Madonna – Sex

Naamloos-1

Oops, I didn’t know I couldn’t talk about sex.– Madonna

Als ik al niet zo oud jong was zou ik kunnen zeggen dat onderstaande inmiddels jeugdsentiment is. Maar 1992… da’s nog maar nét geleden. 

Hoe dan ook; bijzonder aardig om ‘t weer eens tegen te komen: Madonna‘s seksboekje. Al was het alleen maar om te constateren dat je niet de enige bent die aan verval onderhevig is. ;-D

“Finally see the exciting and highly sexual and erotic life of Madonna early in her career. See her walking down the famous strip naked. Sexual tips and prospective of by the superstar are well put together in this book. Along with sexual features with other well known celebrities.” – Goodreads

[scrollen voor meer]

Download (PDF, Onbekend)

5
Sis it mar:

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Appelvrouw
Appelvrouw

Och, je lokaas plaatje vind ik goor.
wat n capriolen moeten sommige vrouwen uithalen om n man zover te krijgen dat hij begrijpt wat zij willen. (Geld).

eamel
eamel

Ik geloof niet dat Mevrouw Madonna mannen nodig heeft om geld te verwerven. Dat kan ze heel goed zelf. En al heel lang, ook.

http://www.rollingstone.com/music/news/madonna-is-top-earning-woman-in-music-20131212

eamel
eamel

En ‘t lokaasplaatje is bladzijde 7 uit voornoemde boekje. Niks lokaas dus, slechts een bescheiden voorbeeldje ;-)

Appelvrouw
Appelvrouw

Net zoals die dame met haar opwaaiende rok :-) als er geen sexuele uitdaging bij te pas was gekomen is het maar de vraag of mevrouw zo’n succes had gehad. Er zijn een paar geweldige voorbeelden van vrouwen, voor mij de jazz favorieten die in mijn ogen heel wat meer uitdaging hebben, Nina Simone, Ella Fitzgerald en Billie Holyday zijn zo de eerste grote favorieten van me. Kan geen blondine met een leren pakje tegenop. Ohja, over aftakeling: Als ik mijn sexuele leven van nu vergelijk met dat van mijn 21e tot pakweg 40e, dan was het destijds pure armoe.… Lees verder »

trackback
eamel.net | blog

[…] Update: hey, een sexboekje! […]