoeken. Want om heel eerlijk te zijn voel ik me best wel naakt ende fragile, zo zonder klokske om mijn bevallige pols. Zekerder als 't er zit. Onzeker wanneer niet. Een soort SimsoninfoInfoSimson is een richter van Israël. Over hem wordt verteld in Richteren 13-16. Hij behoorde tot de stam Dan. Zijn vader heette Manoach.  In tegenstelling tot de andere richters gaf hij niet zozeer leiding aan het volk Israël, maar voerde wel met de hulp van God strijd tegen de Filistijnen. Hij was vanaf zijn geboorte een Nazireeër en mocht zijn hoofdhaar niet afscheren. -effect. Maar dan anders.

Hmm. Food for thought. En dat is ´t.

fossil

Oh, azijnpisserts; ik wéét dat ik altijd en overal te laat kom. Maar tijd is subjectief.
En als dat geen plausibel excuus is, is een kapot horloge 't wel… 🙂

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
So you think you can ….

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x