Madonna – Sex

Troch Posted on 5 Comments 1 min read 39 besjoen

sex - Madonna - Sex

Naamloos-1

Oops, I didn’t know I couldn’t talk about sex.– Madonna

Als ik al niet zo oud jong was zou ik kunnen zeggen dat onderstaande inmiddels jeugdsentiment is. Maar 1992… da’s nog maar nét geleden. 

Hoe dan ook; bijzonder aardig om ‘t weer eens tegen te komen: Madonna‘s seksboekje. Al was het alleen maar om te constateren dat je niet de enige bent die aan verval onderhevig is. ;-D

“Finally see the exciting and highly sexual and erotic life of Madonna early in her career. See her walking down the famous strip naked. Sexual tips and prospective of by the superstar are well put together in this book. Along with sexual features with other well known celebrities.” – Goodreads

5
Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Foto/video bestanden
 
 
 
Audio/videobestanden
 
 
 

  Subscribe  
Notify of
Appelvrouw

Och, je lokaas plaatje vind ik goor.
wat n capriolen moeten sommige vrouwen uithalen om n man zover te krijgen dat hij begrijpt wat zij willen. (Geld).

Appelvrouw

Net zoals die dame met haar opwaaiende rok smile
als er geen sexuele uitdaging bij te pas was gekomen is het maar de vraag of mevrouw zo’n succes had gehad. Er zijn een paar geweldige voorbeelden van vrouwen, voor mij de jazz favorieten die in mijn ogen heel wat meer uitdaging hebben, Nina Simone, Ella Fitzgerald en Billie Holyday zijn zo de eerste grote favorieten van me. Kan geen blondine met een leren pakje tegenop.

Ohja, over aftakeling:
Als ik mijn sexuele leven van nu vergelijk met dat van mijn 21e tot pakweg 40e, dan was het destijds pure armoe. En de mannen ook waardeloos.
Ook de mannen zullen wel het boek van Madonna bekeken hebben en een veel breder assortiment speelsheid in zich hebben dan destijds (het internetloze tijdperk).
Maar ik hoef dat aan niemand te laten zien, alleen aan zij die mij begeren.

trackback

[…] Update: hey, een sexboekje! […]

↓