Workshop @ Jistergea Maar dure whisky mot Jan Dijkgraaf niet

Troch Posted on 0 reaksjes 51 x besjoen

beroepshufter_grut

Freelance. Metro. Sport. Fotografie. @geerdinkjochem Ambitie. Streven: magazine’s. Geen journalistieke ambities. Thema’s en sfeerfoto’s. Weet wat zij wil. Te lief. @idaschrijft Eigenwijs. “Dicht bij mezelf“. Meer structuur. PROFILEREN. Met een twist. Creëren. Dip. ZAKELIJK. Vinex. Muziek maar liever Vergane Glorie. Amerfoorste Courant. @danivanoeffelen Whiskey. Inspiratie. Sylvia Witteman. Houdt zichzelf klein maar is groot potentieel. Kaas. Boek. ZZP’er. BBZ. Jan Kuitenbrouwer. @vinexvrouwtje Talent. Zaakwaarnemer. Corporate Communicatie. ONVERSCHILLIG. “Ik ben ondernemer. Geen freelancer.” Verdiepen in de materie alvorens jezelf te verkopen. @eamel Series en pakketten. Betaling per pagina. Tijd is investering. Leerzaam. Inspireren maar niet de goede term. NOCHALANT. Fry.sk! Gastvrij. Workshop. Bedankt, @echtejandHail to the King.

Zo. En nu rijk worden geld verdienen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x