Start to Run. Drie.

maar dan geluidloos

Troch Posted on 1 reaksje 80 x besjoen

En 'we' zijn weer begonnen: Start to Run. Poging drie.

Liep ik vorig jaar nog 'met gemak' acht kilometer (Ahum. Neuriet iets van 'Absolute Beginners'); vandaag moest mijn tandvlees eraan te pas komen om maar voorbij de twee te geraken. Daaraan liggen diverse oorzaken ten grondslag die ik wellicht een andere keer uit de doeken doe.

Feit blijft dat dè reden waarom ik vorig jaar heb moeten stoppen nog steeds geldt; mijn knieën. Volgens hen die het kunnen weten loop ik als Donald Durk Duck en daar kunnen zelfs de lelijkste duurste schoenen geen verschil in maken. 

Enfin. Volgens de dokter is het kaal of kammen; òf een vadsige vijftiger worden die zijn dagen slijt met een stevige burn-out, zwembandjes en teerlongen òf die Goddelijke 40+'er met een sixpack slanke taille en teerlongen, al dan niet in een rolstoel. Ik ga voor die laatste. Mèt of zonder kraakbeen.

En om mezelf te motiveren heb ik nog een kek speeltje op de kop getikt (spiegeltje) waarmee ik, samen met onsch Vlaams frieteke Evy, de route visualiseer. Zomaar. Omdat het kan. (= GS slang. Omdat het mag.)

Dames en heren, ik presenteer u: Start to Run 2011, les 1 van de serie 0-5 km. (En een rondje Oud-Beijerland op de koop toe. At your service)

UPDATE: Kak. ik vermoed dat Eye of the Tiger verboden gebied is voor een amateur zoals moi. Eik0ls.

Start2Run YouTube

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reaksje
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foarige
Fluffy clouds

↓
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x