Eamel's Jaaroverzicht 2011

troch eamel
66 kear besjoen 2 minute(n) wierskynlike lêstiid

 

Goed. En dát was het jaar 2011. Een bijna tastbare metafoor voor zo'n dag waarvan je 's ochtends in je bed al weet; deze kan ik beter overslaan. 

Terugkijken is niet mijn sterkste punt en dus is al wat mij rest ervoor te zorgen dat de leermomenten van het afgelopen jaar de goede voornemens van het komende gaan worden.

Btw; jezelf in de je-vorm aanspreken mag dan vanuit een taaltechnisch perspectief niet geheel kloppen maar ik zie het als een spiegel. Dat werkt beter bij mij. Daar gaan we: 

 • Vereenvoudig je leven. Zorg dat je van die ballast afkomt. Dat maakt 't allemaal behapbaar. Back to basic. Steekwoorden: molensteen. Damocles.

 • Blijf jezelf. Jezelf verloochenen is als het dragen van een te strakke onderbroek; in eerste instantie prima te doen maar na verloop van tijd gaat het knellen.

 • Focus op je eigen geluk en dat van je dierbaren. Niet op dat van de baas of van iemand anders. Derden zijn het sop van de kool niet waard en kosten vooral energie. Fuck 'm.

 

– Wat voor je leven geldt, geldt ook voor je financiën. Keep it simple. Overzicht.

– Hak knopen door. Hoe pijnlijk ook; het maakt je een beter mens.

– Stel jezelf een doel. Niet alleen voor de komende twaalf maanden maar pak gelijk de rest van je leven erbij. Face it: vaderschap is niet voor je weggelegd. Maar wel een carrière zolang je doet wat je kan en het leuk vindt om te doen. Als een @mariannezw het kan, kun jij zeker. No offense.

– Werk aan je geloofwaardigheid. @jndkgrf had jouw manier-van-zijn al vroeg in de gaten; je bent een dromer. Doe er gvd wat aan. Lul.

– En dus; pak projecten op. Concretiseer.

@LuukKoelman had 't idem onbedoeld goed in de smiezen; zorg voor goeie content. Want content is meer dan alleen de inhoud van een weblog. Het staat ook voor tevredenheid. Voldaan zijn. Geluk wellicht?

– Wees niet zo stronteigenwijs en ga netwerken. Je hebt die ander wél nodig.

 •  

 


Kortom, om een monumentaal cliché uit de kast te halen; 2012 moet mijn jaar van de content worden. Content op m'n blog(s), in mijn werk, vòòral in de liefde en dus uiteindelijk het leven. 't Is erop of eronder. 

En u, beste lezer? Ik wens u eveneens veel (positieve) content. In al haar vormen.


(Tradities zijn er om in ere te houden. Daarom hieronder, net als voorgaande jaren, een overzicht van visuele content zoals dat door mij in 2011 is gebruikt op dit blogje, voornamelijk door mij gejat gemaakt of bewerkt. Let op; opklikken = 7,5 Mb alert.) 

 

Mear fan itselde

 • Ina Dijstelberge schreef:

  Het allerbeste voor 2012 en dat we nog maar veel mogen genieten van je gejatte  gemaakte of bewerkte content.

 • eamel schreef:

  Hi Ina! Dank en jij en de jouwen van hetzelfde, hoor. Ik hoop alleen dat ik je/de OBA niet teveel belast. 😉

  Btw; mooie site heb je. Een genoegen om te lezen. Niet met alles eens maar dat hoeft ook niet 😉 

 • Smarts schreef:

  Kan het niet méér eens zijn met dhr. Koelman 🙂
  Overigens: kwam net een hele fijne (not) grote pop-up van iets van telecomreclame voorbij zetten toen ik op 'comments' klikte. Hoort dat? Want: ook niet echt fijn.

 • eamel schreef:

  Nedstat/Motigo is gestopt met betaalde en dus pop-upvrije accounts. Teveel moeite I guess. Gevolg is weer pop-ups, uiteraard. Hoewel ik Google Analytics heb inmiddels, houd ik Motigo nog even uit nostalgische redenen aan. Ik vermoed dat, wanneer ik de 500.000 bezoekers/pageviews haal, ik er mee stop. Dan is het genoeg geweest met die reclameflauwekul.

  Tot die tijd raad ik je aan de cookies niet op te ruimen op je pc; dan krijg je maar 1x per zoveel tijd een pop-up te zien 😉

 • eamel | blog
  ↓
  >