Waar is die metafoor?

Naamloos-1Ik noemde 'm dan wel Big Jim maar eigenlijk vond ik 'm -zo'n drie dertig jaar geleden- te klein, dat fallusje van me. 

Het viel wel mee -uiteraard- maar door onzekerheid gedreven bedacht ik dat alvast voor de 'vrouwtjes' -vanuit hunner perspectief- opdat zij dat niet meer hoefden te doen. Een soort omgekeerde empathische gedachtegang. Zoiets.

Enfin. Uit onderzoeken is gebleken dat naarmate de jaren vorderen ook het aantal mannelijke hormonen toeneemt, net zoals dat bij vrouwen gebeurt. In mijn geval uitte zich dat in lichaamsbeharing op plekken waar ik dat voorheen niet had, een weliswaar kalende edoch zorgvuldig gecultiveerde karakterkop, een nieuw setje tanden en kiezen, de vorming van een buikje, vroegtijdige ouderdomsvlekken en, last but not least; een algeheel verlies van de urine conditie.

Daarentegen moet De Schepper gedacht hebben dat één en ander wel héél erg oneerlijk zou zijn voor de man als dit niet gecompenseerd zou worden door bijvoorbeeld een grotere ego penis. Want geef toe; de vrouw heeft het maar gemakkelijk; een bevallinkje zo nu en dan en iets van een periodiek ongemakje. Daar mòest wel iets tegenover staan. En zo geschiedde; elke man krijgt, naarmate hij ouder wordt, een groter volume tussen de benen. Dat wist u niet? Nou, nu dus wel. Geen dank.

Wat onze Creationistdie-in-de-Hemelen-zijt echter vergat te vertellen is dat je er daarna niets meer mee doet. Want ja; dat primaire, die drang tot voortplanten; dàt zit er niet meer in. En dàt voelt die andere sekse dus feilloos aan. Alsof het ontbreken van een libido op je voorhuidhoofd staat getatoeëerd. 

Daar zit je dan als gerijpte man; wél een enòrm gevaarte onderaan het restant van wat eens de aanzet tot een sixpack had moeten zijn maar geen idee hebben waar je 'm eens voor zal gebruiken. Alsof je een vijf cilinder 4-liter All Luxury Inclusive 1100 pk Hummer in je garage hebt staan maar er vervolgens niet mee kunt rijden omdat je geen geld meer hebt voor benzine.

Zoiets.

Volgende keer; de hangzaque.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Comments
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

↓
8
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x