Erotendoscam III en we gaan nog even doorrrrr

Troch Posted on 0 reaksjes 67 x besjoen

Dit zijn Sandra en Ronnie*
Sandra woont samen en Ronnie is getrouwd. Maar wanneer samen zijn Sandra en Ronnie ‘swingers’Swingers zijn mensen die graag met andere mensen nøken -letterlijk- nààst hun eigen partner. Moet kunnen. We zijn modern.

Omdat je niet zomaar een Albert Heijn binnen loopt om -tussen de zuurkool en de kant-en-klaar-maaltijden- iemand te vragen of je met z’n vrouw mag nøken sturen Sandra en Ronnie mailtjes naar potentieel willig nøkmateriaal. Een soort van plant-je-zaad-en-wachten-wat-er-opkomt metafoor.

Maar later meer over Sandra en Ronnie. Eerst Sarah en Gerry. Net als Sandra en Ronnie doen Sarah en Gerry doen ook aan nøken en idem het liefst met derden. En ook zij bedienen zich van e-mail. Dit avontuur begint dan ook met hen, afgelopen week, in mijn mailbox.

*Of Sarah en Gerry. Of Denise en Gino.

Persoonlijk ken ik geen Sarah en Gerry en zij mij waarschijnlijk ook niet maar dat mag de pret niet rukken. Gezegend met een enorme πεος als ware ik een Rwandese Tutsi-negert besluit ik dat goed gereedschap onderhouden moet worden, het liefst in gezelschap, en reageer dan ook enthousiast:

Ik kan me nog nét inhouden om niet te verwijzen naar een datingsite want dat mocht niet van Sarah en Gerry (“en geen verwijzing naar een of andere datingsite a u b“). Principieel als ik ben doe ik dat dan ook niet. Even goede vrinden.

Het antwoord laat niet lang op zich wachten maar komt niet -zoals verwacht- van gerrysarah@gmail.com uit Dinteloord e.o.

maar van eerlijkkoppel@gmail.com uit Beneden-Leeuwen e.o.

Apart want ‘t is een reply op mijn vorige mail en niet in de vorm van een nieuw bericht maar soit; de techniek staat voor niks.

Hoewel het mailadres suggereert uit twee personen te bestaan (“koppel”) blijken het er ineens vier te zijn: Sandra, Denise, Gino en Ronnie. Geen spòòr van Sarah en Gerry. En allemaal willen ze maar een ding en dat is nøken. Gelukkig maar.

Sandra, Denise, Gino en Ronnie zijn echter niet zo principieel als Sarah en Gerry want niet alleen krijg ik geen antwoord op mijn prangende vraag aan laatstgenoemden; nee, ook verwijzen zij enthousiast naar .. een datingsite. En niet zomaar een datingsite. Nee, onze datingsite! #blij

Je begrijpt; ik was een beetje teleurgesteld. Dacht ik nieuwe vrienden gemaakt te hebben waar ik, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig mijn kloppende Rwandese liefdesschacht mee kon delen blijk ik daarvoor eerst mezelf te moeten inschrijven bij een ordinaire oplichters datingsite en dan ook nog pas na overmaking van €100.

Mijn gemoed schoot er vol van. Maar een eamel is geen eamel alstie niet nog een poging onderneemt om de onderlinge verstandhoudingen te herstellen.

Maar helaas. Al wat er kwam; géén mail van Sandra, Denise, Gino of Ronnie. En ook Sarah en Gerry hebben me in de steek gelaten. Ik maak mezelf wijs dat ‘t hun verlies is en berg zorgvuldig mijn Rwandese -uhu, uhu-* Lovemachine op.
*jaren tachtig Barry White timbre

Ik had ‘t daarbij gelaten als ik niet toevallig gister m’n spambox aan ‘t opschonen was en op een interessant berichtje stuitte: een mailing van erotendo. Of eigenlijk van enkele leden van erotendo… Sandra, Denise, Gino en Ronnie. Mijn vrinden!

Kennelijk schiet het niet op want men is nog steeds op zoek naar twee ‘singel’ mannen en een koppel. Gelukkig is erotendo genegen om, namens hen, deze mail naar de inhoud van z’n klantenbestand te spammen sturen (mailing@erotendo-mail.org)

Maar van mij hoeft het niet meer. Ik begin te verlangen naar those good ol’ days met Tania en Karel. En haal Syb nog maar eens aan; da’s tenminste onvoorwaardelijke liefde…

UPDATE 29-11-2010: En naar nu blijkt rouleert er nog een ‘koppel’: denisegino@gmail.com. Googlen op deze twee levert bijzondere resultaten op.

Man, man, man.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x