Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

San

Eine schnecke???? Goowy iig….

eamel

@San: Ik heb werkelijk geen idee waar je ‘t over hebt. Een slak? Waar zie ji die? Goowy? Is dat ‘t ras? Was je aan ‘t blowen? 😀 @Jen: Dat ding zat all-over de hond van de buren. We moesten even zoeken wat nou hond was en wat niet. Gelukkig waren we daar op tijd achter want bijna de verkeerde kop eruit gewipt met zo’n speciale pincet. Zal ik je es iets gross vertellen? Ja? Vorig jaar had ik negen van die gevallen aan m’n lijf hangen. Negen! Omdat ik in een duinpan lag en niemand zo vriendelijk was om… Read more »

jenni

Gatverdamme. Waar had je hem aan/inhangen? Gore beesten zijn dat…

Toen ik nog honden had, heb ik er eens één gevonden onder de tafel. Supergroot, al helemaal volgezogen. Hij was enigszins opengebarsten (eigen schuld, smerige vreetzak) en lag tevreden te boeren in een plasje bloed. Gatverdegatverdamme. Ik had dat hele beest nooit opgemerkt bij mijn honden. Het waren nogal grote honden. Dan zie cq voel ik ook niet alles.

jenni

Wat had je anders van me verwacht? 😛

jenni

En trouwens.. denk je dat ik vrolijk word van het beeld van jou met een teek op je naaktslakje?

eamel

Wat nou, naaktslakje? 🙂

jenni

zucht kerela altijd met hun grootheidswaanzin.. okee, je verwoestende dertig centimeter kloppend geweld dan….

jenni

Kerela?

San

Jemig wat een gespam. Haha. Tja. Had ff nog niet door dat het om een Gore teek ging. Vieze beesten. Had er in Colombotte ook een in mijn lijf gevonden. Ze zijn volkomen nutteloos… Waar hoort dat thuis in de voedselketen.
En eh goowy. Das gewoon jakkie bah. Niks pretsigaret-reactie. 😉

↓
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x