In de herhaling; Body Worlds

Ook ik kijk bij tijd en wijle nog wel eens DWDD en zo kwam ik er vanavond achter dat het Helheim van de 21ste eeuw weer eens in het land is: Body Worlds

Wat dat allemaal inhoudt zul je inmiddels wel uit de media hebben vernomen (of je moet de laatste jaren onder een steen geleefd hebben) maar het feit wil dat ik deze vleesexpo in 2010 in Rotterdam heb bezocht met enkele vrienden en als enige (gna) met een échte fotocamera naar binnen mocht (met dank aan mijn perskaart (eet je hart uit, Bert B.). Het resultaat hiervan kun je hier nog eens bekijken. Mocht je dat willen.

Eén en ander geeft echter wel een charmante kijk in de wereld van De Mens van Vlees en Bloed Siliconen. At your service.

4 reaksjes

 1. Gédé woensdag, 15 februari 2012 - 5:40 / 17:40

  Charmant vind ik het niet, intrigerend, dat wel…
  Een bezoekje? Nou neu dankuwel

 2. Madd donderdag, 16 februari 2012 - 12:15 / 00:15

  Gédé: zou je toch eens “moeten” doen. Het is prachtig, indrukwekkend, leerzaam, ontroerend en-noem-het-allemaal-maar-op. Wij zijn geweest met volwassenen én kinderen en iedereen was dezelfde mening toegedaan.

 3. Appelvrouw donderdag, 16 februari 2012 - 8:30 / 20:30

  Ik ben een jaar of 10 geleden in Duitsland geweest, Gunter von Hagens… fascinerend om de waarheid te zien van ons ingewikkelde lijf. Korperwelten heette het toen. Maar omdat ik in de rolstoel zat zag ik heel andere delen, vooral levende bewegende delen.
  Later in Antwerpen geweest, toen had ik een ander vervoermiddel en kon ik wel iets meer zien van de kunstwerken. Uiteraard de dvd ook in huis hoe hij te werk gaat.
   
   
   

 4. eamel donderdag, 16 februari 2012 - 11:24 / 23:24

  @Gédé: Ja, Gédé:… zou je ‘ns moeten doen. het enige wat je ziet is geplastificeerde mensen. Geen bloedbad. Wat Madd zegt; ‘t is fascinerend. Zelfs kinderen vinden dat.
  @Madd: Dank, Madd.
  @Appelfrommes: Als er iemand is die ik zou willen ontmoeten, is ‘t die man wel. Over fascinerend gesproken. Ik ben bijzonder geïntrigeerd door het concept erachter. Waarom altijd kiezen voor the obvious?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *