maffiaDoe ik gistermiddag mijn tweedaagse hardlooprondje, word ik halverwege geconfronteerd met onderstaand tafereeltje: een kraanwagenbootdinges met daarachter een politievaartuig en verderop z'n tweelingbroer. Verder krioelt het van de ZodiacsinfoInfoZodiac Marine & Pool is a French company known for its boats and swimming pools; however they are best known for their widely used small inflatable boats..

Het gevaarte takelt een verroeste Volvo (modelletje 440, me dunkt) uit het water en tracht deze òp z'n wielen òp het dek te plaatsen. Wat niet lukt, uiteraard. Wat volgt is een strijd tegen de elementen, de eigen onkunde en het recalcitrante overblijfsel van een auto.

Ik heb 't maar een kwartier uitgehouden want min twee, zonder handschoenen maar mét ontblote plofkuiten een halve dag naar die heikneuters te kijken… dat werd zelfs mij teveel.

In eerste instantie vermoedde ik een copy-cat actie van onze lokale Zwarte Kousen Maffia maar enig empirisch onderzoek wees uit dat men bezig was cold casesinfoInfoCold Case - Soms wordt besloten om een niet opgelost misdrijf opnieuw te onderzoeken. Het gaat dan om zaken die een grote impact hebben gehad op de samenleving en waar in Nederland de hoogste straffen op staan, zoals voor moord, doodslag of ernstige zedenmisdrijven. De zaken mogen nog niet zijn verjaard: als de dader wordt gepakt, kan hij of zij nog steeds worden gestraft. uit het water te vissen (spiegeltje).

Enfin. Kijkt u zelf. Voor de verhoging van uw kijkgenot heb ik 't verder dodelijk saaie filmpje nog even van een kek muziekje voorzien. At your service!Foarige
#sneeuw

↓
>