Lunchdingetje: Nix-Factor

Okay, vanmiddag ook al over getwitterd but that’s not the point. Ik had ff niks te doen in m’n lunchpauze en @tom_beek kwam met de briljante vraag wat nou het cruciale verschil was tussen die Libische malloot en de zingende euneuch. En toen zei ik iets van “het zin in de ‘ffi’” en dat zette me zelf aan het denken en zo.

Da’s alles.

Maar goed; pauze nog niet om en toen.. Nah ja, toen niks. Plaatje malloot pakken evenals eentje van de talentloze. Fotosoep erover en klaar voor de annalen; Creatief met Durk (wie?) in Vijf Minuten.

May I present: nieuw talent*. En da’s onbedoelde rijm.

gagafii_grut

*niet ik; het talent hierboven.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Moos

Ik vinnut prachtig!!!! Bovendien verstaan ze allebei de kunst om een hysterische mensenmassa op de been te krijgen 🙂

↓
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x