#wienzebek door mevrouw Sophie Walraven

Ordinaire promotie voor een ander: ook dat gebeurt hier nog wel eens. Sophie Walraven (waarom moest ik bij ‘t lezen van die naam toch eerst aan haar denken? Raar) doet ava‘s (na)tekenen en dat doet zij niet onverdienstelijk. Voor de onwetenden; ava is een afkorting van avatar en verder legt wiki het je wel even uit.

Overigens is het de bedoeling dat haar twitterende followers gaan raden wie het is. Maar dat terzijde.

Enfin. Het mens heeft talent en dat laat zij blijken ook. Sophie heeft er inmiddels al heel wat ava‘s op zitten en vandaag was het -ongevraagd-  mijn beurt. En of je nu vindt of het lijkt of niet… mijn complimenten heeft zij binnen. Smaak is tenslotte subjectief. Mocht je je ava ook willen laten hoereren; ik heb geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt. Volg haar en misschien vindt zij je kop interessant genoeg om vereeuwigd te worden.

Wereld; Sophie Walraven. Sophie; de wereld.

Btw, Sophie… kan ik dat ding ergens groot kopen? Leuk voor in een lijstje.
Ik ben namelijk gék op mezelf. 
😉

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

Sophie

Hey Eamel,

Je kan je bek zo groot kopen als hij is gemaakt. Voor €20 stuur ik ‘m naar je toe. Met postzegel en alles.
Leuk stukkie trouwns, dankjewel!

Met gemak,
Sophie

↓
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x