Ach, wat aardig.

Gevonden: een krantenartikeltje uit lang vervlogen tijden. Toen ik nog Hoofd Sleutelhangers was bij die fietsenfabriek ût it Noard’n.

Ik had totaal geen binding met racefietsen, laat staan fietsen an sich (wat die blik wellicht enigszins verraadt; ik moest tenslotte elke dag op zo’n geval naar mijn werk. #blurgh) maar goed, het betaalde de huur.

Free exposure, dat ook. Weliswaar in het regionale suffertje maar soit… je moet toch ergens beginnen. En kijk waar ‘t me nu gebracht heeft; Hoofd Nieuwsbrieven & Verbale Oprispingen. Doe dat maar es na. FD_2_aug_1997_grut

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

trackback

[…] fietsenverkoper Salesmanager-achtig bij een grote noordelijke fietsenfabriek tot assistent in de wetenschap der marketing. Van […]

↓
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x